Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#2) nike_

nike_
(PH! kedvence)

Na végre :C

(#3) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre egy jó hír a proci szegmensben. Kíváncsi leszek, h a 4 gigás OC -val hol lesz az új Phenom az E8400-hoz képest.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#4) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

UP!

(#5) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Végre sikerült felzárkózni, és feljebb lépni a VGA piacban az AMD-nek, reméljük h most processzor terén is mutat majd vmit.
:C

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#6) kicsigeri

kicsigeri
(őstag)

Vajon ez is megy malyd 5 GHz-t? Esetleg felette? :)

(#7) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdemes várni rá szerintetetk, vagy vegyek most egy Q6600-at aztán azzal elleszek nyárig?

(#8) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Mintha láttam volna már valahol 6ghz-es példányt is, persze az nem léghűtéssel született :D

(#9) mrzolee86

mrzolee86
(kvázi-tag)

nah szép :)
pedig már biztosra vettem, hogy jövőre az új gépemmel átállok a kék oldalra,
most már korántsem biztos annyira, kivéve azt, hogy a phenom II-t tuti megvárom még gépújítás előtt :D
mi lesz itt az AMD-vel ha még proci térenn is előrukkolnak valami jóval ?

"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

(#10) Sandormaster

Sandormaster
(fanatikus tag)

Nah, most csorgathatjuk januárig a nyálunkat :D

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#11) Daveedka

Daveedka
(tag)

kiváncsian várjuk a 45nm-es AMD-ket :) remélem lesznek olyan jók, mint ahogy beharangozták :DDD

oliba: http://www.physorg.com/news146511302.html erre gondoltál? :)

[ Szerkesztve ]

(#12) hemaka válasza mrzolee86 (#9) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Végre egyenesbe jöhetnek, de elég sok a ha, majd a Phenom II. megjelenésekor kiderül mi vár az AMD-re, hopp avagy kopp.

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#13) szab.tam válasza kicsigeri (#6) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, megy 5 giga felett is. az amd ezt már prezentálta egy bemutatón újságírók előtt, ahol még fényképet sem lehetett készíteni.
lég -> 4ghz
víz ->4.5ghz
ln2 -180 fok -> 5ghz+

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#14) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na azért ennyire nem rózsás a helyzet, mert amiket lehetett látni 4GHz-en szaladgáló példányokat - valóban léghűtéssel - azok szinte mind 1.5-1.6V-ot kaptak a gyári feltételezem 1.2-1.25V helyett.

Viszont éppen a napokban adtak hírt róla, hogy alternatív hűtéssel elérték az 5GHz-et is, ám ehhez óriási feszültség kell! [link]

Szerintem az átlag tudni fogja a 3.5GHz-et ugyanakkor emberi feszültség és fogyasztás mellett, ami a mostani Phenomokhoz képest +400-500MHz átlagban, plusz clk2clk is várhatunk 5-20% gyorsulást, ami szintén jó hír.

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#15) szab.tam válasza TomBoy1986 (#14) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, pont erre a hírre gondoltam én is. :K

de az 5 giga feletti eredményekhez a jelenlegi qx intelek is 1.9v körül kapnak, ln2 mellett...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#16) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

főleg azoknak jó hír, hogy jól teljesít, akik nem akarnak megint teljes rendszert cserélni és az (am2, am2+) alaplapjukhoz is adnak ki bios-t amivel megy az új procival is :)

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#17) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ez nagyszerű hír, erre vártam. Alig várom már a jövő évet és azt az időt mikor meg lehet venni már itthon.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#18) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Úgy legyen! :)
Izgalmasan hangzik!

(#19) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lehet, h nem várom meg a két évet, és előbb cserélek lapot-procit?! :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#20) oliba válasza Daveedka (#11) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem, mert amit én néztem ott 6ghz volt, de ez se rossz :DD

(#21) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Még jó, hogy 920-asnak nevezték el a legkisebbet: világosan láthatják a vásárlók, hogy melyik saját típust melyik Intel típus ellen akarják bevetni.

