Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

A RAM modulok tehát elvileg szabadon bővíthetőek a felhasználó által, bár az Apple-t ismerve kérdéses, hogy bármilyen gyártmányú memóriát elfog-e fogadni, vagy csak az cég által forgalmazott típus lesz kompatibilis…

Hulyeseg...

Amugy draga, hatarozottan.

[ Szerkesztve ]

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#2) mob_zzz

mob_zzz
(fanatikus tag)

Szép lett.

(#3) madgie

madgie
(VIP)

Gyönyörű, de súlyos az európai kezdőára. Sebaj, talán el lehet csípni pár "elavult példányt", amit leakcióznak egy picit az újdonság miatt :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#4) varsam

varsam
(őstag)

akkor lenne igazán ütős, ha i3 vagy i5 lenne benne, kár, hogy az már nem került bele.
Viszont ez az alma is gyönyörű, a 36mm meg :Y

(#5) Alex91 válasza madgie (#3) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Igen, a regi se rosszabb :).

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#6) Simi2000 válasza Alex91 (#1) üzenetére

Simi2000
(tag)

A kinézettel sose volt baj az apple-nél, csak az árak borsosak az itthoni pénztárcának.

Nekem tetszik...

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#7) bandras0226

bandras0226
(tag)

Nem sűrű ez így egy kicsit?
Szellőzés?
Melegedés? :U

Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

(#8) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Véletlenül sem akarok kötözködni, de ebben mi a szép? Egy kerek sarkú ezüst doboz, egy fekete almával.. Je :U Nem azt mondom hogy ronda, de nincs benne semmi egyedülálló innovatív dizájn. Az mondjuk igaz hogy a belseje innovatív merthogy belefért ekkora dobozba. Amúgy klassz, jó lenne anyunak otthonra netezni.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#9) Alex91 válasza Simi2000 (#6) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Relative is draga, nem az itthoni penztarcara gondoltam...

(#10) biker válasza Alex91 (#9) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

599 helyett lett 699 rengeteg újtással, nem olyan vészes szerintem, csak szar az árfolyam

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#11) oO7 válasza bandras0226 (#7) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

ha megnézed a hátulját a portok alatt van egy vékony kis szellőzőrés...
nekem is kevésnek tűnik... dehát design mindenek előtt és felett...

persze mondjuk ha jóltudom az apple már csak noti alkatrészekből rak össze gépeket... az imac hátulján sem egy desktop gép van kilapítva, és ebben a miniben is noti proci+vga van... szóval lehet hogy aztán azok megvannak csendben hűvösen

[ Szerkesztve ]

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#12) Everman válasza biker (#10) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

Az EU-s árak lettek elszálltak (átszámítva közel 70 eFt-al drágább, mint az USA ár) és erre az sem magyarázat, hogy ott nettó, itt meg bruttó ár van megadva.

[ Szerkesztve ]

(#13) Everman válasza oO7 (#11) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

A Mininek eddig sem volt gondja a szellőzéssel, igaz eddig a táp külön volt, nem a gépbe integrálva.

(#14) Alex91 válasza biker (#10) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Mi az a sok ujitas? A mostani 170k-shoz kepest? Kicsivel jobb CPU, nagyobb HDD (de gondolom ez olyan sokkat az aron nem nyom), SD olvaso, es mondjuk jobb VGA, ujabb design, jobban bovitheto, es egyszerubben a memoria, de mindig csak 2 GB-ot adnak. Ja, es HDMI kimenet... Nem tudom, nem rossz, talan a kinti ara meg el is megy, de itthon ez tenyleg sok, szerintem. (Foleg az iMac-hez merve, bar van egy erzesem, hogy frissites utan annak is emelik az arat...)

[ Szerkesztve ]

(#15) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem semmi, hogy bele lehet szuszakolni ennyi mindent egy ekkora házba. A melegedésre kíváncsi lennék, hogy a táp is benne van a házban, az azért elég durva. A videó kimenetek megint érdekes lett, gondolom nincs az árban benne a mini displayport - dvi (d-sub) átalakító. De legalább van hdmi.

Laci

(#16) Alex91 válasza Gusztáv (#15) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

HDMI-DVI atalakito benne van a dobozban, nyugi :).

(#17) Mr.Csizmás válasza Gusztáv (#15) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem semmi, hogy bele lehet szuszakolni ennyi mindent egy ekkora házba

főleg mivelhogy csak egy 2x-es árszorzóval ellátott átcsomagolt notebook :U

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#18) madgie válasza Gusztáv (#15) üzenetére

madgie
(VIP)

Valami 80 wattot kajál full terhelésen, tehát ebbe nem kell hat 12 centis pörgettyű csak a házba, mint az 5790/i7 brutálmasinákba :)))

Szerk: ne kezdjük újra pls az Apple vs mások, avagy miért kerül ennyibe vitát!

