Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó nagy dög lett ez... csoda, hogy nem dupla széles a hátlapja... első gondolatom az volt: "nab@ssz@meg... erre ráesett a háború és béke?" :) 100dolcsi körül nem lenne rossz vétel emberibb árfolyamon... de kicsit fölötte ott a gts250, ami azért kraftosabb... 9800gt<->9800gtx+ között meg akad egy kis különbség...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bakker óriási a borda... Fene tudja, mennyire lesz elég a 4770-el szemben. Ha esetleg a vörösök kicsit lejjebb nyomják az árat, már cseszhetik a zöldek.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

elkezdték kiszórni a 65 nm-en gyártott GPU-k maradékát?
nagyon kétségbe lehetnek esve... :DDD

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#4) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

100dollár.....versenyképes is lehet ilyen árral főleg ilyen órajelekkel.

(#5) Zsoo80

Zsoo80
(tag)

ez a kártya is egy vicc.
mikor rukkol már elő az Nvidia valami újdonsággal, és nem a 2 éves kártyáit nevezgeti és tuningolgatja őssze vissza.... :W

[ Szerkesztve ]

-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

(#6) tome.jr válasza Zsoo80 (#5) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minek, amikor ez is elég? :F

Fasza a hűtés nagyon, nekem is hasonló figyel a 9800 GT-men.

(#7) pmheros válasza Zsoo80 (#5) üzenetére

pmheros
(senior tag)

nyugodj meg, az nVidia nem adta fel a fejlesztést, amíg nincs kész a mérnök addig dolgozik a marketinges.
A változás csak idő kérdése, türelem.

Mindegy mi a neve, játszani lehet vele. Mondja azt valaki hogy nem jó kártya 1280 -as felbontásban még most is, és két éve folyamatosan. Ez egy jó kártya ! ;)
Én is inkább 4770 -et vennék így 2 év után. ;)

hideg pizza, meleg sör

(#8) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mostanában egész pofás karikat készit az Inno3D,nemtudom a minöségben már javultak-e? :)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#9) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csúnya. Nagyon. Ez az egyetlen érdekessége, különben egy sokéves 9800 GT.

LackoMester: Volt Inno iChill kártyám, nem volt gondom a minőséggel.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10) smkb

smkb
(senior tag)

Mondjuk elég is ez a 4770-ellen, míg az csak elvileg kapható, gyakorlatban meg nem, már az árlistákról is levették őket többhelyen, mert a nagykerekbe sem jön. Illetve bennem az is felmerült, hogy azért fogják vissza, hogy kisöprődjön az utolsó 4830 as csipes kártya is, ne ragadjon be a forgalmazóknál.

(#11) Csaber

Csaber
(kvázi-tag)

így elnézve az órajeleket nem valami brutális/kivéve a memória /a MSI OC-ém gyárilag 650/1625/1900 -as értékekkel bír és 55nm-es /tavaly vettem/ hűteni jól hűt az biztos 60C felett még nem láttam...mellesleg kb 30%-al/nem minden játékban/ gyorsabb a referencia HD4770-es a referencia 9800GT-nél szóval ezekkel az órajelekkel is kb csak 5-8%-ot hoz be a lemaradásból azonos áron meg így nem igazán éri megvenni ...

[ Szerkesztve ]

(#12) LackoMester válasza venember83 (#9) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valahol olvastam elég problémásak...azért kérdeztem :) akkor jó :C

(#13) mephi666 válasza LackoMester (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem szériafüggő... ahol szoktam vásárolni, ott 6-8hónapja 9600gt-t akartam venni... az innot szidták, mert sokat kellett gariztatni... viszont a 7300gt jó volt tőlük meg talán a 9800gt-ik is jók...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még egy...

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#15) LackoMester válasza smkb (#10) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja-ja nagyon nehéz beszerezni...ha jól emlékszem tavaly július elején ugyanez volt a 4870-el ...Én is csak úgy tudtam hozzájutni,h.garanciás 8800GTS-em(elszállt) helyett ezt kértem,verve az asztal a nagykerben...mondván ha nem adtok, akkor vissza zsetont... :)

(#16) LackoMester válasza mephi666 (#13) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha jól emlékszem a 8800GTS 320MB karikkal voltak gondok,a cimbim PC-s üzletben melózott Ök is csak külön kivánságra hoztak..
De teljesen igazad van... :)

(#17) Dyno válasza Zsoo80 (#5) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

2éves de még mai napig elég és állja a helyét, mérnökök dolgoznak.....azt hiszem majd megint alakítanak is mint anno a G80-nal.

(#18) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

azt hiszem ez a kártya is kicsit felesleges...

www.keytar.hu - improve yourself

(#19) TheDragon007 válasza Dyno (#17) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

majd megint alakítanak is mint anno a G80-nal - Ámen :DD

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#20) P.e.t.ya.

