Remélem lenyomják a "hagyományos" készülékek árát, karácsonyra tervezek venni amúgy is. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
lujó55
(őstag)
"5 000 000:1 kontrasztaránnyal és 0,001 ms-os válaszidővel büszkélkedhet" ez már önmagában komoly, nemhogy kapcsolható 2D-3D funkció! Kéne ide a nappaliba az asszonynak a Berényi Klaudiát nézni esténként 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

madgie
(VIP)
Szvsz dinamikus kontraszt lesz az, kicsit furcsa lenne valósnak, mondjuk egy brutáljó minőségű, 0.001 cd/m2 fekete mellett is 5000 cd/m2 fehéret kéne tudnia.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Duree
(PH! addikt)
Továbbra sincs sok értelme a 3D tévéknek,drágák hivalkodóak és sok hasznuk nincs

twine
(őstag)
+1
"Háromdé" maradjon a moziban..ott szeretem...otthonra nem kell........

Integra
(Jómunkásember)
mo-n biztos nem tanulóként.
amúgy miért hivalkodó? téged zavar ha egy lakásban a falon egy ilyen van zárt ajtók mögött? 
Szerintem csak az ára zavarja, hogy nincs rá pénze... 
DANSZ!!

Integra
(Jómunkásember)
valszeg.
egyébként meg egész tűrhető áron kell jöjjön, mert csak 42-es és ha 2400 euro az 50-es vt20, 2000 az 50-es v20, akkor ez valahol talán 1600 környékén megkell, hogy álljon.
és lesz ez még jobb is, ahogy majd jön a 2011-es modellpaletta.
Nemrossz, el is fogadnám. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Sicilian
(őstag)
Ezzel a 3d dologgal még várnék pár évet, számomra felesleges.. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

antikomcsi
(PH! kedvence)
A 600Hz, hogy jön ki? Magának számolgatja a képkockákat? Engem valahogy a 100/200Hz is zavar, mindíg ki is kapcsolom ha simán tv-t nézek, valahogy olyan hülye a mozgás úgy.

Godefroy
(senior tag)
600Hz= 12x50Hz
Azaz 12x kirakja a képet hogy ne villogjon annyira.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Godefroy
(senior tag)
Miközben előzőt írtam lejárt az idő így csak egy része ment át.
Szóval.
A 600Hz az subfield motion (amit sikerült "almező meghajtás"ra vagy 600 Hz-es "részfélképmeghajtó"-ra magyarítani
.
Így az eredeti 50Hz es képet framenként 12 alképpel rakja ki.
Így jön ki a 600Hz.
Ez plazmáknál van, így jobb a képe.
Amerikai magyarázat ott 60Hz rak ki 10x de így is érthető.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

BloodRay
(PH! addikt)
Kíváncsi leszek nekik hogy sikerült a 2D-3D konvertálás.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Integra
(Jómunkásember)
az is, de ami még fontosabb, hogy mikor lesznek szemüveg nélküli 3d tévék. a kérdés adott és már most ezen dolgoznak, lehet, hogy korábban lesz válasz is rá, mint hinnénk. tisztában vannak a gyártók, hogy igazi áttörés csak akkor lesz, ha ezt megoldják. de akkor letarolják az egész piacot.

mistixx
(tag)
Alig várom már a parlamenti közvetítéseket 3D-ben 
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

Sicilian
(őstag)
Az Lg-nek elvileg van szemüveg nélküli változata, vamikor hallottam, de csak bizonyos szögből lehet látni.. 
(az is lehet, hogy csak vami prezentációs prototípus volt,
mert kb 2 éve halottam róla először)
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

elefant
(HÁZIGAZDA)
valós kontrasztot írtak a közleményben, de én azt nem hiszem el, maradtam a kompromisszumos megoldásnál

elefant
(HÁZIGAZDA)
láttam énis.. egy csomó gyártónak van, egyelőre elég szar sajnos.

elefant
(HÁZIGAZDA)
énis bakker, énis

BloodRay
(PH! addikt)
Ez még nem jövőre lesz sajnos. 
Amint jön egy új 3D Pana mindenesetre kipróbálom a felkonvertálást.
Az mindenesetre vicces, hogy az LG és a Philips szemüvegei bekapcsolnak egymás tv-ire.
Philips szemüvege kicsit be is kattan az LG-től. Szóval ha Philips 3D tv-t veszünk ne rakjuk az LG 3D tv-nk mellé! 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83