Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C

Igaz az IGP-nek semmi értelme, ha már ott az x16...jó kis powercube-t lehet csinálni belőle egy Q8200+5770-el :))

viszont a D-SUB csatit nem kellett volna, elég lenne egy DVI átalakítót adni mellé....

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#2) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebbe kell egy 5970-es radeon és egy Noctua D14-es procihűtő egy Q9550-essel :D

(#3) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Haha
Egy 2cm-es hűtő akkor még a vga-ra és még tovább húzhatod. :U
A végén még ilyeneket fognak használni tuninglapnak....na jó nem.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#4) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Krízist hogy viszi?

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#5) daa-raa válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

DVI-D-re hiába tolod rá az átalakítót...

Si vis pacem, para bellum.

(#6) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nekem nagyon tetszik! :)

(#7) Mr.Csizmás válasza daa-raa (#5) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

ilyenre gondoltam, hogy az öreg dsubot elfelejtsék már végre.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#8) Junkiiii

Junkiiii
(újonc)

Kategóriában első PCI-E 16x.... kicsit erősnek érzem... ;)

(#9) Solicidium válasza Junkiiii (#8) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Elég jól érzed :K

Támadni kell!

(#10) .mf

.mf
(PH! addikt)

"ebben a kategóriában a világon elsőként egy PCI Express x16 bővítőhellyel is rendelkezik."

Első már biztosan nem, mert már legalább 2 PCIe x16-os mITX lapot láttam már...

Szerk: na lám, amíg keresgéltem, be is előztek...

[ Szerkesztve ]

(#11) daa-raa válasza Mr.Csizmás (#7) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Pont ez az, ami nem működik DVI-D-vel. A működéséhez kellene ugyanis analog jel, az meg a DVI-D-ből egy deka sem jön ki. Igazából nem is értem miért nem DVI-D csatlakozót raktak rá, miért DVI-I-t, ha egyszer bekötésre tisztán digitális.

(#12) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Baba cucc az már biztos, nekem tetszik legalábbis. Az ára viszont biztosan erős visszatartó erő lesz szerintem, hogy megvegyem. A tuningolás lehetősége azért nem semmi, meg a x16-os PCIe port, már csak a DDR2 kellene átváltani 3-ra mert lassan olyan RAM-ot nem érdemes venni. Habár régi foglalathoz régi foglalat jár. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#13) Mr.Csizmás válasza daa-raa (#11) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R igaz

(#14) avman

avman
(őstag)

van más olyan itx lap, ami nem integrált cpu-s, és a feszeket, órajelet lehet nyüstölni? downclock szempontból érdekelne...

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#15) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ööö, meglepő a hasonlóság :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) TomLion

TomLion
(tag)
LOGOUT blog

A 16 Cuda-mag nem elég PhysXre... :( ettől eltekintve érdekes próbálkozás, bár a húzás nem hiszem, hogy sokat számít...

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#17) old gray válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Sehol nem látom a 4 magos cpuk támogatását. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#18) Mr.Csizmás válasza old gray (#17) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én se :W :R

(#19) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rendben van a cucc nagyon :K

(#20) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Tuningolt grafikus kártyás alaplap a Zotactól" (Cím!)

Jaj, ezt nem kellett volna! Így terjed a hülyeség, már bocs. :U :(
Talán integrált GPU-s... Ebből csak a tech-analfabéta nem tudja, miről van szó, de annak meg teljesen mindegy.

"Az alaplap tartalmaz még egy integrált, de gyárilag emelt órajelű GeForce 9300 grafikus kártyát is"

Legalább itt jó lenne átírni, ha a címet nem lehet... :U

[ Szerkesztve ]

(#21) John_Doe válasza old gray (#17) üzenetére

John_Doe
(fanatikus tag)

A Core 2 nem csak Duo lehet hanem Quad is.

A gyártó oldaláról:

General details

* New tweaked and tuned ZOTAC GeForce® 9300-ITX WiFi (GF9300-I-E)
* Award winning ZOTAC GeForce® 9300-ITX WiFi gets enhanced
* NVIDIA® GeForce® 9300 chipset
o 16 CUDA™ processors
o GPU clock: 580 MHz
o Shader clock: 1400 MHz
* Intel® Core™ 2 Duo, Core™ 2 Quad, Core™ 2 Extreme, Pentium®

Shal'kek nem'ron!

(#22) hemaka válasza lezso6 (#4) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Simán megy proci és memória nélkül 9999x9999-szeres felbontáson 800-as élsimítás mellett. És természetesen a Crysis 2ről beszélek.

más...

Egyébként egész jó lap ez, jó kis procit bele, meg memórát, aztán rá egy OSX-et és vígan el van vele az ember.