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Adtak még egy pofont a sz@rnak :DDD

(#21) shteer válasza Zsoo80 (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez spec az inno újdonsága nem az nvidiáé - de attól még lehet ócsárolni a céget...

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#22) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem is..:D de érdekelne hogy mennyivel sikerült feltornázni egy 9800gt hez képest:D
vagy alá:D

szerk. elírtam 98 helyett 96:D

[ Szerkesztve ]

(#23) D1Rect válasza smkb (#10) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 4770 kapható. Nem tudom te hol nézted.

Milyennapvan?

(#24) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

valaki majd azért feldobhatna egy összehasonlítást ha a kezébe kerül egy ilyen kis vacak:D

(#25) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Az Inno3D a DirectX 10-zel kompatibilis terméket közvetlenül a Radeon HD 4770 ellen küldi harcba, így az ára várhatóan 100 dollár körül lesz."

Ez tök aranyos tőle, csak a gond az, hogy az nVIDIA viszont a GTS250-et szerette volna a HD4770 ellen küldeni... Vagy azok most így is egy árban vannak? Mert akkor nem szóltam. :)

(#17) Dyno: Nem nV ócsárlásnak szánom, de egyelőre úgy tűnik, hogy kiállnak a CUDA mellett. Tehát valószínű, hogy inkább a Larrabee-nek fognak nekifeszülni, GPGPU fronton... Így marad a jelenlegi architektúra csiszolgatása.

De aztán majd kiderül a premier napján. :)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#26) mephi666 válasza leviske (#25) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

harcba küldenek mindenkit, akit tudnak... régen itt-ott nőket és gyerekeket is háborúba küldtek ;] a többgiga rammal megáldott 9600gso és társai már első körben elvéreztek, most kicsit komolyabbat nyomnak... és tesztekből lejön, hogy a gts250 annyira nem is rossz... meg ez az inno is elég lehet a játékok nagy részére kisebb felbontásban (1280körül)

(#27) ádikácska

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hűtés: F@sz@
Kártya: Régi... :(
Pistike megy és megveszi, mert iChill hűtés van rajt és jobbámmintanyócezernyóccázgétém :O

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#28) LackoMester válasza ádikácska (#27) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt hivják mifelénk Parasztvakitásnak...

(#29) zed1983

zed1983
(őstag)

Jó a hűtés, szép a kártya, de egy 9800GT :(

(#30) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Régi kártya jó áron lenne, ha nálunk is ennyi lenne... :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#31) Dyno válasza TheDragon007 (#19) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát most már így útólag vehetjük úgy is hogy szarok voltak sebaj, itt már bármi megtörténhet. :K

(#32) smkb válasza D1Rect (#23) üzenetére

smkb
(senior tag)

Tessék megrendelni bármely kiskerben, nem fognak szállítani mert nincs a nagykerekben, és ezért már az árlistáikon sem sok helyen. Sem *pon, sem,*qua, sem *cx....

(#33) ádikácska válasza LackoMester (#28) üzenetére

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:K

smkb: jah, barátomnak sem szállítottak sűrű elnézéskérések közepette... :U

[ Szerkesztve ]

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#34) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Az ár nem rossz.

(#35) D1Rect válasza smkb (#32) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

VGA Ati:
Raktárról!!
Sapphire 4870 42.900
!XFX 4770 29.000!
Oázis Computer.

Itt a bazárjuk a PH!-n ,de sztem van Gianninál és BandiT-nál is.
MOD: Az iPON árlistán is fent van.....

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#36) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nem látom sok értelmét ennek a karinak. :U

(#37) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az iChill GeForce 9800 GT megint egy erőlködés! Próbálkoznak tartani a lépést a konkurenciával, de mindig lemaradnak! Semmi értelme ennek a VGA-nak!
Az ATI AMD pedig szép halkan teszi a dolgát!

[ Szerkesztve ]

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#38) Dr. Romano válasza zed1983 (#29) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ami nem más mint egy 8800GT. Hihetetlen hogy mennyi időt a piacon tud tölteni ez a kártya :)

(#39) Csaber válasza D1Rect (#35) üzenetére

Csaber
(kvázi-tag)

Az iponon vagyok sokat most ma délután lett de előtte 4 napig nem volt előtte hol volt hol nem ...

(#40) Zso2 válasza LackoMester (#28) üzenetére

Zso2
(őstag)

akkor lenne parasztvakítás, ha még 35-40k ért adnák....

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#41) D1Rect válasza Csaber (#39) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt a PH!-s bazárosoktól be tudod szerezni. Ha minden jól megy holnap lesz nem kis meglepetés. ;)

Milyennapvan?

(#42) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hajrá Inno, csúnya a hűtés de legalább hatékony :C

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#43) Asador

Asador
(tag)

Hijj de randa... :))

http://fafaragomuhely.freeweb.hu/

(#44) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

pci os karikat nem akarnak csinálni?:D

(#45) szuper-t válasza szuper-t (#44) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

picsába ez nem ide akart menni.:D na már mind1.:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.