Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ó Anyám, micsoda gép!!!
Jól érzem, hogy a 3,67GHz-es procival átlépték a P4 által gyárilag elért órajelrekordot? Egy négymagossal... WOW! Az viszont meglepó, hogy az nForce 790i Ultra SLI-be Ati XFire rendszert tettek. Nekem úgy rémlik, hogy az NV chipsetek csak az NV SLI-t támogatják...
Azért a Crysis nem tudott kimaradni ebből a cikkből sem.

[ Szerkesztve ]

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#2) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Azert egy MacPro kivul-belul szebb... :)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#3) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

és elérkezett a btx kora

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#4) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Nem kicsit hatásvadász a gépház. :o
A Crysishez meg nem kell ilyen gépet venné. :DDD
De legalább lehet kapni! :P

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#5) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

5000 euro??? :Y
Úr Isten! Mi kerül ebben ennyibe? Azért az aranyos, hogy PhysX kártya is belekerült! Most, hogy az nVidia megvette és már nem gyártják a kártyát... :U

Alléz Olympique de Marseille!

(#6) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hát a dell is kitud tenni magáért ha akar.
baráti az ár is :)

(#7) Remington válasza simonzé (#1) üzenetére

Remington
(őstag)

3,8GHz-es volt a leggyorsabb p4

a gépház nagyon tetszik, bár az összes xps gépház jól néz ki, kár h nem lehet őket külön megvenni :C
remélem itt nem lesznek "ennyiből ezt meg azt tudnék már venni blablabla..." hsz-ek :R

(#8) ész ventura

ész ventura
(fanatikus tag)

Ezt még Csák Norisz is megirigyelné! :)

[ Szerkesztve ]

Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...

(#9) Füge007

Füge007
(senior tag)

Pofás szerkezet, és kellően erőtartalék is van benne. De ez sem a vidéki számtek boltok húzóterméke lesz :DDD

Füge

(#10) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a ház az már régóta nagyon tetszik

True Success is Blonde

(#11) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Huhh, az a CPU meg a RAM jól jönne, a többiből köszönöm, nem kérek, van otthon számomra megfelelőbb. :B

(#12) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sorry a tudatlanságomért de ez a Ageia PhysX kártya ez mit is takar? :B :R

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#13) Jofi81 válasza kavicssli (#12) üzenetére

Jofi81
(őstag)

[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

(#14) Kopi31415 válasza Alex91 (#2) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azert a MacPro sem kivul, sem belul nem szebb.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#15) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az nforce sli-hez ATI kártya dolgot nagyon nem értem. Ráadásul 2 ATit ebben hogy akarnak működtetni? :F :U Még akkor is ha X2-es.

[ Szerkesztve ]

(#16) Balika911 válasza Kopi31415 (#14) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ízlés kérdése. :)

(#17) Alex91 válasza Kopi31415 (#14) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

[link]

Azert nezd meg elobb...

(Itt hol latsz kabel kotegelot pl.? :Y )

[ Szerkesztve ]

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#18) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon komoly.
Viszont szerintem a gépház tré. Tervezehettek volna hozzá valami elegánsabb házat is.

(#19) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

2 GB DDR3-1333 memóriával? Miért csak 1333? Ezt kicsit furcsállom.. Lehetne legalább 1600os, vagy ha már csak 2giga akkor 1800as... Ne ezen spóroljanak már.. :)

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#20) xuldar válasza PowerBuldog (#15) üzenetére

xuldar
(őstag)

Az X2-höz nem kell Crossfire alaplap, mert a kártya megoldja magában, a lap egy kártyát lát. Viszont azt én sem értem, hogy az nForce 790i-ben hogy lehet CFx-ben használni két AMD kártyát.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#21) KngAlex

KngAlex
(tag)

Lehet eddig is lehetett használni 2 ATI kártyát nv lapban csak nem volt driverileg és bios-ilag támogatva... lehet dell-ék megoldották :C :P

(#22) Szanya válasza Kopi31415 (#14) üzenetére

Szanya
(tag)

De!

''Szanya csak egy van.''

(#23) sas1980

sas1980
(tag)

Csoda jó gép kétségtelen. Csak bankot kel hozzá robbantani. Ja és ne nyúlj hozzá mert elveszik a gari mi!? :))

[ Szerkesztve ]

(#24) Gabás válasza Alex91 (#17) üzenetére

Gabás
(őstag)

eh, a dobozok alá van begyömöszölve ;]

[ Szerkesztve ]

(#25) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Valaki nagyon élvezi ezeket a nyálcsorgatós híreket :DDD

All Black...

(#26) dy_nmq válasza (Kolombusz) (#18) üzenetére

dy_nmq
(fanatikus tag)

Teljesen egyet értek! Elsőre nekem is ez ugrott be hogy ilyen masszív masinát hogy lehet beépíteni egy ilyen ocsmány kinézetű házba. Amugy sztem a memória mennyiség lehetne több is. Mondjuk alap lehetne a 4giga és 8ig lehetne pakolni bele ami egy ilyen konfignál már ildomos lenne.

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#27) bteebi válasza simonzé (#1) üzenetére

bteebi
(senior tag)

A P4-es csúcs 5,2 GHz-nél is több volt... Amúgy vagy egy hónapja k|ngp|n egy QX9770-es vagy 75-öt szintén folyékony nitrogénnel 6 GHz fölé is tudott húzni egy Skulltrail lappal (ami 2 procis, vagyis összesen 8 mag járt 6 GHz fölötti órajelen! :Y ), és elég durva WPrime világrekordot állított fel azzal a géppel :D.

Szerk.: Azért ez még keményebb :))

Szerk. 2: k|gp|n eredménye

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#28) (Kolombusz) válasza bteebi (#27) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jól érzem, hogy a 3,67GHz-es procival átlépték a P4 által gyárilag elért órajelrekordot?

