Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) NixonHUN

NixonHUN
(kvázi-tag)

:R Jóféle motyó.

(#2) Killer01

Killer01
(senior tag)

Mekkora karácsonyi hangulatot áraszt az a deres alaplap, besz@rás :DDD

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#3) X3B6O0X

X3B6O0X
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem nem tesz valami jót a videókártyának az, hogy 3 centire mellette jéghideg van.

X - Noisestorm - Wipeout

(#4) Abu85 válasza X3B6O0X (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Corsair ezt pont leszarja. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#5) Vodar válasza Killer01 (#2) üzenetére

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Beraktam háttérképnek, kár, hogy nincs nagyobb felbontásban :D

Eladó könyvek, hardverek, stb.! http://y0.hu/_W3

(#6) shteer válasza Abu85 (#4) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szerintem a vga sem panaszkodott :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) WayneGace

WayneGace
(fanatikus tag)

Az ilyen dolgoknak van értelműk? Úgy értem azon kívül, hogy híreznek róla. Leszűrnek belőle valamilyen technikai tanulságot?

(#8) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Nitrogén üzemet kellene nyitni,az a tuti biznisz! :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#9) Vodar válasza WayneGace (#7) üzenetére

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bizonyára. Ha valami ilyen extrém magas órajelen is stabil tud maradni, azt azt jelzi, hogy gyári értékeken se lesz vele probléma. + akik húzva használják a hardvereiket, azok látják, hogy miben mennyi a tuningpotenciál. A versenyek, rangsorok pedig arra jók, hogy mindig legyen, aki ily módon teszteli a hardvereket. A gyártóknak pedig nyilván azért előnyös jól tuningolható hardvereket készíteni, mert az ehhez hasonló cikkek jó és olcsó reklámot kerítenek nekik.

[ Szerkesztve ]

(#10) Keldor papa válasza WayneGace (#7) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincs.

Vodar: de ez nem olyan tuning, ami barmire is hasznalhato. Lehet 3 perc utan mar el is durrant a hardver. A versenyeknek sem latom ertelmet, mert lutri van benne. Ha szart kapsz elso mar nem leszel. De akinek ez tetszik csinalja. Vegulis atlagos belso egesu motorbol is ki tudsz hozni irdatlan loeroket percekig, de utana kuka.

[ Szerkesztve ]

(#11) schwartz válasza Abu85 (#4) üzenetére

schwartz
(őstag)

Az izolalast sem vittek tulzasba... :D

Fuck yourself Jay Wilson

(#12) Destructo

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szépecske!:d

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#13) erick_b válasza Vodar (#5) üzenetére

erick_b
(újonc)

[link]

karácsonyi ajándék:P

szerk. nem szokásom képekre klikkelni, meg is lett az eredménye azt hittem, hogy 500 x 375-ös a kép.

[ Szerkesztve ]

(#14) Vodar válasza erick_b (#13) üzenetére

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi, de egyik se nagyobb :)

(#15) lassiee

lassiee
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Mi lesz corsaireknal ha kint a ddr4 ? ;]

Opteron 165-t es Scythe Kama Bay AMP 2000-t keresek!///Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!

(#16) jim_raynor70 válasza X3B6O0X (#3) üzenetére

jim_raynor70
(fanatikus tag)

A videokartya miatt aggodnek legkevesbe. Nezd meg, hogy nez ki az alaplap! :) Es pont a mult heten gondolkoztam el azon, hogy beleapplikalom az egesz gepet a hutoszekreny fagyaszto reszebe... ;]

(#17) MZperX75 válasza Vodar (#14) üzenetére

MZperX75
(őstag)

de nagyobb! Ez a kép ugyanott ,buldog karácsonyt ;)
1200X900

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#18) atti_2010 válasza jim_raynor70 (#16) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

De ez szárazjég, egyszóval nem vezeti az elektromosságot, ha normál jeget használsz azon percen zárlatba kerül és kiég minden. :DDD Még ha nem is gondoltad komolyan.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#19) Srodney

Srodney
(senior tag)

szép,érdekes az a cl11.....

