"mely minden valószínűség szerint a Lumis sorozat tagjaként debütálhat."
Lumia 
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║

"mely minden valószínűség szerint a Lumis sorozat tagjaként debütálhat."
Lumia 
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
És valószínűleg hasonlóan az eddigiekhez polikarbonát házat fog kapni, melyből a Nokia annyit gyártott, hogy elég lesz 2012 végéig...
Nem azért ,de valami formai újítást csinálhatnának, lehet máshogy is "fröccsönteni"
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

Minek? Itt van ez, mellette meg még sok más. És ezt jól eltalálták, egyedi, miért ne lehetne ez a csúcs WP7 Nokiák védjegye?
Omnia 7

kitalálom: új WP7 okostelefon N9 bőrében újfent... de mivel a WP7 egy korlátolt f*s, nem lesz nagy durranás! 
@Dunbar: na itt a baj, hogy ez a készülékház nem a Lumia védjegye!
[ Módosította: stevve ]
Csak egyet ne feledjünk, az első teljes érintésvezérelt telefon a Nokia N9!

Remélem nem lesz igazad, nem szeretnék csalódni, jelenleg nem Nokiát használok, de ezek a telefonok külsőre bejönnek - de nem hiszem, hogy jól járnék ha visszatérnék hozzá, kivárok...
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

Nemértem az "ugyan az a ház, már uncsi" kommenteket.
Apple is ezt csinálta(csinálja), már 2-2 generációnyi telefont bújtattak egy házba.
Amúgymeg tuti nem ugyan ezt a polikarbonát házat fogja megkapni a következő WP7es telefon, mert akkor nem lehetne megkülönböztetni a 800-ast(laikusként), mondjuk egy újabb és drágább modelltől.... 
Az élet bizonytalan.Kezdd a desszerttel!
Nokia Lumia 900,drágább és újabb modell.
"Úgy tűnik, hogy a számos hasonló formatervű készülék megkülönböztetése nem csak a vásárlóknak, hanem a finn gyártó alkalmazottainak is fejtörést okoz, hiszen a hófehér Lumia 800 sajtófotói közé véletlenül a Nokia 900 képe is felkerült"
[ Szerkesztve ]
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d
Egy N8 formatervű wp7 telefont még mindig elfogadnék 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Megnéztem a WP Lumiát...
Kivülről frankó - előd is bejött, de a belső nem igazán dobott fel!
Nem tudom "magától érthetődően" kezelni...
Alig van alkalmazás a gyári telón! Semmi extra!
Nekem a symbi3 bejött, főleg az N8! Valami ilyesmi öröm-özönt várnék....
Öröm-özön: Kamera!!!! FM-transzmitter. térképet nem említem - szeretjük. /Óvatosan kezelni.../ Számomra öröm a Flash videó lejátszás is, mert a régi oktató anyagaim abban vannak jelenleg.
[ Szerkesztve ]

ugyanazzal az optikával
New day, new ROM.
Egy N8-utód Apollo-val tényleg bejövős lenne. 
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

mit remélnek sokan mi lesz: n9 kaszni, android (kérlek istenem!)
mi lesz a valóság: lumia 800 előlapi kamerával és 12mpx hátsó kamerával.
asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*
Szerintem nem reméli azt senki. Már fél éve is hülyeség volt azt gondolni, hogy kijönnek androiddal, most meg már méginkább az..
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Jó ég!!!!
Ki reméli, hogy kijönnek a N9-re hajazó mobilok droiddal????
Az komplett elmebeteg!!!!
ja mert a symbian jobb mind a WP7

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

legbelül sokan remélik, persze reális esély 0,0001% h megtörténjen. Amúgy egy quad core meego-s telefonnak is örülnék személy szerint, persze xév biztos supportal. eddig az a legjobb rendszer amit láttam. Jóh hagyjuk az álmodozást.... 

Nyugi, a kínaiak megvalósítják, bár lehet, hogy Android helyett MTK-t csomagolnak a házba 
Omnia 7
Vagy tényleg androidot
, mostanság már az a menőbb

He-he!!!
Vaxerán vehet érdeklődő N8, N9 MTK/ájfon/Csempekinézetű telefont kétkártyával, és antennás TV-vel!
Jó lehet vele összeszedni a földről a zsebkendőt!!!!
Annyira súlyos a másolat, hogy a N8 műanyag kasznival és 100% olyan kivitellel van. Na persze HDMI nincs, de a "NAGY Kivánság!" teljesül vele: Kivehető az AKKU!!!!!!!!!
/Levehető ajtós!/

Miért is nem szállt bele a buliba a Nokia? Bocsi a hülye kérdésért...
Az androidra gondolok. Szerződtek az Intellel?

pedig ennél könnyebben telefont nem is lehet kezelni mint a wp7-t.Tökegyszerű,nincs rá jobb szó.Gyári telón nyilvánvalóan nincsenek csak az alap szoftok,de a marketről nagyon gyorsan le lehet tölteni ,ami kell,aztán ott vannak az extrák.Flash...hát azt nem olyan soká el lehet mobilon felejteni,minden platformon,Nokia térkép ott van ezen is,fm-transzmitter...ugyan... 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...
Kíváncsian várom. 
Integra: Hmm, egyáltalán mely telók kapják majd meg a WP8-at? Gondolom a gyári mangósok igen...
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

apollo előtt még egy újabb gép wp7-hez? kamerára hegyezve?

