Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) gery dee válasza DesertDog (#1) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Ez nem jó egynek? >>>
de ez se rossz >>>
:DDD

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#52) Pug

Pug
(őstag)

Nem fogják soha elfelejteni már ezt a fantasztikus Intel grafikus vezérlőt :F

[ Szerkesztve ]

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#53) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

A kockás megint divat? :DDD

korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

(#54) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meglehetősen érdekes ez a minta. Nekem mondjuk nem jön be. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#55) Metalfan válasza zolomon17 (#53) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemsokára hawaii ing mintás lesz divatban :D

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#56) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nesze semmi!
Fogd meg jól!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#57) zeg válasza rudi (#24) üzenetére

zeg
(senior tag)

Ha a NYÁK-ra pakolt monitorkimenet mellé teszik a tápcsatit, már attól zajos a külső kijelző képe, el tudom képzelni milyen f@sza homályos képe lehet ennek a kábeles-hosszabbítós barmolásnak.:( (Bár a lebutított felbontás miatt akár el is hagyhatták volna)

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#58) zeg

zeg
(senior tag)

Nem túl acélos az atom proci teljesítménye, de könyörgöm, hogy a fenébe nem tudtak legalább egy X3100-as ósdi grafikát belepakolni, amikor már csak 4500-zal szerelt gépeket kapni?
A 2 usb portért pedig 37centis gépzsíros bronxi négerf@sszal történő anális kezelést javasolnék a tisztelt mérnök uraknak, ez ugyanis olcsó irodai mindenes gépek ill. a sokéves típusok sajátja, és nem egy prémium kategóriás netbook paramétere(szégyene) kellene hogy legyen.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#59) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Izlés dolga, de nekem nem tetszik...nagyon vastag a gép és csúnya mint a bűn :(

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#60) The Bachelor válasza drizzt1666 (#59) üzenetére

The Bachelor
(tag)

Osztom a véleményedet!

There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

(#61) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Pofásan néz ki, de hardver tekintetében semmi újítás, vagyis van de teljesítményben visszafejlődés majdnem. VGA szinten legalábbis biztosan. Sajnos igaz ez, hogy várni kell konkurenciára. :(((

(#62) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Nohát. Ennyiért már majdnem adnak egy ASUS 1201N-t ION-nal....Amúgy miért kell az összes metroszexuálisnak sztároltatni magát? Kíváncsian várok egy Albacomp netbookot Lakatos Márktól. ;] :O
Komolyabbra fordítva: a 2 USB az botrány. Még komolyabban: egy plázacicának a rózsaszín még sztem bejönne, de gondolom a barnát fiúknak szánták, az meg randa. A plázacicák viszont ált. nem érdeklődnek a komputerek után, max. Bódi Sylvit (már miért kell y-nal írnia? ettől nemesebb lesz?) tudnám elképzelni a következő aktnaptárán egy ilyennel. :)

[ Szerkesztve ]

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.