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#22) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Nem kell a Phenom II-nek beérnie szerintem a i7-et,ha jó áron lesz és tényleg jól tuningolható lesz akkor jön el a mi időnk, olcsón egy jó teljesíményű configot össze lehet majd rakni és még lapot sem kell venni 80k-ért mert lehet jó a régi lap! :U
4ghz-en még az a 1,5v még elmegy.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#23) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

lényegében már várható volt, mert kb ilyen időközönként szoktak egymas felé kerekedni a gyartok, utoljara 2005-ben, előtte meg 2001-ben volt amd-m, akkor jók is voltak teljesitmenyben, lehet 2009-ben újra eljön az ő idejük?:D

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#24) leviske válasza domi007 (#21) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 920-as nem a legkisebb. :)

Amúgy a Phenom II nem hinném, hogy közvetlen a Nehalem ellen szólna... Árban sem lesznek egy kategóriában. :)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#25) Keldor papa válasza Robi BALBOA (#22) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha nap mint nap akarod használni azt a 4GHz-et, akkor nem fog sokáig élni a CPU akkora feszültség mellett. Mindenképpen le kellene menni 1,4V alá.

leviske: Jól látod.

[ Szerkesztve ]

(#26) Oliverda válasza Keldor papa (#25) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezek nem HKMG techonlógiával készültek hanem SOI-val ami sokkal jobban viseli a magasabb feszültségeket. Ennek ellenére valóban nem érné meg 1.40-1.45V felett huzamosabb ideig járatni már csak a fogyasztás és a hőtermelése miatt sem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#27) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

teljesen jó a phenom, az a pár fps az intelhez képest, bagatel. és jóval olcsóbb.

ami gáz, az a fogyasztás.

(#28) Oliverda válasza g@bo (#27) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezeknél már jóval alacsonyabb lesz.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#29) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Árakról lehet tudni valamit?

Semper Fi

(#30) Oliverda válasza joshua7 (#29) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még nem.

(#31) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon örülnék végre egy AMD sikernek is. És ez a hír nagyon jól hangzik.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#32) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vajon a középkategóriás modellek mikor jönnek? gondolom ez a 3GHz körüli a plafon lesz. ilyen e9150-szerű, alacson órajelű (2GHz +/- 200MHz) modellekre gondolok

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#33) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez biztos nem 35k lesz majd... :(

(#34) Oliverda válasza FireKeeper (#32) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Arról még nincs hír. A 910-es (vagy 915) 2.7GHz-es jön majd valamikor 2009 Q1-ben.

Amúgy itt van némi plusz infó a várható megjelenésekkel és modellekkel kapcsolatban: [link]

(#35) Abu85 válasza joshua7 (#29) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De beírnám őket. :P De hát a tökeim fontosabbak ... :DD

FireKeeper: komolyabb invázió csak az AM3 foglalat megjelenése után lesz. Akkor lesz mindenféle ... alacsony fogyasztású, cache nélküli meg brutál Deneb FX modell 1000 dollárért.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#36) Oliverda válasza Abu85 (#35) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ahha..tehát akkor azt már tudjuk hogy az FX 1000 dollár lesz. Búcsúzhatsz a tökeidtől. :D

Mellesleg ha tudnád őket akkor már mások is tudnák és akkor már nyilván mi is tudnánk itt. :P :D

[ Szerkesztve ]

(#37) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem akarunk Core7-et! ;] ;]
Hajrá AMD! :DDD :C :R

.::www.megadanceradio.hu::.

(#38) V!ck válasza Oliverda (#36) üzenetére

V!ck
(kvázi-tag)

Igencsak ráfér az AMD-re a siker...
A Phenom II-t én a következőképpen látom:
2900XT: kész van, de mégsincs---> 4870
Windows Vista: kész van, de mégsincs---> Windows 7
Phenom: kész van, de mégsincs---> Phenom II

Mindegyik esetben a lustálkodás utáni kapkodást látom.
Javítson ki valaki, ha tévedek...

