Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha jól sejtem, az i7-970 nem lesz túl kelendő ezen az áron.
Alig 12%-kal kerül többe a csúcsmodel, ami lockmentes...

(#2) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek a Core 2 Duo E5500, E6600 nem Pentium Dual-Coreok (nem mintha a név jelentene is valamit)?

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#3) akosf válasza EarL 007 (#2) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezekről van szó a hírben:

Intel® Pentium® Processor E6600
(2M Cache, 3.06 GHz, 1066 FSB)

Intel® Pentium® Processor E5500
(2M Cache, 2.80 GHz, 800 MHz FSB)

szerk.: E6600-ból van egy régebbi típus is, de az már nincs az árlistán.

[ Szerkesztve ]

(#7) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

I7 870-nek eddig is lehetett volna 294$ az ára.

(#8) Hani válasza EarL 007 (#2) üzenetére

Hani
(fanatikus tag)

Nekem is gyanús a dolog, legalábbis nekem a Core 2 Duo E6600-as valójában 2,4 GHz...

(#9) EarL 007 válasza akosf (#3) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, hogy van régebbi E6600 is, az már nyugdíjazva lett. Elírásra szerettem volna utalni. :B

(#10) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A i7-950-nel mi lesz? Arra várok nagyon :D Nem akarok venni 920at meg 930-at :D:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#11) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

intel árat csökkent... forint gyengélkedik... pénz az ablakban... :( szerintem legtöbb esetben kb. semmit nem fogunk ebből érezni...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az olcsó i7 970 csak vicces szóösszetétel nem?

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#13) bartucc válasza mephi666 (#11) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem fogjuk érezni az előnyét.... (új avatar?)

atti_2010: köszönjük... Ezt most ezek után minden Intel-es hírben kifejted? Mert egyébként meg nem sok értelme volt ideírni.

Fogyasztásban sokszor jobb az intel, legalábbis nagyobb processzoroknál, jobb a fogyasztás/teljesítmény mutató.

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#14) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Hurra, a Core i7-970 mar csak 885$... :D :U

alba gu brath

(#15) mephi666 válasza bartucc (#13) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen :K

csak az a baj tényleg az ilyen árcsökkentésekkel, hogy hiába csökkenti az intel/amd, ha a nagykerek nem teszik ugyanezt az árfolyamingadozás miatt és akár drágulás is lehet a kiskereskedőknél :( példának okáért: ősszel kb. 3ezerrel olcsóbban vettem az x2 250-et, mint amennyi most az ára...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Semmi gond, várok tovább, csak most már az s2011/bulldozerre (győzzön a jobbik)...

(#17) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó lenne ha az AMD-ATI is megindulna ezen az úton.

Aurea mediocritas

(#18) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

920-as model ára miért nem tud csökkenni??? :W

~ Arcana ~

(#19) FRENK1988 válasza Vikthor (#18) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert az már az Intel báttya nyugdíjazta és ha minden igaz a 950 lép a helyébe

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#20) Killing válasza mephi666 (#11) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez csak a magyar piacnak szánt ár-szintentartás.
AXisBOLD: Legalábbis videókártya fronton.

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#21) EarL 007 válasza Chiller (#16) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aztán mikor megjelenik az S2011, Bulldozer, akkor megint felreppen egy hír az új szupercsúcshardverekről, aztán megint megvárjuk azt.

(#22) bartucc válasza EarL 007 (#21) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Folyamatos várakozásból sosem lesz gép....

Nekem egyszerűen az a véleményem, amíg kiszolgálja az embert a jelenlegi, addig felesleges cserélni, amikor már nem, akkor az adott felhozatalból a legjobbat, kár ezen ennyit várni, rágódni. (nem 2-3 hónapos várakozásokra gondolok, de egy év 12 hónap, és még ennek is csak a felénél járunk)

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#23) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Az új Atomoknak örülök, de jöhetne már a GSEJT utódja az új Atom alapjain.

