Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aha. De kérdem én minek??? :F

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit azért meglepődtem, hogy még mindig adnak ki új procikat LGA775-ös foglalathoz, de végül is kelendő is lehet, bőven elég ez így még mindenre. Sőt, igazából nem is olyan rossz dolog ez, hisz DDR2-höz ilyenek kellenek, nem úgy mint a riválisnál. Így még viszonylag olcsón meglehet úszni gépfejlesztésnél.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Jeeeeeee.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#4) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Q9400 + egy fél szorzóemelés + virtualizáció támogatás. Tadaaam.
Nekem később majd egy Q9550 kell a maga 12MB L2 cache-ével.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#5) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én szerintem is jó ötlet hogy adnak ki LGA775be proccokat, s remélem adnak ki még továbbra is, és megsem állnak a 3.5GHz-es Q9950-esig ;]

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#6) Fücsök007 válasza bacsis (#5) üzenetére

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Négymagosoknál biztosan nem fognak a magas frekire hajtani :N . Amúgy ha valaki a legmagasabb szorzójú 775-ös procit keresi(leszámítva a szorzózár nélküli két példányt), annak az Intel Xeon W3380-as procit kell beszereznie. ;]

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#7) Shkiz0 válasza bacsis (#5) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne nagyon éld bele magad, mert nagy valószínüséggel nem adnak ki.
Meg is mondom miért. S775 életciklusa vége felé jár, és a piacot elég jól lefedték a 2 és 4 magosok között is, és most amúgy is már 1156-ra koncentrálnak.
Azt tudom elképzleni, hogy volt megmaradva nekik pár cucc, és most raktársöprés van mielött beindulna nagyban az új procik szállítása.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#8) Keldor papa válasza bacsis (#5) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kizárt szerintem. Jönnek majd az i3-ak, i5-ök.

(#9) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is tisztában vagyok vele urak :(((
csak mondom jó lenne...
Nem fogok alaplapot cserélni azé' sem... csak szeretném, szerettem volna, hogy a lapom minél tovább fejleszthető legyen :R

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#10) Móci válasza bacsis (#5) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is tetszik az ötlet, én sem szeretném lecserélni a 775-öt. Max majd kap egy erős négymagos 'agyat', s jó sokáig ki fog szolgálni a gép.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Látom van még azért néhány termék 775-re :)
De így van ez jól, ne is kényszerítsék a népet az korájfájvra és társaira :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ez kellett... Inkább árat csökkentsenek :D

(#13) ProEvoFan válasza Ricco_hun (#4) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

igen,az a proci még mindig nagyon odab***sz :C
48-53K manapság, igen jó vétel

kicsit proci túltengés van már a LGA775 lapokra

EVIL IS BACK!

(#14) Shkiz0 válasza bacsis (#9) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hidd el nekem se esik jól, hogy ha ha fejleszteni akarok akkor szinte mindent cserélnem kell, de ez van ezt kell szeretni.
De még mindig azon a véleményen vagyok, hogy akinek van egy "jobb" gépe, amiben mondjuk van egy Q-s proci akkor annak nem feltétlen kell cserélni i3 i5 i7-re, hanem majd csak a köv generációra.

[ Szerkesztve ]

(#15) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Na erre talán lecserélem a E6550 em . Bár ezis teljesen kiszolgál minden tekintetben:)

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#16) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

mi ez a 2.83 ghz? :F

lehet h csak nekem furcsa

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#17) juliabrilke válasza Sasal1ty (#15) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Szintén ugyanilyen proci cseréjén gondolkoztam mostanában. Arra várok, hogy az új procik miatt esetleg ezeknek megy lejjebb az áruk. :))

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#18) Sasal1ty válasza juliabrilke (#17) üzenetére

Sasal1ty
(tag)

Én először Q8200 re szerettem volna de semmivel nem lenne jobb, Q9550 meg még drága szal marad a Q9505 :K

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#19) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én szerintem a Q9300-al próbálkozok majd be, ha cserére kerül a sor...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#20) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg inkább váltok i5-re. Abban több fantáziát látok, minthogy csak egy procit cserélnék.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#22) Abu85 válasza Duree (#21) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem jó, hogy jött. Egy S verzióval én majd szemezgetek. Igazából az egyik gépemet mindenképp tovább akarom fejleszteni proci termén. Újat meg nem akarok venni, mert jövőre az összes foglalat megy megint a levesbe. LGA1156-on elgondolkodtam, de az új infók elriasztottak, mert jövőre jön a helyére az LGA1155 :( Aztán ha az Intelen múlik, akkor a kompatibilitás sehogy sem lesz megoldva. :D
Most ez a legjobb kis pénz és elegendő teljesítmény. Ezzel bukom a legkevesebbet.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#23) bteebi

bteebi
(senior tag)

Nem rossz processzor (elfogadnám), de egyáltalán nem látom a létjogosultságát...

