Az nem gyenge. 
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!
Az nem gyenge. 

Jaja, de a hűtés se kutya 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Érdekes, hogy cl7-el nem bírtak 3ghz fölé menni, miközben cl6-al majdnem megvolt a 3,1ghz.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Szép eredmény.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Grat. nekik!Nem láttam még nitrogénnel hűtött memóriát. 
BF3:[V8]Talaltgyerek
Ugye azon meg sem lepődtem, látva az eredményeket. 

jaja ez elég furcsa
A vér nem válik VAZZE!™

Az extrém tuning szakma már csak ilyen, előfordulnak furcsa anomáliák. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
2GB-os modulokkal is nyomathatnák azért. 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

Nem gyenge tuning 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
Az órajelek elég komolyak.Bár a többi érték ahogy hatalmasra van véve az elég siralmas teljesítmény szempontjából...

Nem gyenge, jol bírják, egy ilyen nitrogénes tuningot egyszer megnéznék élőben .....viszont majd ha jön a ddr4 és sima bordás hűtéssel is fog menni 3000mhz-en az lesz az igazi

"Legen...Wait for it...Dary"

Szép órajelek, bár mai napig nem értem, hogy mi az értelme az ingyen reklámon kívül. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
jön a ddr4 és sima bordás hűtéssel is fog menni 3000mhz
ja, csak ott lesz egy CL13 is.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
de a tRFC nem lesz 200... 
Az élvezet. 

Arra ott van sok minden más. 
De ez a leöntöm szósszal és imádkozok, hogy addig kibírja, ameddig futtatok egy tesztet rajta és validálom nekem nem sokat ér.
Persze a gyártók sokkal többet nyernek vele.
[ Szerkesztve ]
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
ha lenne a polcodon tonnaszám te is elszórakoznál vele 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Baja attól nem lehet, hogy leöntöd 'szósszal'. 

Milyen teljesítményre?
Si vis pacem, para bellum.
Itt az ídőzítésekre gondoltam.Hogy az egekbe van az összes 

Szép kis eredmény csak kár, hogy házilag nem lehet ilyet kihozni 

Nem semmi... :-D
Pedig eddig a Geil tartotta a csúcsot ( eddig )
"A titoktartás olyan szilárd halmazállapotú anyag, mely alkoholban oldódik"
Jegyezd meg az "új" neveket:Asrock,Kingston,Acer ezek lesznek a nagyok a régiek meg csúsznak le,szép lassan
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

A Gigabyte-ot kifelejtettes. Szerintem a többi előtt áll :-)
"A titoktartás olyan szilárd halmazállapotú anyag, mely alkoholban oldódik"

A rendszer teljesítményére érdemi kihatással nincs, ahogy a 3GHz-es DRAM clock sem.
Si vis pacem, para bellum.
még

"ASUS Maximux III Formula"
??? 
Alléz Olympique de Marseille!

Szép eredmények, látszik hogy sokat fejlődött a gyártástechnológia.
Most már ráfeküdhetnek 4-8Gb-s modulok ezzel egy szintre hozásával ![;]](/dl/s/v1.gif)
Anno az is probléma volt, hogy a 1600-as 2G-s modul nem nagyon akart 1400 fölött stabil lenni 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Szép szintet értek el,nemmondom..bár CL7 sikertelenségét furcsálom.
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )
(#33) Petike1007 válasza Robi BALBOA (#3) üzenetére

ez tényleg elég vicces...
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
(#35) Robi BALBOA válasza Petike1007 (#33) üzenetére

Bármennyire hihetetlen van úgy, hogy lazább beállításokkal bukik el előbb egy adott hardver. 
(#34)kpal: Én azt mondom G.Skill Forever! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Nekem Kingstone van.

szerintem azok nem gyártanak ramot
[link]
A vér nem válik VAZZE!™

Régen (SD,DDR) használtam Kingstone ramokat, jók voltak csak drágák. (mondjuk cserébe nem vágta haza az alaplapot, mint némelyik No name ram) 
Azóta pedig rákaptam a G.Skill-re és szerintem ezt a jó szokásomat meg is tartom.

[ Szerkesztve ]

ok csak nem figyeltem 
#38) Robi BALBOA : mindenkinek más jön be az igaz
de én úgy vagyok már sok embernél bevált és nálam is teszi a dolgát amire hivatott .
[ Szerkesztve ]

A memóriagyártó nevét eleinte az SD-időkben még én is "Kingstone"-nak írtam hibásan ahogyan sokan mások is, de a DDR korszak beköszöntével alaposan megtanultam a nevét helyesen Kingston a végén "e" nélkül, ahogy a cikk címében is megtalálható.
A Corsair mellett nekem a Kingston a második kedvenc memória márkám, soha nem okoztak még csalódást vagy inkompatibilitást a moduljaik bármilyen chip-el is voltak szerelve. Persze lehet hogy csak mákom volt.
A lényeg hogy gratula a rekordereknek a rekordhoz!
Tomcat

Rossz berögződés. 

hát igen,ehhez is hozzá kell szokni,szép látvány mit tud a ddr3 cl6-on....boltok polca meg tele cl9essel...

3191 MHz-
nem semmi.mindíg is csíptem a Kingston memóriákat.

A folyékony nitrogén elpárolog és folyamatosan után kell tölteni vagy csak egy ideig tudnak kísérletezni?

a második: nem párolog el, nem kell utántölteni és ezért csak egy ideig tudnak kísérletezni 
szvsz elég h*lyén tetted fel a kérdést 

A vér nem válik VAZZE!™
az lenne a jó ha párologna akkor lehetne folyamatosan utánatölteni és tartani a megfelelő hőfokot