Egész kis csinoskák. 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Egész kis csinoskák. 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Bármelyiket szívesen látnám az asztalomon
. Szép masinák, és kérem a Dell minőség magért beszél!
Füge

Az első design by: iWiW.hu? 
Az utolsó tükjó, nekem az tetszik. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Szerintem a DNS-t is alkotó molekulák (asszem valamilyen cukor) de majd hátha jön egy vegyész ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#5) Depression
A támogatási ötlet jó, de a képek eszméletlenül idétlenek. Miért kell művészi alkotást és a támogatást egybekötni? Ezt sosem értettem.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
~140k ért elég pofás laptopok,és még a desing se mondható unalmasnak
Az utolsó képen lévő laptopnak olyan Far Cry 2 feelingje van 
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Biosz-kémia szakos osztályfőnök hatása alatt mondom, ez nem DNS alkotóelem, hanem valami molekulaláncokból randomra kirakott minta. Ilyen molekula nincs a világban.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

dehogynem, iwiw 
mér? Az van a világban?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Mér? Az molekula?
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

iwiw molekula!

Tehát az eredeti árhoz képest 20 dollárral drágábban adják. Azé milyen rendes már ez a Dell! 
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu
ezért a 20dolcsis felárért adhatnának szolid laptopot is meg mellé egy matricát: "én támogatom az afrikai AIDS-es gyerekek gyógyszerellátását segítő programot" felirattal és akkor az is segíthetne, aki egy 1525-höz hasonló elegáns dell-t szeretne... a matricát meg kiragaszthatná a kocsija ablakába, hátha más is felbuzdul...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

A másodikat kérem, de 20$-t alkudnék 
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Nekem is ez jutott az eszembe az elsőről
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Ha valaki mutat nekem egy studiot Magyarországon ennyiért !!! Hihetetlen milyen túlárazás megy itthon. Egy sima 1525-s Inspiron t2390-es dual core-ral meg 2 giga rammal, x3100 -al ül itt az ölemben és 167k volt. Most 210 re felment az ára a laptop.hu-nál kiszállítással együtt [link]
Szánalmas ez az egész.
jah, azért említettem én is előbb a 1525-öt, mert 150-160körül vette sógorjelöltnek a cége 1hónapja kb és nagyon jó kis laptop... itt egy link... ez nőcis verzió, az övé szolidabb... és 166.680,-
(ez kisebb procival és kevesebb rammal, de a ram nem drága nagyon... csak olcsóbb majd kb 35tel)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

cyber világban van 
Egyébként maga a minta nem rossz, csak kisértetiesen hasonlít az iwiw logóra.

Kár! Azt hittem valami értelmes. 
Az iwiw logo igazabol egy THC molekula nemileg atdizajnolva 
Ezen a laptopon meg valami szerves vegyuletnek (a THC, az alkohol es a DNS is az
) kinezo ize van, hogy konkretan mi (ha egyaltalan valami), azt meg nem mondom.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

a kisebb modell 3650-es vga-val elég jónak tűnik ebben az árban

Egy kis festékszoró és pont ilyen lesz.... 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

ennyi pénzért ez egy kicsit (nagyon) jobb választás
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=9971&op=details&mode=laptop_uj
[ Szerkesztve ]