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#23) vanhalen válasza hemaka (#22) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Ott a pont! Osx-re tökély:) Játékra meg nem ezeket találták ki könyörgöm, meg az Atomos gépeket sem emberek... Csak hát az ára szép lesz valszeg..

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#24) bsh válasza daa-raa (#11) üzenetére

bsh
(senior tag)

honnan szedted ezt a dvi-d-t? én dual link dvi-i-t látok rajta.

[ Szerkesztve ]

(#25) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

nekem kifejezetten tetszik ez a megoldás ... régóta gondolkodok egy gaming cube-on! nemrég jött ki egy LP-os GTS250 egy olyat bele E7400-al vagy E8400-al , 2 gb ram, és szinte minden vígan elzörög rajta :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#26) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és a zatom KIHAJTYAE?

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#27) shteer válasza Sanyix (#26) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

próbálj bele tenni egyet :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#28) audi100td válasza dezz (#20) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ez tényleg rémesen hangzik, címből ítélve azt hittem az elején, hogy adnak hozzá valami gagyi vga-t. :DDD :U

(#29) daa-raa válasza bsh (#24) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A Zotac oldalán a datasheet-en van.

Más gyártóknak is szokása, hogy a DVI-D csatolóhoz is DVI-I csatlakozót raknak a lapra.

(#30) Sanyix válasza shteer (#27) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én bizony kihajtyom, bele is tudnám rakni!

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#31) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

komplett gép jóformán, egy klasz kis proci hdd és kész is, és milyen kis helyen is elfér, és símán eldöcög egy ilyen konfigon a crysis, persze nem maxon, de TV belé betölni egy kis gépet nah nem szaporítom a szót, klassz kis cucc ez is, tényleg az ára érdekelne :DD
200 euróig nagyon okés, mert végülis VGA-t is kapsz érte.... de többet valahogy nem adnék érte...

-=The digital artist of the darkside=-

(#32) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Miért kell ilyen dinnyének lenni ezzel a magozással? :D Muszáj az Intel és az nVidia idétlen elnevezéseit átvenni? Van annak rendes neve is.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#34) daa-raa válasza sexyt (#33) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mivel olyan procit raksz bele, amilyet akarsz (LGA775-ből legalábbis), ezért lehet ebből akár erős konfigot is építeni. Csak kérdés hogyan hűtöd le...

(#35) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

Az árról egy kis info: [link]

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#36) poli27 válasza Hulk24 (#35) üzenetére

poli27
(senior tag)

Ez érdekes :D Ha nem közöltek árat még akkor hogy kapható több magyar boltban is? :D

(#37) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont ma nézegettem, tetszik nagyon a kis lap! Harminc párért annyira nem is vészes.
Egy kérdés: a 16x-os slotba bele lehet e rakni az 1x-es kártyát, konkrétan hangkártya érdekelne. Tudom, idiótán hangzik, de olvastam rengeteg prot, kontrát...
A nemre tippelek én is, de azért egy kérdést megér. :)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#38) marositech válasza Hulk24 (#35) üzenetére

marositech
(tag)

Az csak a régebbi verziójú alaplapnak ára.
Én pont most készülök venni. De sehol nem lehet kapni jelenleg. Valszeg ezért a váltás miatt. (szal mákom van csak erre a tetű alaplapra fogok várni megint 1 hónapot...)
35-k lesz ebből a legolcsóbb induló ár, de SZVSZ.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#39) audi100td válasza Móci (#37) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Igen, belelehet, legalábbis én tv tuner-t használok x16-os slotban és gond nélkül megy, úgy tudom hangkarinál sem okoz ez problémát :)

(#40) marositech válasza poli27 (#36) üzenetére

marositech
(tag)

Az új GF9300-I-E nevet visel.
Amiket látsz, azok a régiek: GF9300-D-E .

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#41) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez fincsi! :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#42) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az ITX lap tetszik idáig a legjobban.szerintem azért ha mondjuk egy HD4670-et belepakolunk akkor még 1-2 játékra is jó(többre is).

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#43) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis lap, nekem is tetszik, bár az ára nem lesz valami kellemes. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#44) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

"és ebben a kategóriában a világon elsőként egy PCI Express x16 bővítőhellyel is rendelkezik"

Lóf*szt mama! :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#45) Quan-Chi válasza Mercutio_ (#44) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

már hetekkel/hónapokkal ezelőtt is láttunk ilyet ... sőt magától a Zotac-tól is ! ezt a cikk írója benézte kicsit :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#46) HookR válasza Mercutio_ (#44) üzenetére

HookR
(senior tag)

Ez a példa mondjuk pont erősen vitatható, legyen inkább a Commel LV-678. :)

Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.