(#20) jim_raynor70 válasza atti_2010 (#18) üzenetére

jim_raynor70
(fanatikus tag)

Ezt tudom en is, de sajnos, komolyan gondoltam. :D Nyitva a CAD es probalok valamit elmeletben osszehozni, ami el, nem ravezeti a hardverekre a megolvadt jeget.

(#21) Vodar válasza MZperX75 (#17) üzenetére

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem nagyobb :) 1200x900, akárcsak a cikkben lévő kép.

(#22) usza válasza jim_raynor70 (#20) üzenetére

usza
(kvázi-tag)

Fejjel lefelé próbálta már valaki? Persze akkor a hűtőanyag pótlás furmányosabban kéne menjen...

HACCP, akár teljes körű ügyintézéssel főleg Baranyában.

(#23) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Aztamindenit. Corsair megint letett az asztalra. Kíváncsi lennék hogy meddig stabil a rendszer :D

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#24) schwartz válasza atti_2010 (#18) üzenetére

schwartz
(őstag)

A szarazjeg a szendioxid szilard formaja. Az ott az? :))

Fuck yourself Jay Wilson

(#25) jim_raynor70 válasza schwartz (#24) üzenetére

jim_raynor70
(fanatikus tag)

Paff, pedig nekem is a szarazjeg remlett, amig el nem olvastam masodjara is a hirt. :))

(#22) usza: az alaplap hatoldalan is lecsapodhat a para, vagy Te a folyekony nitrogenre gondoltal, hogy azt adagolni fejjel lefele? :)

[ Szerkesztve ]

(#26) lassiee válasza jim_raynor70 (#25) üzenetére

lassiee
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Kompletten az egesz alaplap fejjel lefele torteno hasznalatra gondolt. csak az a kerdes megeri-e ugy kiallakitani a rendszert.

Opteron 165-t es Scythe Kama Bay AMP 2000-t keresek!///Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!

(#27) ledgeri

ledgeri
(senior tag)

értelme? Mint a dragsterségnek

-Egyébként merre haladunk??

(#28) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

múltkor nem valami kingston rekordról olvastunk? :U

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#29) edward2 válasza WayneGace (#7) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon kevés versenynek van valós értelme.

(#30) shteer válasza edward2 (#29) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az egyetlen a sör-virsli verseny ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#31) ledgeri válasza shteer (#30) üzenetére

ledgeri
(senior tag)

ha egy Buggy a tét ;]

(#32) Vodar válasza ledgeri (#31) üzenetére

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És csak a Puffin ad nekem mindent lebíró akaratot!

(#33) leonejoci2 válasza Vodar (#32) üzenetére

leonejoci2
(kvázi-tag)

Beszarás!Lehet én is felhúzom a cuccom itthon, de előtte kiviszem az udvarra és ott kapcsolom be.A tél nekem kedvez biztosan.
:D

Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

(#34) Zolee11 válasza atti_2010 (#18) üzenetére

Zolee11
(senior tag)

Kedves atti_2010, Te tudod mitől vezeti a víz az áramot? Hallottál már arról, hogy az esővíz pl. nem vezeti? (vezetőképessége szinte 0) Tudod miért? Mert nincs benne többek közt só, amitől a víz vezetővé válik.
A desztillált víz sem vezeti az áramot!
Az itt kicsapódó jég a levegő víztartalmából ered, tehát nem szárazjég! De ez a nem szárazjég sem vezeti az áramot, mivel a párolgás után a vízpára már nem vezetőképes!

[ Szerkesztve ]

no brain, no problem

(#35) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

:R

Atyaúrég... Az a fotó... Folyékony nitrogén... Huh. Az a teljesítmény... Brutál!

De jó lenne egy ilyen... Átgondolva annyira azért nem kéne... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#36) fanti

fanti
(senior tag)

Inkább a kompatibilitási gondokat oldanák meg ilyen ostobaságok helyett!