Valahol azt írták, talán a Lumia 900 európai változata lesz a debütáló csúcsmodell. Majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

FM Transzmitter!!!
Überkirály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem kell kábelezni a cuccost, és megy!!! Kurvajó ötlet, nem is értem miért nem alkalmazza ezt más /egy-két, ide nem illő példa mellett../!!!

nem. az új ceo microsoftos, ezért alap hogy oda húz, plusz kapott a nokia xbillió dollárt, hogy marketingelje a wp7 nokiákat. ezért dobták a meego-t is.

Szép az N9, de remélem, hogy más hasonlóan szép formavilággal állnak elő, majd a közeljövőben...
[ Szerkesztve ]

Új modell meg 2100 ember kirúgása.... 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

azért az fm transzmitter távol áll a tökéletestől...

Nem tudhatom neked mi volt a gondod vele, de remekül és 100% megbízhatóan működik jelenleg is április óta.
Funkcióját 100% tudja.
Vagy esetleg a távolsággal van gondod??
Én az antenna mellé támasztom - és ezzel a zavar meg is van gátolva.

én autóban próbáltam több félét is, nem volt az igazi

Mivel képtelenek titokban tartani az új (és főleg csúcs)mobiljaikat nemtudom mire lehet számítani
sok forradalmira...

most a hír konkrétan annyi, hogy lesz csúcsmodell, amiről semmit sem tudunk. 
Samsung Galaxy 3 - DutchMods v5.3 (finally); G3mod kernel v2.4.1 OC

drágább lesz, ez a lényeg 

én is hasznosnak tartottam,amíg többen meg nem erősitettek,hogy nem az igazi,szóval nem egy audió élmény,úgyhogy nem fáj érte a szívam,főleg úgy hogy egyáltalán nem egy őrült összegért lehet már kapni USB autórádiót,bedugod oszt már megy is a zene 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...
nem veszitek észre?
cáfolták hogy 12 megapixeles wp7es telefonjuk lesz, tehát valószínűleg nagyobb felbontású kamera kerül bele
:conspiracykeanu:
IDDQD

nokia lumia 1000, ugyis az jon. 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Talán ebből lesz valami. 

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

szép

Integra!!!!!
Egy jól berakott autórádiónak az antennája nem a fejegységben, hanem a kasznin kívűl - esetenként több méterre van!!!! /sistereg! nem?/
Számolj! Mennyi a veszteség az átvitelen??? /kisteljesítményű adóval..../ 
Ezt az technikát próbáld ki otthon, arra fix, hogy okés lesz! Nekem az átvitel "kristálytiszta".
[ Szerkesztve ]

nem mondod,,, köszi, van autóm, tudom, hogy működik és hol van az antenna is. 

sony ericsson style
A mai világban az csoda, hogyha egyik telefon nem hasonlít a másikra. 
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."
Ááááá..
Egy ilyen kellene, ha nem csak egy unatkozó 3Dmodellező kreálmánya lenne..
(Nomeg persze ha a bumszli az alján nem lenne 1-1,2cm-nél vastagabb..
)
[ Szerkesztve ]
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.
A mobilaréna foglalkozott vele egy cikkben!
Itt vannak róla fotók is. 
Mert minek? Jó ez így.
Intellel? WTF?! 
(#25) hagel
Volt az LG Arenámon, egy rakás szar. A mély tartomány elveszik, élvezhetetlen lesz a minősége... Meg különben is ott a DLNA, és kész.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

nem kicsit lenyűgözött...
KELL!
Elszórakoznék Én is egy ilyennel. 
De nosztalgiázom, mivel csak egy 8800 Sirocco-m van. 

Nokia N900 csodás gyönyörű mindent tudó készülékük Maemo5-t futtatott, ami linux alapú. Ebből és a Moblinból lett a Meego 'harmattan' (Maemo6). Felesleges lett volna még1 linux alapú rendszer, ha ezt sem akarják támogatni... Számomra itt vált egyenlővé egy darab kutyasz***al a cég 
SGS2 (wanamlite v11.9)

Hír a semmiről. Ezt mindig imádom.
Szerintem miután Damian Denning közölte Elop-pal, hogy a Lumia sorozatba még csak ne is álmodjon 12mpx-es kamerát, Elop megtekintette az N8 utód prototipusát, amitől rögtön bepisilt. Azt követően rögvest elugrott a legközelebbi Templomba, ahol meggyónta bűneit és megesküdött soha többé soha.........ezt követően létrejött egy kieegyezés a WP és a Symbian tábor között és létrehozták a két tábor erősségeiből a .......kavartak egy palacsintát, békepipa társaságában.
A lényeg vmi nagyon ütős lesz, olyan ami mindenkinek meg fog felelni. 
[ Szerkesztve ]
Siemens C-25 > Nokia 5510 > 3300 > N-Gage QD > N70 > N95 > N97 > N8 > ( 808 pureView )