Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

DDR2 VRAM? LG.....

Bravó, ez aztán a teljesítmény...még egy mezei laptopban is minimum DDR3-as a VRAM (lévén a főmemóriából csippenti le...)

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#2) Uga válasza domi007 (#1) üzenetére

Uga
(újonc)

Nem vagyok a mobil piacon nagyon tájékozott, de szerintem ha dedikált VGA-ról van szó, akkor annak saját VROM-ja van :U ... az viszont elég gyászos, hogy a raktárban lévő régiségeket söprik ki ezekkel :((( .

"Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről."

(#3) lujó55 válasza Uga (#2) üzenetére

lujó55
(őstag)

Ez most nem az a cikk, hogy "idefigyuzzatok, milyen nagy technikai lépés jön!". Egyszerűen vannak ilyen laptopok is. Aki veszi, viszi. Én biztos nem...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#4) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

toshibán az milyen touchpad? úgy néz ki, mint a wacom táblám zoom gyűrűje.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#5) L3zl13 válasza DeltaPower (#4) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Milyen toshibán? :F

:P

Aki hülye, haljon meg!

(#6) Márton

Márton
(PH! addikt)

soronként polarizált?

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#7) 00roli00 válasza lujó55 (#3) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Pedig igaza van az elötted szólónak. :K

(#8) Bird válasza lujó55 (#3) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Teljes mértékben egyet értek veled!! Én örülök neki, nagyon- nagyon sokan megfogják venni... Nem is értem, hogy miért csak most álltak vele elő?! ;)

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#9) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem azért, de a cikkíró nyilván véletlen mellé ütött, nem kéne ebből "katasztrófát" csinálni.

Hisz, mint tudjuk az a 425M 1 giga ddr3-as memóval van ellátva.

(#10) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Még azt szerettem volna írni, csak jöttek közben, hogy jó-jó, hogy 3D, de én azt leginkább játékoknál kapcsolom be. Viszont az a hóbortom, hogy asztali géppel játszok, és nem hordozhatóval. Nállam a notebook bőven elég egy hd4200-al, "kis" amd x2 procival, soha nem vennék drága játékos notit horror áron.

Mitöbb, azt látom manapság, amit soha nem hittem volna, hogy mondani fogok. Szinte feleslegesen erős némelyik notebook, 120-130K-ért olyan notit kapunk, ami hozza az azonos árú asztali társa teljesítményét, régen ezért 2-3x többet kellett fizetni.

(#11) Bird válasza antikomcsi (#10) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

A 3D filmekre is való, sőőőt.... Én inkább filmet nézek egy notival 3D-ben, mint sem, hogy játszak! Az én olvasatomban pontosan ezért életképes lehet a 3D-vel és BR-el megáldott notebook konfiguráció :R

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#12) antikomcsi válasza Bird (#11) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Persze, hogy való filmekre is a 3d, de mindenkinek mások a szokásai. Nekem eszembe sem jut egy noti kijelzőjén filmet nézni, nállam arra van a tv. Én meg notival se nem játszok, arra van az asztali, se nem nézek filmet, mert arra ott van az lcd és a média lejátszó.

(#13) Bird válasza antikomcsi (#12) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Hát igen, ízlések és pofonok... És ez csak 2 ember "különvéleménye", de hol vannak a többiek?! :DD

[ Szerkesztve ]

(#14) antikomcsi válasza Bird (#13) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Gondolom elrohantak venni ilyen gépeket, nehogy lemaradjanak. :DDD

(#15) Bird válasza antikomcsi (#14) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Nah most értem haza a boltból... :) Pont belefért a cucc a csíkos szövettáskámba! :DD Most már értem, hogy az élet miért egy sz@r játék, de k***a jó a grafikája. Főleg 3d-ben :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16) antikomcsi válasza Bird (#15) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Mondjuk ennek a 3D-s életjátéknak a grafikája attól is nagyban függ, hogy hol játszod. ;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.