Egyébként ezek miért nem Gamepod-ra mennek?
Az a Logout játékos verziója, nem? 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | HP TouchPad eladó! WebOS és Android ICS dual boot, ajándék gyári védőtok!
Egyébként ezek miért nem Gamepod-ra mennek?
Az a Logout játékos verziója, nem? 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | HP TouchPad eladó! WebOS és Android ICS dual boot, ajándék gyári védőtok!

Ez az utsó, Droid Jump full az iPhone-os Doodle Jump koppintása...

Asus M4A87TD EVO, AMD Phenom II X4 965 BE, Gigabyte GTX285, Corsair 4x2GB DDR3 1600 MHz, Corsair 750W, Logitech MX Revolution, LG W2243 Full HD, iPhone 4S 64GB
ilyenem van lg minin
király játék, nagyon bírom
kicsit ájfon fíling ![;]](/dl/s/v1.gif)
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma nézd.meg.autós.fotóim.főleg.magyarországon.fotózott.sokmilliós.autók!: http://www.skraby-pv.blogspot.com

kár hogy doodle jump van androidra is 
ezt hiányolom az írásból
Minden ájfón kopi. Még a kőbalta is...
HTC = Hungarian Trolling Community©
Miért ne? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként jók ezek a kis játékok! 
Mert kategóriáját és célközönségét tekintve inkább oda való.
igazából azt nem ismertem (eddig
)
www.htmlkezdoknek.blogspot.com

lassan már eljuthatunk odáig, hogy a Morrowind-ot is megirják androidra vagy WP-re. a gép teljesitménye lassan meg is lesz hozzá 
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Van DoodleJump is Androidra... tényleg az miért nem került bele?
mod: sagesz megelőzött..
[ Szerkesztve ]
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
A QR kód mire jó? 
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a PH! királya.
A QR kód egy vonalkód, melyben információkat tárolhatsz. Egy program esetén pl a linket, ahonnan elérheted a programot, ez Android esetében legtöbbször a market közvetlen linkje.
Ehhez nincs másra szükséged, mint egy vonalkód olvasó programra (Pl.: Barcode Scanner), és hogy a program és a kamerád segítségével dekódold a képet.
Az túl logikus lenne.
ja...
ez olyan mint a fejtetőn nyomtatott hirdetés... mindenki megnézi hogy mi van fejtetőn 
www.htmlkezdoknek.blogspot.com
Sejtettem, de most már tiszta 
Én vagyok a PH! királya.
poén hogy kiraktad a QR kódot is. ki is próbáltam egyből
.
Aurea mediocritas

Ha jól tudom akkor ilyet minőségi borokra is szoktak rakni.
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
...és még milyen jó lenne, ha már így 2010 második felében, az okostelefonok dübörgésének korában - no nem mint ha nem lenne Javas QR kódolvasó - a marketek, appboltok idejében minden alkalmazás/játék mellé - pláne amit mobilokra, mobilplatformokra írnak - odatennék a QR kódját is, hogy ha tetszik akár azonnal elérhető legyen a kiválasztott tétel.
Sony Ericsson Mobile Communications => Sony Mobile Communications
Meg gyakorlatilag mindenre. Már kutyakaján is láttam, Nokia akksikon, újabb elektronikai kütyükön.
Ja, és az a jó a QR kódban, hogy Te magad is csinálhatsz, mondjuk beleírod a neved, vagy a telefonszámod, az oldalad webcímét, stb...
Itt is van egy generátor:[link]
Pl.Kylie Minogue klippjében is szerepelnek QR kódok...
Sony Ericsson Mobile Communications => Sony Mobile Communications