Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ezeknek a kártyáknak nem is árt a hatékonyabb hütés,ugy tudom ezek jol teszik a dolgukat,ráadásul elég jol is néznek ki.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#2) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kezdtem bizakodni, hogy a 480-on is ez lesz :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

kaRAJ edisünös arany dzsíforce.
Na ez már nemgyenge :)) vörösréz ugye? :DD

(#4) adamka16

adamka16
(őstag)

Tetszetősek a kicsikék. :K :K

(#5) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

elég szimpik , nekem egy GTX275 van Twinfroz kivitelbe, az se rossz :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#6) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fincsi :C :DDD

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#7) Killing válasza sagesz93 (#3) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tezsvírem, ez többet ér minthogy elvigyed a méhbe. :DDD

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kell is rá a Twin hűtés...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

-16fok, az azért nem rossz :D

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#10) D1Rect válasza Isee (#9) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha minden igaz halkabban is.
Mondjuk ez a 16 fok ilyen 100%-os ventifordulat mellett lehet.

Milyennapvan?

(#11) Quan-Chi válasza Isee (#9) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

na igen csak nem mind1 ám hogy 17fokról csökkent 1 fokra a mag hőmérséklete vagy 108-ról 92-re ;]

(#12) Nordic válasza D1Rect (#10) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

...ott meg gyanús hogy nem 21 dB... :U

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#13) Isee válasza D1Rect (#10) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Igaz, a cikkben teljes terhelés alatt mondanak átlag 16fok javulást, ami szinte biztosan nem alapjáraton megy, és ebből kifolyólag hangos is.

Quan-Chi: Hát nah jah, nem mindegy, de lényeg a lényeg, a twin-frozer mindig is jobb volt mint a ref. cooler ;]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#14) zazahoho válasza Nordic (#12) üzenetére

zazahoho
(őstag)

a 21 dB csak alapjáraton lehet,100% terhelésnél van annak a duplája is,260 gtx lighting-nál tapasztalatból mondom kb ez volt,de azért csak csökkennek ezek a hőfokok.
kíváncsi lennék mikor jön ki valami komoly hűtés 480-ra

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#15) BR4D válasza zazahoho (#14) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[komoly hűtés]

ennél komolyabbat nem fognak tudni csinálni, mert ilyeneket már rég nem lehet rendesen, halkan hűteni léggel, mert a gyártók túl hülyék ahhoz, hogy hatékony hűtést csináljanak. bezzeg procira vannak 20ezres léghűtések. :U

(#16) zazahoho válasza BR4D (#15) üzenetére

zazahoho
(őstag)

maradi vagyok :U ,nekem a víz és az elektromos környezet valahogy nem tetszik :( .

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#17) BR4D válasza zazahoho (#16) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó, más kategória, tudom. de rossz nézni mit szenvednek a gyártók, nem bírnak egy normális léghűtést csinálni videókártyákra.
kérdem én, miért nem használnak a referenciahűtéseken jobb minőségű anyagokat, és mondjuk miért nem tesznek KÖZÉPRE akkora ventilátort, amekkorát kéne? ehelyett tesznek egy 20mm-es 80000rpm-es 100dba-s ventilátort a vga ELEJÉBE, hadd őrüljön meg az user :(
ez a twin frozr mondjuk elég jó, kár hogy ronda.

[ Szerkesztve ]

(#18) adamka16 válasza BR4D (#17) üzenetére

adamka16
(őstag)

mint vizes kolléga tökéletesen egyetértek.. igaz VGA-m nincs vizezve, de akit egyszer megfertőz.... és ha már meg van egy alap rendszered, azokban elég csak egy blokkot venni/cserélgetni és kész működik...

(#19) BR4D válasza adamka16 (#18) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyébként nem azért mondtam, én most váltottam vissza légre, vízről. de az msi nem éppen a legjobb gyártó, nehogymár egy thermalright vagy egy prolimatech, ami elég jó ezekben a dolgokban... nem tudnak egy értelmes hűtőt gyártani, vga-kra? :U hagyjuk már, vicc az egész.
gtx285-ön gyári hűtőm van most. valaki mondjon egy olyan hűtőt rá, ami szép, erős, és létezik is? :D

[ Szerkesztve ]

(#20) zazahoho válasza BR4D (#17) üzenetére

zazahoho
(őstag)

a két viszonylag kis lapát nagy hangú ,mint mondtam tapasztaltam furmark alatt másik szobából is komolyan lehetett hallani :O
anyagminőséggel azért tudnának javítani a helyzeten,de az meg pénzbe kerül ;] nekem eddig minden evga kártyám ventije(260-tól295-ig) halkabb volt mint más gyártóé :K egy üde kivétel volt talán giga soc verzió
egy ehez hasonló hűtés jó lenne rá

[ Szerkesztve ]

(#21) zuchy válasza BR4D (#19) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Van a Thermaright T-Rad2 GTX és a Prolimateck MK-13

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#22) zazahoho válasza zuchy (#21) üzenetére

zazahoho
(őstag)

ezek tuti hozzák a jó hőmérsékletet :K ,+ 2 db jóféle ventivel még halk is

(#23) ghostmat válasza BR4D (#19) üzenetére

ghostmat
(tag)

Szia!

Nekem igaz csak gtx 260 ason van, de nagyon jól teszi a dolgát, és CSENDES!!!
AC Accelero Xtreme

És a linken pont gtx 285 eredméynek vannak :K

én örülök, hogy megvettem a karira, max terhelésen és húzva 55 fok körül mozog a GPU, míg a gyárival volt 80 közelében is rendesen.

