Az újdonságnak számít, hogy több gépre is fel lehet telepíteni? Az eddigieket is lehetett, csak nem a fiókhasználat akadályozta a több gépen egyszerre játszást, hanem a lemez.
Amúgy nem rossz az alap ötlet. A Dragon Age-ben valami ilyesmit kezdett el megvalósítani a BioWare is, csak mondjuk náluk ez a rendszer apró előnyöket is rejt, olyan dolgok kapcsán, mint a Journeys végigjátszása után kapott plusz cuccok.
(#100) GegeWarrior: Én azért kíváncsi lennék, hogy hány potenciálius vásárlónak nincs internet hozzáférése, viszont gépe (legyen az PC vagy konzol) amin elfut a játék az van... 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

+igen, lehetne ez nagy problémám. Vagy kérdezzem úgy: most tényleg az a problémád, hogy én útközben akarok játszani amikor megtehetném, de egy kiadó lekorlátoz?

Talán ezért is olyan sikeres.. (ja, és a steam -el együtt még linux alatt is tisztességesen beüzemelhető. Volt olyan esetem amikor valakit csak ez a program tartott windows -on, én pedig azonnal kisegítettem, hogy ha már csak ennyi a baja, akkor had szabaduljon meg az ablakoktól.. 

![;]](/dl/s/v1.gif)