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#24) g@bo válasza Ricco_hun (#4) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

kb. tehát semmi értelme. vagy q9550 v már semmi. megint egy herélt csoda.

(#25) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Annak idején, volt szó egy Q7000-es szériáról is, szerintem lesz is, annak idején mikor belett jelentve a E3000, mindenki azt mondta hogy nem elsz emrt minek ott az E2000, még is lett.
Nem hiszem hogy csak annyiba marad az LGA775, bíztos hogy még fognak jönni procik igaz a wolfdale különböző fajtái(korcs procik), elvégre amig az lga1156 és a 1366 ilyen drága, lga775 jobban is fog fogyni.

(#26) Shkiz0 válasza Abu85 (#22) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen szempontból valamelyest jobb az i7 helyzete. Ott valamivel hosszabb életciklusra lehet számítani mint I5 esetén.

(#27) Hunter2 válasza Dyno (#25) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valószínűleg ez let volna a Q7xx csak más lett a neve.Egyébként nagyon helyes hogy adnak ki S775-re új procit, szerintem én sem váltok még vagy 2 évig platformot.Maximum processzor csere lessz quadra meg valami erősebb VGA.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#28) Ricco_hun válasza Hunter2 (#27) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

A Q7xxx széria csak 2mb l2 cache-el jött volna, ami valljuk be elég sovány 4 magra (wtf celeron quad). Ebben a Q9505-ben 6mb l2 cache van (a wolfdale-3m magból van benne kettő). A Q9x50 széria pedig a teljesértékű wolfdale-6m magra épül.

(#16) luw2win: 8,5 a szorzó, 333MHz az FSB ------> 2830,5 MHz magórajel.

[ Szerkesztve ]

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#29) N-vidi-A válasza Shkiz0 (#1) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Ez már tényleg fölösleges...
Inkább az i7 procik árát kell elérhetővé tenni... :D :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#30) Geönczy válasza N-vidi-A (#29) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Egyetértek.
De nem rossz cucc ez csak késő.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#31) nyunyu válasza luw2win (#16) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

mi ez a 2.83 ghz? :F

8.5x333=2830MHz

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#32) FRENK1988 válasza Ricco_hun (#4) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A VT-t tudja a Q9400 ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#33) nyunyu válasza Móci (#10) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nekem is tetszik az ötlet, én sem szeretném lecserélni a 775-öt. Max majd kap egy erős négymagos 'agyat', s jó sokáig ki fog szolgálni a gép.

Detto ugyanigy vagyok vele, bar a mostani C2D@3000 sincs kihasznalva.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#34) Gyuri27 válasza Dyno (#25) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Celeron e3000. :K
De ez szükség megoldás volt. Hiszen ez egy "selejt" ill kellett a vt miatt.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#35) Dyno válasza Gyuri27 (#34) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Én továbbra is bízok hátha lesz q7000, de nálam is nagyon úgy nézzki maradok 775-n,
Veszek egy X48-as lapot Q9400-t itt ph-n már vannak 30K-ért, és plusz 2*4870, persze ez még a jövö.

(#36) CHIPman válasza Dyno (#35) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

X48 nem jó magas FSB-hez, főleg nem alacsony szorzóshoz. Egy X48-DQ6 kiakad 460MHz körül.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#37) Dyno válasza CHIPman (#36) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ez most komoly?
Nem agyok túlinformálva felőllük, csakk annyit tudok, hoyg vagy SLi avgy CF-t szeretnék, akár 3 kártyával, ezért gondoltam az x48 vagy nforce 750/780/790i-t, de most vagyok az egésszel ugyhogy fogalmam sincs mit tegyek :( :(

[ Szerkesztve ]

(#38) tome.jr válasza Dyno (#37) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha SLI akkor EVGA 780 de inkább 790. Utóbbiban E8400 600 fsb + 5000 Mhz. :C

(#39) CHIPman válasza Dyno (#37) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos komoly. Talán kicsit keveset írtam, de Q9550+X48 párosítással nem szokott meglenni a 4GHz 24/7, így Q9400-zal még kevesebbre számíts. Ha már CF és 4 mag, akkor AMD 790FX+DDR3+955BE. Sajnos, most már csak azt érdemes. Vagy ugye az i7.
szerk.: Quadhoz "nem jó" az X48, Wolf alatt nem tudom, hogy megy.