Nekem volt 2x2GB corsair DDR3 memóm, majd a "veszek még mellé később egy ugyailyet" szlogennel élve vettem is.
És együtt aztán még csak véletlenül sem mentek stabilan a tökegyforma kitek......
Pedig nem egy lapban lettek kipróbálva kismillió variációban hónapokon át anno amikor még 40k volt egy 2x2-es kit. Külön külön jók voltak, de együtt nem.

A legendás supportjuk is kimerült abban, hogy "forduljak a bolthoz akitöl megvettem".
Köszönöm corsair!

De ki a jó büdös francnak csinálnak ilyen ökörségeket.......mert még ha lenne némi értelme is, de nincsen.

(#37) atti_2010 válasza fanti (#36) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

De ki a jó büdös francnak csinálnak ilyen ökörségeket.......mert még ha lenne némi értelme is, de nincsen.

Reklám, az autóversenyeket sem azért rendezik drága pénzen mert az embereknek akarnak jót hanem mert reklámértéke van.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#38) lassiee

lassiee
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Minek csinaljak ? Azert hogy megmutassak nekik nagyobb a e-peniszuk. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#39) Zolee11 válasza atti_2010 (#37) üzenetére

Zolee11
(senior tag)

Reklám, az autóversenyeket sem azért rendezik drága pénzen mert az embereknek akarnak jót hanem mert reklámértéke van.

Az autóversenyeket nem a reklám miatt kezdték el, hanem mert a sok pénzüket egyesek így költötték el. Ez volt a szórakozásuk, később az életük. Ma az autóversenyzés a pénzről szól, mert rengeteg pénz is van benne, a túllihegett reklámérték miatt (is). Az autósportot sokan nézik, ezért van reklámértéke is, és ebből is pénzt lehet csinálni, de nem azért van az autósport mert reklám, vagy reklámértéke van. Sokaknak nem is ezt jelenti, aki nem érti ezt a műfajt na annak igen, neki talán csak ezt jelenti. A reklám csak egy melléktermék. Aki a sportot nézi, űzi, a feliratokat és a reklámokat nem is látja...
Nem kötözködésképp, de, nem minden arany ami fénylik... meg nem minden víz vezeti az áramot... :)

no brain, no problem

(#40) WayneGace válasza Zolee11 (#39) üzenetére

WayneGace
(fanatikus tag)

Ez igaz volt egyes sportágak indulásakor és igaz amatőr szinten, de a profi sport a pénzről szól. Szerinted reklám bevéltelek nélkül melyik sportágba ölnének dollár 10, 100 milliókat? Olyan sportágakról mint az európai és amerikai foci nem is beszélve, ahol milliárdos már a nagyságrend.

(#41) Zolee11 válasza WayneGace (#40) üzenetére

Zolee11
(senior tag)

Hogy lenne-e autosport reklám bevételek nélkül? Igen, lenne, mert sokan áldoznának erre bevétel nélkül is. Az egy másik kérdés, hogy mások meg azért szálltak be és lett dollármilliós üzlet, mert pénzt is lehet vele termelni. A lelkes "amatőrök" sajnos pont ezért nem rúghatnak bizonyos területen már labdába sem, lásd Dakar és még sorolhatnám.

no brain, no problem

(#42) ledgeri válasza Zolee11 (#39) üzenetére

ledgeri
(senior tag)

A reklám csak egy melléktermék. Aki a sportot nézi, űzi, a feliratokat és a reklámokat nem is látja...
Ez így nem teljesen igaz:
a látóterében menne van, és az agyában is valamennyire feldolgozódik, így ha termék választó helyzetbe kerül, akkor azért mert azt már látta, inkább választhatja a reklámozott terméket...
(vagy valami hasonló, de jelen van...)

(#43) schwartz

schwartz
(őstag)

Idozitesek teren durvabb eredmeny i7-870-el ;]

Fuck yourself Jay Wilson

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.