Gyári sebességre gondolt.
Én meg, ha jól emlékszem, nagyon elvetemült banda 8 ghz-en is bebootolt Pentium 4-el, természetesen fagyott (szó szerint, eg számitógépes értelemben is:DDD).

(#29) bteebi válasza (Kolombusz) (#28) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Uppsz :B. De asszem az se igaz, a P4 EE asszem 3,8 GHz-ig skálázódott (ha jól emlékszem).

Szerk.: A 3,8 GHz valszeg hülyeség, de 3,73 GHz-es biztosan volt.

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#30) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

komoly ár, komoly teljesitmény, a kinézet olyan amilyen (kinek a pap, kinek a papné - nekem speciel nem tetszik) de a belsö...
Miért nem lehet valami ilyesmit összehozni?

[ Szerkesztve ]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#31) dokesz007

dokesz007
(fanatikus tag)

Én csak azt nem vágom, h sok lapon teszteltek 2db x2-t és crysisben high felbontás 1600x1200 ban nem érte el a játszhatóságot....és erre itt azt piárolják, h igen...LOL...

5000 eurós lesz tutti a 2 9800x2-es geforce....mindenesetre ilyen áron nem ezt várnám...

---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

(#32) evone válasza Integra (#6) üzenetére

evone
(őstag)

LOL. deha egy mac pro kerulne 5000 euroba akkor rogton jonnetek fikazni hogy draga.

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#33) xuldar válasza evone (#32) üzenetére

xuldar
(őstag)

Azért azt tegyük hozzá, hogy egy Mac Pro ugyanennyiért valószínűleg fele ilyen erős lenne... (Nem vagyok Mac ellenes)

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#34) vfeco

vfeco
(tag)

Akkor nem ezt a vasat láttam a tecsoba hozzáfóliázva egy zsugor ásványvízhez! :DDD

xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco

(#35) simonzé válasza dokesz007 (#31) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De azok a gépek nem kerültek ennyibe. Ez meg pont ennyibe kerül, és ennyiért már tudni fogja. Éted?

(#36) xuldar válasza vfeco (#34) üzenetére

xuldar
(őstag)

Nem, ez nem raktársöprésnél előkerült alkatrészekből van :DDD

(#37) simonzé válasza evone (#32) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen jönnénk. Ráadásul a Crysis sem menne rajta 1600*1200-ban 97*-es FSAA-val.

[ Szerkesztve ]

(#38) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Ahogy a képen nézem egy min. 1000W-os tápocska lehet ott fent mert jó hosszú. :U
Amúgy a ház tetszik, bár kicsit brutál meg az asztal alatt amúgy se látnám. :D

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#39) venember83 válasza Hun'reeth (#38) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na látod engem is a táp érdekel. :DDD

A ház randa, dehát gamer gép, csicsa a lényeg, nem a szépség, netalán az elegancia.

mod: Tuning kimaradt, kiváncsi lennék mennyire tuningbarát a lap, pontosabban a BIOS-a.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#40) arty

arty
(senior tag)

...és ott a p4 korszak undormány öröksége: a BTX :(

(#41) Godfather

Godfather
(fanatikus tag)

őőőő... már miért gondoljátok, hogy BTX? Mert a másik oldalra került az alaplap, fejjel lefelé?

A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.

(#42) Godfather

Godfather
(fanatikus tag)

[link]

9. oldal...

A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.

(#43) Gábor vitéz

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Nem olyan rossz ez a ház. Nekem vmi birodalmi sw épület/űrhajó jut róla eszembe...
Fel kell tenni az asztalra hogy az ember fölé tornyosuljon úgy az igazi a hatás! :K

Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

(#44) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

A belseje teljesen oké, de lehetne benne akár 4Gb / 1600MHz DDR 3 :U A ház viszont nem tetszik. :P

Kezd iPon szint lenni...

(#45) Ste válasza Alex91 (#17) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ááá, már tudom hogy a Codegen akkor honnan nyúlta a ház designját :)
pár éve dömping volt az ehhez hasonló codegen házakból

True Success is Blonde

(#46) evone válasza xuldar (#33) üzenetére

evone
(őstag)

mac pronal standard a 8 core, es xeon.

(#47) evone válasza simonzé (#37) üzenetére

evone
(őstag)

attol fugg hogy milyen vgat raksz bele. pf.

meg hogy mennyi ramot ( max 32giga ) mellesleg ha ebbe a dellbe beleraksz egy gf6200et , akkor rossz esetben elsem indul rajta a crysis es akkor lehetne fikazni hogy mi kerul ezen 5000 euroba

[ Szerkesztve ]

(#48) JanR

JanR
(őstag)

teccik meg minden, de miert 'csak' 2G ramot tettek bele :(

www.oaziscomputer.hu

(#49) Kopi31415 válasza Alex91 (#17) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miert is szebb? Egzaktm, nem cafolhato tenyekkel tamaszd akkor ala.De olyat meg veletlenul se merj leirni, hogy szerintem, mert onnantol az mar nem teny, hanem velemeny. Miert is jo, hogy beburkoltak a gepet elolrol is, hogy nehogy kicserelhess valamit, ha tonkremegy? Ha meg egy kontaktelem ugrik, akkor ne csak a vezeteket, hanem pl a tlejes memoriatarto lapot kelljen cserelni? :U Mellekesen mar parszor mar megneztem, egyaltalan nem gyozott meg.

Szamomra az etalon csak ugy mellekesen ez:[link]

Egyebkent pont azert irtam amit, amit Balika911 is mondott.

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#50) core2 válasza Alex91 (#2) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Igaz!

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.