Nah én ma megrendeltem az XPS13-at, remélem mihamarabb megjön.
Dokkolót is intéztem, szal majd tudok tapasztalatot írni ha valakit érdekel.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

Nah én ma megrendeltem az XPS13-at, remélem mihamarabb megjön.
Dokkolót is intéztem, szal majd tudok tapasztalatot írni ha valakit érdekel.

Milyen dokkoló? Usb hubos?
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

Kensington
Remélem jó lesz, vagy van valami más javaslatod?

Ja azt hittem valami töltős 
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

Nem, sajnos olyat ehhez nem lehet kapni.

Húzós. Tehát magyar billenytűzet és 372e vagy 372e + 25% még?
Freedom, Nature, Love & Music

Csak most vettem észre, hogy itt valaki rám célzott korábban.
Örülök, hogy sikerült észrevenni, hogy a kanadai honlapon feltüntetett ár nettó ár. 
Ezek után nyilván leesett, hogy az 1450 kanadai dollár igenis valós ár egy 13-as Studio XPS-hez... Sajnálom, hogy azt nem sikerült észrevenni, hogy az általam árult gépnek nem ennyi az ára. Ez a gép eredeti ára volt.
Az árakról még annyit, hogy egy nagyobb méretű gép ugyanannyiért általában erősebb. Vagyis ugyanolyan teljesítmény mellett az ár a gép méretével fordítottan arányos. A kisebb többe kerül. Semmi csodálkozni való nincs azon, hogy egy kisebb gép alig kerül kevesebbe, mint a nagyobb testvére.
Egy előző kolléga említette: ez Magyarország. De távol áll tőlem, hogy bárkit is hülyének nevezzek, inkább csak annyi, hogy még azok sem tévedhetetlenek, akik ilyesmit állítanak. 
Nem bántás képpen, de tényleg érdekelne, hogy az európai hatóságok mekkora vámot fognak kiszabni rá, ha valaki postán rendel ilyet. Hiszen hivatalosan minden Európába érkező, újonnan vásárolt és 450 eurót meghaladó termék után vámot kell fizetni. Nyilvánvaló kivétel, ha ismerős hozza, vagy személyesen te magad, mint a sajátod. De ez most komolyan érdekelne, hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata.
Egyébként pedig sok sikert a beszerzéshez!
Ernesto

nemrég érkezett meg hoozám eme noti 16-os! nagyon jól nézz ki meg a tudás a is elég jó, csak arra lennék kiváncsi hogy game alatt mennyire melegszik? kicsit furán van megoldva a szelözés, mert ahol szelöznie kéne pont ott a monitor lap! tehát érdelne akinek vcan mi a véleménye!
Nekem a 16-os van es igencsak meggyozo, mind a kulso mind a belso ![;]](/dl/s/v1.gif)
www.pc-style.hu
sziasztok mi a véleményetek erről a laptoprol?
XPS M1730 Laptop: Intel Core 2 Duo Extrém Processzor X7900 2.8GHZ [link] Biosban +600MHZ
128GB Samsung SSD + 320 GBFree Fall Sensor Merevlemez (7200RPM)
4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)
Blu-Ray Combo olvasó
AGEIA PhysX Physics Accelerator
VGA:9800 MGT SLI[link]
Certified Refurbished
Crimson Red
17 inch Wide Kijelző WUXGA TrueLife LCD Panel FULL HD 1920x1200
9 Cell Primary Akkumulátor
3945 802.11a/g Wireless Mini Card
Integrált 2.0 Mega Pixel Webkamera
230 Watt AC Adapter
Microsoft Windows 7