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#39) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem ezt várom, hanem a hatását.
Mégpedig, h olcsóbb lesz tőle az előző generáció.
Igaz AMD párti vagyok, de elég nagy eséllyel következő procim egy E5200 lesz, mert olcsó és egy kis tuninggal a legnagyobb vga szörnyetegekkel is elbírnak.

Üdv
Misi

(#40) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ÁRAK

[link]

A 940 BE tehát 532 AUD = 346 USD (71K ha csak simán átszámoljuk a mai deviza árfolyamon)

Már olaszországban is listán vannak december 16.-i elérhetőséggel. [link]

940: ~300€

920: ~250€

Én ennyire számítottam. Úgy néz ki hogy csak meglovagolják az ünnepi szezont. Helyes.

V!ck: Hát ha így nézzük akkor szerintem a Phenom II lesz a HD 3000-es soroazat.

[ Szerkesztve ]

(#41) Grisa_kvr

Grisa_kvr
(kvázi-tag)

Ha a Phenomok II-k tuningosak lesznek, mennyire fognak akkor az új AM3 Opteronok alázni?

(#42) Sandormaster válasza Oliverda (#40) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

Jól mondtam én akkor vmilyen topikban hogy 60k+ körül lesznek, de ezek az AM2+ modellek, szal elvileg ezeknél az AM3-as változatok majd csak olcsóbbak lesznek, mert abból több lesz(kvázi s939 - am2 jelenség) Mondjuk az AM3-asokból egy 805-ös modell 2,5Ghz-en 6MB Cache-el, remélem már a 30k-s ár körül lesz, vmit olcsón is kell adniuk, különben balhézok :D

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#43) winfier

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

Na erre nagyon kíváncsi leszek, hogy az AMD mit tud majd felmutatni :)
Az eddigi procik alapján nem várok valami sokat tőle :) , de ki tudja hátha megveri az Intelt.(de ezt kétlem) :D A másik, hogy mekkora feszen lesz képes elérni a 4GHz-et.

Devid_81
Hajrá INTEL :C

[ Szerkesztve ]

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

(#44) whitehand válasza Grisa_kvr (#41) üzenetére

whitehand
(senior tag)

Kit aláznának? :D ...amúgy meg a tuninggal kb kitörölhetik a seggüket ...a felhasználok max 10%a hajtja tul a prociját és az intel is rendesen tulhajtható 4 ghzet elérhetsz bármelyik 3ghz es intellel...
ami számit az az alaporajeles teljesitmény arrol meg még nem szól semmi

(#45) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Éppen jó ár/teljesítményű lesz a PII!

(#46) whitehand válasza szki (#45) üzenetére

whitehand
(senior tag)

a teljesitményéröl mutass már valamit, mert én még semmit nem láttam erröl a részröl

(#47) shtml válasza kicsigeri (#6) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Vajon ez is megy malyd 5 GHz-t?

Lyallyallyallyallyallyaly!

(gy.k.: jajjajjajjajjaj!)

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#48) Bon3ss válasza Oliverda (#40) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Hála az égnek fudzilláék megint hülyeséget írtak a Phenom II árazásáról. :R

whitehand: egyelőre semmi hivatalos és/vagy hihető eredmény nincs.

Solten: ki lett tárgyalva, elég nagy kamu az az eredmény, kár volt linkelni.

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#49) Solten válasza TomBoy1986 (#14) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

[link] ;)

alba gu brath

(#50) Grisa_kvr válasza whitehand (#44) üzenetére

Grisa_kvr
(kvázi-tag)

Azért ha azt nézem, hogy 1212-es CS Opteron - ami 90nm-es - 1,35v-n ment 2000 helyett 3200-on, ac64-el hűtve, akkor igenis van mit várnom, (függetlenül attól hogy abból mennyit értékesítenek a piacon, mert attól nem leszek gazdagabb).

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.