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#19) Everman válasza Mr.Csizmás (#17) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

Más gyártók hasonló tudású és méretű gépei sem olcsóbbak sajna.

(#20) Alex91 válasza Mr.Csizmás (#17) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Azert erdekes, hogy 300k-ert vehetunk MacBook-ot (igaz, nem alu), es 240k-ert Mini-t. Hat..., azert elgondolkoztato. (Ugye ott van meg LCD, akku, bill, touchpad, webkamera... Mondjuk masban meg kevesebb.)

[ Szerkesztve ]

(#21) cwn

cwn
(tag)

ez egy alumium trash, minden porosodo filleres vackot beleraktak , oszt betoljak a nepnek aranyaron
ezert mar fullos vaio-t adnak , ki az az allat aki iyet vesz

(#22) oO7

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

amúgy én csak azt nem értem, hogy ezt hova szánják... egy ilyen mini + apple monitorból már kb megvan egy iMac ami még combosabb is... set-top-box meg készülőben van (illetve apple tv már eddig is volt csak most lesz új iOS alapú... legalábbis ezt pletykálják)... esetleg mondjuk monitor nélkül egy extrább NAS-nak / homeserver -nek lehet talán használni bár ilyen funkciókat nemtom mennyire tud ellátni...

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#23) Gusztáv válasza madgie (#18) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Oksa, én C16-on nőttem fel :)) , engem még mindig megdöbbent, hogy már itt tartunk. Pedig használok 2 notebookot is (12",14"), de nálam a számítógép fogalma még mindig min MIDI ház. Mondjuk a táp, cpu, vga mellett nem tudom a hdd meddig melegedhet. De nem akarom fikázni, tetszik a design, bár soha nem vennék apple terméket (de másnak már ajánlottam).

Laci

(#24) RepeatSector

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt ajánlom nézzétek meg van bent igazság hüpp AMIGA 4EVER

(#25) Himym

Himym
(senior tag)

Szia egy kis hiba: gyártmányú memóriát elfog-e fogadni, miylen gyártmányú memóritá fog elfogadni <-- szerintem így lenne helyesen. :R

(#26) gabo89

gabo89
(fanatikus tag)

Tetszik, de nagyon drága. Úgy 150e Ft lenne a reális ár egy ilyen gépért. Volt, amikor 120e Ft-ért is árultak minit. Igaz, ekkor erős volt a Forint is.
Ezért az árért tehettek volna bele 4GB ramot, i3, esetleg egy i5 processzort, a videókártyának pedig dedikált memóriát, vagy talán egy Geforce 330M-et.

[ Szerkesztve ]

indul a görög aludni

(#27) madgie válasza Gusztáv (#23) üzenetére

madgie
(VIP)

Egyébként talán borítékolható, hogy nem lesz jéghideg a cucc, az Apple cuccok általában egy kicsit feláldoznak a hűtésből a design oltárán, de ha egy i7-es iMac elfér kis helyen, akkor talán ezen sem lehet tükörtojást sütni (pedig milyen jó volna, pont elférne a tetején :D).

(#28) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ez egy remek cucc :K Az ára igen..., de azon kívül nagyon jó!

(#29) P100

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Szépnek szép gép, de a teljesítménye nem ér meg 230 ezer Ft-ot. Ugyanolyan hardverek vannak benne, mint bármely más PC-ben...

Szóval egy ilyen gépet egy jó modder is tud magának csinálni és kb. fele annyiból kijön.

Tényleg, nem akar valaki hamisítani egy ilyen Mac-et? :)

Ha már ennyi pénzem lenne, akkor biztos, hogy inkább egy Alienware gépet vennék.

[ Szerkesztve ]

Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

(#30) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ez már megint az a topic amit nem fogok innentől olvasni. Látom okos mindenki. de aki okos, az épitsen már ilyen gépet legyenszives.

Aki meg Alienware-t venne, annak csak simán más az értékrendje. Ami a fura az egészben, hogy én pl. őrá ezért nem haragszom :D

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#31) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy látom most hogy erős a dollár megváltozott a 1-1 váltása az Euro-val :( .

Laci

(#32) Everman válasza P100 (#29) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

Azért megnézném azt a moddert :D bár egy kisebb notebook beléből össze lehetne hozni, de a házhoz kéne picit fémmegmunkálni :), meg a hűtés is kérdéses lenne.

(#33) P100 válasza Nyugdíjas (#30) üzenetére

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért vennék Alienware-t, mert ugyanannyi pénzbe kerül, mint a Mac, viszont 3x olyan erős, illetve a hűtése 5x jobb.

Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

(#34) Nyugdíjas válasza Everman (#32) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Na meg lehet tervezni kéne egy ekkora alaplapot :D

P100: Nem fogod elhinni,de ez engem pl. nem nagyon érdekelt. Neked is vannak érveid amiért azt vennéd, nekem is amiért ezt. Nyilván nekem a te érveid nem jelentenek semmit, neked meg az enyémek. De miért is volna ez baj? :)

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#35) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

gyonyoru :Y :C

gondolom a gephaz (aliminium leven) kiveszi a reszet a hutesbol, szoval nem hinnem hogy ezzel gondok lennenek

viszont teny, hogy ennyi penzert ez luxustermek, meg az imac is jobban megeri...

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#36) Stimpy001

Stimpy001
(fanatikus tag)

Én Apple fan vagyok de ez még szerintem is brutál drága lett. Belépőszintű gép 270 ezerért? :Y Akkor már 100x inkább egy iMac!

iPhone 4 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

(#37) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Hát, eddig lehetett védeni a switch ellen az árat felhozó ismerősök előtt, mert kb az os x árával volt a fájdalomküszöbnek számító 100-120 ezer felett. Mostmár nem lehet.

Ezt idezem egy masik forumrol, szerintem elegge megfogta a lenyeget...

(#38) P100 válasza Everman (#32) üzenetére

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy esztergályos, vagy valami hasonló képesítéssel rendelkező személy szerintem gond nélkül ki tudna faragni egy ilyen házat :) Épp a múltkor csináltattam egy esztergályosnál egy drága Gepida bringa pedáljával megegyező pedált. Nem lehet megkülönböztetni a gyáritól.

(#39) Nyugdíjas válasza Stimpy001 (#36) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nyilván akinek adott már egy komoly monitor (pl. én) amit nem cserélnék le az iMac kijelzőjére annak jól jön. Kérdés, hogy hányan vannak ilyenek. Én mondjuk nem félnék, hogy olyan nagyon kevesen :)

[ Szerkesztve ]

(#40) Everman válasza Nyugdíjas (#34) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

Az alaplap nem probléma, szerez az ember egy leselejtezett Air-t, annak az alaplapja vígan elfér ekkora helyen :)

P100 :
Nem is azt mondtam, hogy nem lehetséges. Viszont kétséges, hogy a végére nem lesz-e drágább :D

[ Szerkesztve ]

(#41) Alex91 válasza P100 (#38) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Hulyesegeket ne beszeljunk mar...

(#42) Nyugdíjas válasza Everman (#40) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hogyne... Bővebb vélemény előttem lévő hsz.-ben :D

(#43) P100 válasza Everman (#40) üzenetére

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogyha valaki ért hozzá és magának csinálja, akkor nem.

(#44) Alex91 válasza Nyugdíjas (#39) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Persze, bar ha mindent hozzaszamol az ember, akkor brutal draga, es inkabb iMac :).

(#45) biker válasza P100 (#38) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ja, mert az esztergályos (aki mellesleg ezek szerint felső marón dolgozó ember, forgácsoló) vett 7075-ös vagy 7015-ös alu ötvözetet, és azt marta ki? mert szerintem valami talált anyagból faragta ki, és a mérleg illetve az első törés utáni kettős lábszártörés után meglátszik a diffi a gepida és a maszek cucc közt

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#46) attila9988 válasza P100 (#29) üzenetére

attila9988
(őstag)

Szóval egy ilyen gépet egy jó modder is tud magának csinálni és kb. fele annyiból kijön.

Vagy még annyi sem kell hozzá...
Ilyen vacakért 250 ezer forintot kérni... Olcsó technika, egy lekerekített aluházban.. mekkora találmány... még gy fél alma is van rajta.. vegyétek csak.. :)

(#47) Nyugdíjas válasza Alex91 (#44) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én ebből a szempontból speciális eset voltam. Már eleve volt egy Alu keyboardom, meg egy MX Revolutionom, és egy jó monitorom, igy nekem nem volt kérdéses, hogy a PC-t Mini-re cseréljem-e. Tényleg nemtudom mennyien lehetnek ezzel igy,de önző vagyok, és enkem jó ez igy :D

(#48) Nyugdíjas válasza biker (#45) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ebbe én már bele sem akartam szólni. Alattam tört már el suntour hajtókar. Hát... nem sokon múlott a lábam. Pedig az se volt olcsó. Egy esztergályos által barmolt pedállal én a sarokig nem mennék el az biztoshéccencség.

(#49) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon bejön de érdekelne 100% loadon mennyit fűt:)

(#50) Stimpy001 válasza Nyugdíjas (#47) üzenetére

Stimpy001
(fanatikus tag)

Nekem is megvannak ugyanezek a perifériáim (tényleg ugyanaz, revo egér és alu keyb.:) ), de 270-ből olyan hacklit építek egy PM G5 házba ami szarrá alázza szegény minit! :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.