(#24) Abu85 válasza EarL 007 (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Javítva thx. :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#25) hunfatal válasza EarL 007 (#2) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Nem, ezek nem a régi Core2Duo E6xxx-ek.

i5-i7 még mindig nagyon drága :( Mint minden most, ilyen árfolyam mellett...

(#26) TheChos3nOne válasza AXisBOLD (#17) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ATi részlegen már csökkentettek árat, csak nem tudom miért nem volt róla hír PH-n. [link]

[ Szerkesztve ]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#28) M107

M107
(senior tag)

Jó jó Intel de drága én már 15 éve 2 évente cserélek alaplapot cpu-t +esetleg ramot s videocardot

2 évente 100 ezer ropi és futnak az új játékok stb stb
töltögetéshez videonézéshez mp3 hallgatáshoz minek több

X2 250
8gb ddr2
320-500-750 gb vinyó
5670 sapphire
samu 222a
plex 880sa

bár nekem mindegy Intel v Amd de az Intel nagyon el van szállva magától

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#29) laci666

laci666
(senior tag)

Lehúzásból csillagos 5-ős. :R
Core i7-870 (4 mag) 2,93 GHz 4 x 256 kB 8 MB 95 W 294 dollár
Core i7-870S (4 mag) 2,66 GHz 4 x 256 kB 8 MB 82 W 351 dollár
Ki az a balek aki megveszi a 870S. :F
Többért kevesebbet ez az új Intel szlogen :D

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#30) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még mindig drágák, egy Gamer PC-be szemben az AMD-vel :U :W

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#31) Daffni2 válasza M107 (#28) üzenetére

Daffni2
(őstag)

de az Intel nagyon el van szállva magától

Van is mire :C

CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#32) atti_2010 válasza fagy53 (#27) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem érdekel az Intel tábora de az a pár dollár árcsökkentés kurvára meghatotta a szívem.Daffni2:Mire?? A felső kategóriát uralja de itt arra kb 01%-nak van szüksége.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#33) akosf válasza laci666 (#29) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Low Power processzorokat mindig felárral adja az Intel...
De úgy rémlik, máshol is ez a bevett szokás.

(#34) Chiller válasza EarL 007 (#21) üzenetére

Chiller
(fanatikus tag)

Sajnos S775-ről nem nagyon lehet hova fejleszteni. s1366 halott, s1156 szintén.
AM3-at szívesen vennék, HA tudnám, hogy ütni fog a Bulldozer. De zsákbamacskára nem fejlesztek.. Addig legalább olcsóbb lesz (remélem) a ddr3 is.

(#35) AXisBOLD válasza Killing (#20) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ott mindenképpen, de a 4 magosok is be vannak betonozva.

Aurea mediocritas

(#36) EarL 007 válasza Chiller (#34) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha mindig arra vársz, hogy mire lesz érdemes fejleszteni, akkor nem fogsz fejleszteni, mert ez is halott, az is halott, stb. LGA1366, 1156 halott, és? Egy jó konfig nem volna jó x ideig, mert jáááj nem megy bele a legújabb szupercsúcshardver? LGA1156 vonalon ugyanez, AM3-on szintén. Meg mi az, hogy halott? Egyik sem zsákbamacska, egy jó konfig most és legalább 2 évig tuti használható és az már nem zsákbamacska. Semelyik platform sem örökéletű, nem fog egyikhez sem 10 éven keresztül új hardver jönni.

(#37) Nordic válasza Chiller (#34) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én egy natúr phenom 2 955BE-re váltottam E6450 ről, úgy hogy akkor még nem is tudtam a bulldozerről. Nekem gyorsabb lett a gépem, főleg hogy fesz emelés nélkül a stabil csúcs 3,95GHz, alapon meg 3,2GHz. Namost kérdem én, hova nem elég manapság 4*3,2GHz??? :F Sztem átlagfelhasználónak bőven sok.....Nem bántam meg az AMD-t.

