"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
mar csak az adobe-nek is megkellene oldani

madgie
(VIP)
Bizti meglesz az is idővel... de a többi rawkonverternél nem vennék rá mérget. Anno a Capture One 4 nem bírt a 40D sRaw-jaival, ha kiégett a vörös...
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Tobbi nem szamit.
Aperture-t hasznaltam regebben, de Lightroomra akarok atallni, jobban tetszik a fajlkezelese. Jokor jott, a heten elvileg erkezik a gepem.

madgie
(VIP)
50/1.2L-et fogsz rátenni? Hijjnye 

MLaca
(HÁZIGAZDA)
canonos életemből egyedül az 50/1.2L hiányzik. nem volt rossz a 35/1.4L, sem a 135/2L, de az ötvenes mindent vitt 
őket adtam fel a nikon miatt: [link]

[ Szerkesztve ]
http://mlzphoto.blog.hu/
rategyem? rateszem!
Laca: en nagyon gondolkodom egy 135/2-n es a 24-70 cseren, de az az igazsag nincs kedvem most egy ideig ilyen cserelgetos hercehurcahoz, masreszt meg nem tudtam igazan kiprobalni sem a 24-70-et eles helyzetben.. ugyhogy marad egy darabig.
te jószagú úristen, ebből kijön egy kisebb lakótelepi panel! 

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

pilóta
(PH! kedvence)
De még akár egy nagyobb lakótelepen lévő is 
Csak azért írtam, hogy ne a moderátorok és házigazdák topicja legyen már 
Aki él és nem boldog, az téved!

hárásó
(fanatikus tag)
Az még hagyján.szoszo
De ha ez a űber cucc megvan,akkor mi visz valakit egy másik márkához?
Gyakorlatilag nincs motiváció,én legalábbis nem értem.Hozzátetszem nem ismerem a Canon obikat/vázakat sem/,de azt azért nehezen képzelem,hogy ez a lencse sor maga homály.Hamár itt tartunk van még pár dolog amit nem értek a fórumon.Nyílik egy új topik ,és mivel nincs topiknyitó hsz,nem értem miről szól,csak következtetek a nyagvilágba.Mostanában pont valami gps dolog volt,de ugyan ez volt vmelyik fotós topikban is.Előzmények nélkül nyílik a topik én meg nézgélek mint borjú az újkapura.Na ez pont nem egy ilyen topik 
Új hsz 
[ Szerkesztve ]
D3 
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

MLaca
(HÁZIGAZDA)
van aki meg az autóit cserélgeti félévente. ez még mindig kevesebbe volt
nálam a fotózás és a kellékek hobbi, fétis, nem csak munka 

Dtomi
(őstag)
Eladtad ezeket a L es obikat egy D3 ért? mennyivel jobb egy D3 mint egy Mark III???
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

MLaca
(HÁZIGAZDA)
ez nem jobb, vagy nem jobb kérdése. mindig is nikonos voltam, csak nem volt digiben full frame vázuk, így maradt kényszernek a canon. 5d-m volt, nagyon szerettem.

hárásó
(fanatikus tag)
Igen.Érzelmi alapon más.Nálam meghatározó pl.h Nikon volt az első tükrösöm.Ez meg is határozta a "fotós pályafutásom".Mindig ,de mindig ez a vége.Fellángolás a többi,rosszabb esteben eltévelyedés.
De azért ez neked legyen mondva.
sem pro sem contra
[ Szerkesztve ]
és hogy jött be a Nikon?
Milyen a D700(D3?) az 5Dhez képest?
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Dtomi
(őstag)
Az az érdekes, hogy én soha nem akartam canonos lenni, legelőször a Kodak DCS 14-n aztán mivel Magyarországon 3-4x es áron árulták mint külföldön, nem mertem bevállalni. Aztán fuji s3 pro amiből akkor éppen készlethiány volt, és dátumost sem tudtak mondani. Uh vettem egy minolta 7D-t amit elloptak. Aztán D200-on gondolkodtam de egy nagyrabecsült ismerősöm aki világ életében nikonos volt, és volt D200a azt mondta, hogy ő 30D-t venne... na így készül a chocapik. Ha most kéne döntenem és gépvásárlás előtt állnék 1D-t vennék ha csóró lennék D300-at
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

madgie
(VIP)
Nekem is azért van 40D-m, mert inkább obira költöttem a D300 különbözetén megmaradt zsét. Pedig előtte évekig agyba-fűbe szidtam a Canont
...volt Nikonom, Minoltám (szintén 7D), Sony-m, Oly-m, Panám...