Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a HSDPA a gyakorlatban hogy teljesít? Ennek az adatai is olyan marketing értékek, mint a WLAN-nál, vagy itt van valami köze a valós sebességhez?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) Gery85

Gery85
(kvázi-tag)

Nem rossz ketyere, remélem olcsóbban is elérhető lesz. :))

(#3) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az XSBox R4v router 185 x 100 x 49 milliméteres készülékházának és 370 grammos tömegének köszönhetően ideális társa lehet egy mobil számítógépnek, akár utazás közben is.

Operating Voltage 12 V DC
Scope of Delivery:
...
Power supply with connecting cable, 220-240 V/50 Hz
...

forrás: https://pia.khe.siemens.com/efiles/wireless/downloads/xsbox_r4v_en.pdf

Utazás közben kissé macerásnak tűnik a működtetése, nincs akksija.
Nincs usb csatlakozója ha jól látom, hogy sima usb modemként lehessen használni (tápellátás).
A mobilitás inkáb olyannak tűnik hogy fogom és viszem magammal ha megyek valahova és seperc alatt gyors saját netkapcsolatot üzemelhetnék be a szálláson. Viszont laptophoz lehet praktikusabb egy kártya vagy usb-s formátumú eszköz. Ez inkább az aszali/otthoni netkapcsolathoz tűnik megfelelőnek, több gépnek megosztva.

Kicsit viccesnek is tűnne vezetéknélküli mobilnethez vezetéknélküli router. Bár akár...

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#4) sekli

sekli
(PH! addikt)

Asus WL500gP-vel vagy valami hasonlo okosabb routerrel es egy USB-s HSDPA modemmel kevesebb, mint negyed ennyi penzbol sokkal jobbat lehet kiepiteni...

[ Szerkesztve ]

(#5) shtml válasza sekli (#4) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ez komoly? Kérlek, mutass már nekem olyan, csak különálló HSDPA modemet, amely negyedennyi pénzért megvehető - persze ne a szolgáltatók akciós modemárait idézd (E220 a Vodánál 1Ft).

Edit: Ettől persze nem értem, miért kell már megjelenésekor elavult eszközt piacra dobni, mert ez nem tudja a HSUPA-t.

[ Szerkesztve ]

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#6) sekli válasza shtml (#5) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

jah, bocs feltetelezve, hogy hsznalni is akarod, mert akkor ugye kell sim is...

[ Szerkesztve ]

(#7) shtml válasza sekli (#6) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Nem a SIM-ről beszélek. De ha elolvasnád, amit írtam, akkor értenéd is.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#8) sekli válasza shtml (#7) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

tudom, hogy nem a sim-rol beszelsz, en viszont arrol beszelek, hogy ehhez a routerhez kell egy sim elofizetessel, es ahhoz is, amit en mondtam, ugy viszont kapok egy forintert modemet is, amit radugok az OpenWRT-t, vagy OLEG-et futtato routerre, es igy negyedannyi...,
de tenyleg lehet kotozkodni..., varjcsak, belekotok abba amit az elobb irtam: nemjoo! ehhez erteni kell valamit a linuxhoz is...! :W

egy hasonlo alternativat irtam csak...

[ Szerkesztve ]

(#9) Jim Tonic válasza shtml (#5) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Miért, ha előfizetéssel veszi, akkor már nem igaz, amit írt? Ráadásul könnyebben upgradelhető a modem.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#10) shtml válasza Jim Tonic (#9) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Dehogynem igaz, sőt csak akkor igaz.

(#11) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyiért használt notit kapni...

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#12) geoff

geoff
(kvázi-tag)

Ez úgy néz ki, mint egy ébresztőóra :D

(#13) Szanya válasza geoff (#12) üzenetére

Szanya
(tag)

Mert az is. Meg is venném, ha lenne rajta legalább két tolltartó furat. De így tökre nem trendi. :-)

''Szanya csak egy van.''

(#14) Szanya válasza shtml (#5) üzenetére

Szanya
(tag)

Aki előfizetés nélkül is tud netezni, annak minek?
A nagytöbbség viszont leszerződik valamelyik szolgáltatóval. Ezért cserébe "ajándék" modem jár.

''Szanya csak egy van.''

(#15) Szabi1987

Szabi1987
(senior tag)

Helllo Bocsi,hogy nem ide illő topicba irok,de
Egy kis segítségre lenne szükségem!!!
Az itthoni netet 2é akarom osztani.Vettem egy TP-LINK TL-402M típusu routert.
De az a gond ,hogy nem tudom mit kell beállitani amikor már bekábeleztem a fesztungot is. :F Valaki segíthetne :R

Golden Brown - The Stranglers

(#16) Szabi1987 válasza Szabi1987 (#15) üzenetére

Szabi1987
(senior tag)

már nem kell,thx A SEMMIT :U

Golden Brown - The Stranglers

(#17) shtml válasza Szanya (#14) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Az eredeti hozzászólás:

Asus WL500gP-vel vagy valami hasonlo okosabb routerrel es egy USB-s HSDPA modemmel kevesebb, mint negyed ennyi penzbol sokkal jobbat lehet kiepiteni...

Két mobiltelót sem úgy hasonlítunk össze, hogy az egyiknél a kedvezményes előfizetéshez tartozó árat, a másiknál meg a sima bolti árat nézzük. Ezzel az erővel azt is írhatta volna, hogy neki ingyen kijön az egész, mert már van 3G-képes routerje is otthon, persze az ingyen kapott HSDPA modem mellett.

(#18) Cerebellum válasza Szabi1987 (#16) üzenetére

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

1., rossz topicba írsz, mert

2., lusta vagy használni a keresőt

3., két órán belül nem válaszolnak, és még te teszel megjegyzést

Kedves kolléga, küldtek már el téged a bús picsába?

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#19) hunluigi válasza sekli (#8) üzenetére

hunluigi
(fanatikus tag)

na erről beszélgethetnénk egy picit... régen keresek valakit aki tud adni egy HSDPA-sított romot az asus routerhez... egyedül német leírást találtam (szót nem értek németül) + terminál ablakból kell levezényelni az egészet (tökhülye vagyok a linuxhoz). megköszönném ha eligazítanál :K

ja igen... az így 3g-sített router milyen sebességet tud tartani a modemmel? Fejlesztgetik a hálót felénk és 4-5 Mbit a sebesség menyire fogja vissza ez a megoldás?

A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

(#20) shtml válasza hunluigi (#19) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

egyedül német leírást találtam (szót nem értek németül)

Meg tudnád adni a linket ehhez a leíráshoz?

(#21) hunluigi válasza shtml (#20) üzenetére

hunluigi
(fanatikus tag)

[link]

[ Szerkesztve ]

A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.