Nem mondom lehet hogy váltok majd én is bulldozerre, főleg ha kevesebbet fog zabálni. Pláne úgy hogy ő lesz az utolsó AM3as proci....

Na most már kezd alakulni az intel is. :)

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#38) lionhearted válasza mrhitoshi (#30) üzenetére

lionhearted
(kvázi-tag)

gamer pcben szerinted milyen proci való? mert nekem van egy olyan érzésem, hogy a 2 mag is elegendő oda. :/ és igen, oda valóban drága egy hatmagos 970

(#39) Nordic válasza lionhearted (#38) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért ha valaki egy új vga-t akar oda már nem biztos hogy elég egy 2 magos, de 6 mag valóban felesleges.....

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#40) lionhearted válasza Nordic (#39) üzenetére

lionhearted
(kvázi-tag)

Ha valakinek van keret 80+rudis vgara, akkor meg nem a 10-20ezres cpukat böngészi. :)

(#41) Vegtor

Vegtor
(lelkes újonc)

Én 4 magot használok (Q9650) és bár gyorsaságban nincs hiba azért van ami megeszi reggelire ezt is.
Tény hogy zenét szerkesztek a géppel ,és mivel az úgy kajálja a CPU-t mint bolond gyerek a pudingot így felmerült az i7 ezen mag túltengéses gép vásárlásának a lehetősége.
De az árak elkeserítőek szerintem túl vannak értékelve. :W
Nem tudjátok mikor esnek olyan szintre az árak hogy ne fájjon annyira?
Na jó persze én is sejtem 2 év múlva ;]

(#42) TESCO-Zsömle válasza Nordic (#39) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Játékra most 3 mag a király. 2 tiszta a játéknbak, egy minden másnak.

Ez a proci-vga mizéria meg hülyeség. Ha a proci tud 60-70FPS-t a játék alatt a VGA-nak adni, akkor már csak beállítás kérdése, hogy ebből a VGA mennyit hasznosít, avagy "Kihajtja-e?"... Épeszü ember ezért hajt VGA-limitre...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#43) fagy53 válasza atti_2010 (#32) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

"Core i7-870 (4 mag) 2,93 GHz 4 x 256 kB 8 MB 95 W 562 dollár 294 dollár" - én ezt nem nevezném pár dollárnak! :D

(#44) Keldor papa válasza FRENK1988 (#19) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A 920 helyére a 930 jött. A 940-et váltotta a 950 az meg marad 530$ még sokáig.

[ Szerkesztve ]

(#45) Oliverda válasza akosf (#33) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Meg a nem low power-eket is.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#46) Nordic válasza lionhearted (#40) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért manapság azért 80rudi a vga, mert nincs verseny... :U . Mellesleg nem mondtam soha hogy egy jó vga mellé 10-20k-s proci kell ,de mondjuk egy középkategóriás mai dx11es vga-hoz(pl.5850/5970, GTX460/GTX470) szerintem már kevés a 2 mag.

[ Szerkesztve ]

(#47) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

4 db 4 magvast lehet venni egyetlen 6 magvas árából, szerintem megéri :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#48) EarL 007 válasza Nordic (#46) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még egy 4830/4850 karinál is sokat dob a 4 magos proci, szóval manapság "gémer" gépbe "kötelező" a 4 magos proci.

(#49) tcp válasza Devid_81 (#47) üzenetére

tcp
(tag)

8db Suzuki Swiftet lehet venni egy A8-as Audi árából (trabantból meg akár több 100-at is :))

(#50) bartucc válasza atti_2010 (#32) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért van jelentős változás néhány helyen, és az ilyen közérdekű, bármennyi is jut el ebből a csökkentésből hozzánk. Ha neked nem számít a pénz, jó neked. De a többi embernek, IGEN.

Ha ennyire meghatott, minek vagy még itt?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.