Az MSI kártya szerintem nagyon jó... árban is az lesz .. sajnos :D

[ Szerkesztve ]

(#24) Angel1981 válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, arra is kéne....

[ Szerkesztve ]

(#25) G@be22

G@be22
(kvázi-tag)

Szép darabok :) Nem vagyok MSI vidkari párti de ezek nagyon jol neznek ki :) Idök kérdése volt hogy mikor jelenik meg olyan geforce amin ez a hutés van, elvégre atinál bevált :)

"Rábaszol Bohóc" - Zombieland

(#26) adamka16 válasza BR4D (#19) üzenetére

adamka16
(őstag)

így már értem. amúgy VGA hűtőkben szerintem mindenképp Arctic a befutó. azért az a 3 ventis megoldás nem tűnik épp gyenge konstrukciónak :U

(#27) Quan-Chi válasza zuchy (#21) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

ja az a Prolimatech nemcsak nagyon durván néz ki de biztos kifejezetten jól hűt :K

(#28) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jó féle és halk is! :)

(#29) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Biztosan felveri a kártyák árait az átlagosnak semmiképp nem mondató hűtésük.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#30) Quan-Chi válasza Probber (#29) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

normál esetbe alig került többe a twinfrozr mint a refkari :K én is mikor vettem 55K-ba a GTX275twinfroz-t , 53 volt a ref :K 2K-t meg bőven megért ez a hűtő

(#31) partyphoto válasza Quan-Chi (#30) üzenetére

partyphoto
(tag)

na pont 55-öt adnék egy 47(5)-ért :K , de nem 105-öt..... :O

Scythe Fan, Noctua Fan

(#32) Quan-Chi válasza partyphoto (#31) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

hát 105-öt semmi kép nem adnék úgy ámblok egy VGA-ért se ... egyszer vettem 140K-ért egy X800XT-t 1 év múlva 3adát nem érte ! majd megveszem 1-2év múlva a GTX4xx-akármennyit 40ért az pont jólesz :K

(#33) Michell

Michell
(lelkes újonc)

Üdv!

Szép szép, de messze nem olyan csendes, mint ahogy a tesztek, cikkek alapján gondolná az ember (HD 5830 Twin Frozr tapasztalatom alapján).
Másrészt pedig azért jobb lenne, ha eleve terelnék ki a házból a meleg levegőt hátra.

(#34) Quan-Chi válasza Michell (#33) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

nem tudom te mit kaptál :F de nekem GTX275 TW van és az bekapcsoláskor felpörög de utána teljesen visszavesz és hangtalan, a vinyónak van néha 1 kis hangja , de az is jelentéktelen :N

(#35) partyphoto válasza Michell (#33) üzenetére

partyphoto
(tag)

HANGOS??? nemá' - :((( Afterburnert neki! :K

Scythe Fan, Noctua Fan

(#36) GrotESC

GrotESC
(tag)

Az arany változaton vettem észre, hogy a festés a külső lapon olyan, mint egy pisztoly. Aztán már láttam a másikon is.

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#37) Quan-Chi válasza partyphoto (#35) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

szerintem ha kiporolná jobb lenne ! de lehet h kikapott egy gyári szart ... semmin nem lepődök meg már a mai világban :N

(#38) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

GTX465 belefér az 1kg-ba? :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#39) G@be22 válasza Quan-Chi (#34) üzenetére

G@be22
(kvázi-tag)

Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy az ATi kártyáknak általában hangosabb a hutésuk, persze kivételek vannak :)

"Rábaszol Bohóc" - Zombieland

(#40) Quan-Chi válasza G@be22 (#39) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

persze akadnak kivételek , de hányszor volt már olyan hogy míg az Ati egy aránylag kis hűtőt alkalmazott pl x800xt addig az NV a hasonló tudású kártyájára egy bazinagy hűtőt pakolt 6800ultra ... a teljesítmény ugyan ott volt és lehetett keménykedni hogy az halkabb, viszont 10kilóval nehezebb volt és 3x akkora ;]

(#41) vergilx válasza GrotESC (#36) üzenetére

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

biztos mert olyan retek meleg lesz a műanyag borítás,hogy ha ráraksz egy fegyver lövedéket,akkor elsül.

(#42) Quan-Chi válasza vergilx (#41) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

a műanyag nem a hőfelvételéről híres, szóval használat közben a műanyag lemez nem igazán melegszik :(

(#43) vhunor válasza Quan-Chi (#34) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Alap helyzetben a Twin Frozzr-en idle-ben 40%-ra veszi vissza a ventiket (legalábbis a nálam levő GTX 275 esetében így volt), az pedig minden csak nem hangtalan. Nekem is Afterburnerből kellett állítanom egy 25-30%-os 2D profilt hozzá.

(#44) vergilx válasza Quan-Chi (#42) üzenetére

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

azért a 4870-emen nem éppen kevés a hőmérséklete :DDD

(#45) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

vhunor nemtudom nekem is GTX275-om van és jól szabályozza saját magát :K
vergilx egy idő után a műanyag is nyilván átveszi a körülötte lévő meleg levegő hőjét , de nemtudom nekem jól szellőző házban nem szokott igazán felmelegedni a kari :N

[ Szerkesztve ]

(#46) lizRRR válasza Quan-Chi (#45) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Nekem is gtx 275-öm van , de ez is tökéletesen hüt.
70-nél följebb nem nagyon megy.. :R

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.