Amennyire bejönnek általában a VAIO notik, annyira fantáziátlan rusnyaságoknak tartom ezeket - nagyon.
Sectumsempra - For Enemies
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Razer Battlefield 3 BlackShark gamer headset retro stílusban
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Amennyire bejönnek általában a VAIO notik, annyira fantáziátlan rusnyaságoknak tartom ezeket - nagyon.

Kissé future de szerintem nem olyan rossz design ez. 
.::www.megadanceradio.hu::.
Hello Kitty-s is van? (ultra-pink) YEAH! 
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z
Hát, nekem pont nem a "future" jön le, az az alsó lemez + a hátsó támaszték éppen, hogy kevésbé letisztultabb/átgondoltabb látványt nyújt (számomra), mint pölö egy Mac (félreértés ne legyen, azokat sem tartom a designing alfájának és omegájának, de azért nem csúf darabok, már ami az iMac-eket illeti; a MacPro-k sosem tetszettek).
Valahogy bumszli, esetlen, és főleg nem illik a VAIO névhez, mert a notijaik kinézetben és minőségben minimum elérik, de inkább elagyabugyálják az Apple gépeket is.
hmm... mire is hasonlít? nem jut eszembe 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Sztem is rondák...
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Ezek annyira rondák mint a VAIO-k szépek 
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

és micsoda vas van belül
akkor már jobban járnánk egy netbook-al
vagy egy nettoppal
azok jól néznek ki és mellé olyan monitort választunk amilyen tetszik.
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
(#9) Depression
Az E5200 tudtommal DualCore és nem Core2.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
És milyen op.rendszer lesz telepítve?
Vagy azt a vevőre bízzák? Csak mert ha igen, akkor nem értem az árat... semmi olyan komponensét nem látom a gépnek, ami indokolná... Egy G45+HD8400 párost olcsóbban kihozok, még akkor is, ha a jó hűtést is figyelembe veszem. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Szerintem nem csúnya cuccok, mondjuk én az alumínium billentyűzetet próbálnám ki legszívesebben. 
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

Kell venni egy Apple Alu Keyboradot 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Persze össze lehet kevesebből is, de az nem lesz ilyen "kis" méretű. Valamint, ha megnézed, h mennyibe kerülnek más gyártók gépei, már nem is kérnek érte olyan sokat.
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►
nem tudom nekem azér tetszik, prociból sem kellene _nekem_ sokkal több, viszont praktikus és használható simán alap feladatokra, remélem azért a billt lehet majd kapni
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Mennyivel csinosabb lenne BT-os billlel, egérrel! Legalább extraként megcsinálhatták volna. Mondjuk a moncsi talpa, mint dokkoló, li-po akkuval... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

nekem meg tetszenek
pont most gondolkozok noti vásárláson, csak azokank halovány a teljesítménye, és nekem igazából nem mobil eszköz kéne, hanem egy erősebb (desktop kategóriájú) gép, amit könnyen hordozhatok egyik helyről a másikra. ez meg arra pont megfelelne. lehet megfontolom...