Ez nem jó egynek? >>> 
de ez se rossz >>> 

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO
[Re:] Razer Battlefield 3 BlackShark gamer headset retro stílusban
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is

Ez nem jó egynek? >>> 
de ez se rossz >>> 

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

Nem fogják soha elfelejteni már ezt a fantasztikus Intel grafikus vezérlőt 
[ Szerkesztve ]
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

A kockás megint divat? 
korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu
Meglehetősen érdekes ez a minta. Nekem mondjuk nem jön be. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Nemsokára hawaii ing mintás lesz divatban 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Nesze semmi!
Fogd meg jól!
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Ha a NYÁK-ra pakolt monitorkimenet mellé teszik a tápcsatit, már attól zajos a külső kijelző képe, el tudom képzelni milyen f@sza homályos képe lehet ennek a kábeles-hosszabbítós barmolásnak.
(Bár a lebutított felbontás miatt akár el is hagyhatták volna)
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

Nem túl acélos az atom proci teljesítménye, de könyörgöm, hogy a fenébe nem tudtak legalább egy X3100-as ósdi grafikát belepakolni, amikor már csak 4500-zal szerelt gépeket kapni?
A 2 usb portért pedig 37centis gépzsíros bronxi négerf@sszal történő anális kezelést javasolnék a tisztelt mérnök uraknak, ez ugyanis olcsó irodai mindenes gépek ill. a sokéves típusok sajátja, és nem egy prémium kategóriás netbook paramétere(szégyene) kellene hogy legyen.
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu
Izlés dolga, de nekem nem tetszik...nagyon vastag a gép és csúnya mint a bűn 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
(#60) The Bachelor válasza drizzt1666 (#59) üzenetére

Osztom a véleményedet!
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

Pofásan néz ki, de hardver tekintetében semmi újítás, vagyis van de teljesítményben visszafejlődés majdnem. VGA szinten legalábbis biztosan. Sajnos igaz ez, hogy várni kell konkurenciára. 
Nohát. Ennyiért már majdnem adnak egy ASUS 1201N-t ION-nal....Amúgy miért kell az összes metroszexuálisnak sztároltatni magát? Kíváncsian várok egy Albacomp netbookot Lakatos Márktól.

Komolyabbra fordítva: a 2 USB az botrány. Még komolyabban: egy plázacicának a rózsaszín még sztem bejönne, de gondolom a barnát fiúknak szánták, az meg randa. A plázacicák viszont ált. nem érdeklődnek a komputerek után, max. Bódi Sylvit (már miért kell y-nal írnia? ettől nemesebb lesz?) tudnám elképzelni a következő aktnaptárán egy ilyennel. 
[ Szerkesztve ]
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.