[ Szerkesztve ]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#40) Dyno válasza CHIPman (#39) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

AMD nálam kizárt, nem értek hozzájuk se semmi.
És ez így biztos hogy mindenkinek ennyire szar a q9000 a X48 mellett? :(

(#38) tome.jr : Féelk az NV chipsettől, neked bevált?

ui:Elnézést a sok offért.

(#41) Dyno válasza Dyno (#40) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

(#42) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez nagyon kellett. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#43) dezz válasza Ricco_hun (#28) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"a wolfdale-3m magból van benne kettő"

Lapka a becsületes neve. Már ha el akarjuk kerülni az ilyeneket, mint pl. "2 2-magos mag". :)) (Már rég volt, amikor a lapka maga volt egy mag.)

[ Szerkesztve ]

(#44) rup1u5 válasza Dyno (#40) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Vagy magas fsb quad-al és single gpu = P45, vagy CF/SLI = X48.
Nálam a EP45-UD3R nagyon jól muzsikál. Inkább a tuning fontosabb szerintem.
CF-nek/SLI-nek meg személy szerint sosem láttam értelmét. :( Az aktuális 1 GPU-s csúcskártya mindíg elég mindenre.
Éppen ma políroztam fel a Quad-omat és a Schyte-ot hozzá: :D

Ezekkel tutira elleszek még néhány évig és kihagyok 1-2 generációt.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#45) g4dg3t válasza rup1u5 (#44) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

Ezekkel tutira elleszek még néhány évig és kihagyok 1-2 generációt.

Upgrade nelkul nehany evet? ...kivancsi leszek kibirod-e az eppen aktualis tuningprocko nelkul :))

Bite my shiny metal ass!

(#46) Dyno válasza rup1u5 (#44) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Gratula, szép sima ;]

CF/SLI = X48.

SLi akkor végre megy X48-n?Mert múltkor olvastam valami hasonlót, hogy csináltak hozzá valami drivert.
Különben meg elnézegettem az árakat Giga X48-DQ6(ddr2) 32K
Asus P5E3PRO(ddr3) 31K, P45 alig lenne olcsóbb, nekem tuningál már elég ha 3,2ghz megvan egy q9400-el.
X58-al emg az a bajom, oyg csak a lap 50K legalább, proci meg még egyszer annyi, az angyon sok nekem.

SLi/CF szerintem is baromság, de régi angy álmom, egyszer volt Voodoo2 SLi-m, sohasem felejtem el, mondjuk elöször egy 3850CF-re gondoltam olcsón beszerezhetőek.
De ha van SLi akkor megprobálok az én kártyámból találni még egy ilyet(bár nehéz lesz).
:))

(#47) rup1u5 válasza g4dg3t (#45) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Téged is látni errefelé? :C
Ki fogom bírni. Innen már nincs nagyon följebb ebben a foglalatban és igazából ki sem használom meg pénz sincs már ilyen drága hobby-ra. Lakás kell meg egyéb ilyen hülyeségek. Tulajdonképpen lapot se váltottam volna ha nem döglött volna meg a blood iron. Jó volt nekem az a p35. Sörözzünk!

Dyno: CF/SLI-ben nem vagyok képben. Nem tudom melyik chipset mit támogat. Nekem ez már magas. Olvass utánna. Én mindenképpen P45-öt javasolnék. Jól áll a 3.8 - 4Ghz a Yorkoknak. :D

[ Szerkesztve ]

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#48) g4dg3t válasza rup1u5 (#47) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

Sörözzünk!
Helyes valasz! ;] Holnap hivlak.

Bite my shiny metal ass!

(#49) Dyno válasza rup1u5 (#47) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Olvass utánna

Ez fog következni. :K

(#50) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nemtudom,valakinek csak jó lesz :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.