"Az új processzorváltozatot is érinti a korábban felfedezett TLB hiba, melyet a BIOS megfelelő opciója révén lehet megkerülni."
Öcsém.. 
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"
Acer 5536G, 5720ZG, 2303LM, 2494WLMi, Asus X51R, Asus EeePC 10", Dell D630 bontáson!!!
Power Over Ethernet Adapter Kit Repotec RP-PE101 (Injector + Spliter) eladó! (bontatlan)
Belkin usb bluetooth adapter 100m hatótávolság! bontatlan csomagolásban!
J&W 8600GT 256MB GDDR3 Primecooler Cu Red light hűtővel eladó
"Az új processzorváltozatot is érinti a korábban felfedezett TLB hiba, melyet a BIOS megfelelő opciója révén lehet megkerülni."
Öcsém.. 
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Miért kell ezen csodálkozni? Nem volt stepping- vagy gyártástechnológia-váltás, mindössze a szorzózárat kapcsolták ki benne.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Remélem ezzel a lépéssel azért vonzóbbá teszi az amd a portékáját... Kicsit korábban kellett volna kijönni ezzel a dologgal nem 5 perccel karácsony előtt 

Ocsem ez a coroba is benne van,szal?:
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
Nem csodálkozom, sajnálom... De azért kankó, hogy a Fekete nem lesz drágább... 

Ocsem ez a coroba is benne van,szal?:
Negatív. Pont ugyanilyen probléma biztos, hogy nincs.
Minden processzorban vannak hibák (de nem ekkorák), és nem ilyen szerencsétlenül szokás javítani őket, hanem teljesítmény csökkenés nélkül.
www.HunnyF1.com

Máshol is szoftveresen javítják a cpu-k hibáit, addig amíg ki nem javítják egy újabb stepping során...
Ez biz' gáz
Ha jól fordítom, akkor ez nagyjából annyit jelent, hogy újdonság ide vagy oda, még a már eleve csökkentett kapacitással legyártott daraboktól is csak nehezen tudnak megszabadulni - nincs igazi kereslet?
Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Elég sok helyen olvastam hogy viszonylag népszerű lett a Black Edition sorozat.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
már novemberben volt hír a szorzólock-mentes 9600-ról 
extra
Szerintem inkabb a Core-nal gyengebb ar/teljesitmeny mutatot probaljak egy szamukra "ingyenes" megoldassal kicsit javitani. Egy ev mulva ugyis komplett gepet kell cserelni alaplapostul, mindenestul, nem fog a juzer 2 havonta procit cserelni akkor sem, ha nem tud tuningolni, arra az egy evre meg ezt vegye, ne a Core-t...
Akkor ez simán megy 3.2giget mi?? (persze) 
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
Hol írják vagy ki állítja hogy megy annyit? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Ebben az esetben nem sok értelmét látom a "mezei" 9600-os Phenomnak, aki nem tuningol, annak mindegy a szorzó, aki pedig tuningol, az pedig úgyis a BE-t venné.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Csak beírtam kötekedésként! (tudod minden c2d megy 3.2 és nem tuning kiadás) 
Ez az , hogy nem ír semmit!
Üdv.: Robe
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
Jó, de a C2D két magos ez meg ugyebár négy... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Probálkoznak AMD-nél...
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Meglep? AMD-re még P4 időkben sem volt akkora kereslet mint Intelre, akkor meg most mit vársz? 
Szerk.: Egyébként ezt pont neked kell mondanom? 
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
A négymagos is... 
djtoomi: Aztán mire menne vele?
Lapokkal az országban hogy áll a helyzet? Ár is vannak?
[ Szerkesztve ]
Ezt azért semmiképpen se vártam volna
Picit korábban azért fel tudták itatni a piaccal a gyártókapacitásukat. Most meg itt az újdonság, és egyből visszafogott kapacitással kell gyártaniuk, hogy aztán még trükközni kelljen az eladásánál is...
Eredetileg két éves kifutásra vettem X2-t, de ha így beállnak, lesz abból négy is 
Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
De intelnek nincs natív négymagosa,csak 2x2.
Amúgy jó dolog,már csak a doboza miatt is megéri. 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Hát remélem ki tudják pucolni a készletet. De akkor se vagyok vidám. Ez már csak kármentés 
[ Szerkesztve ]
Ja hogy ez C4D, koma nyemááááá!
Q gondold már oda, meg a 3.2is szintén! Akár B3 akár G0! 

Üdv.: Robe
[ Szerkesztve ]

Nativ ide vagy oda attol meg gyorsabb a quad, felhasznalot meg nem igazan erdekli, hogy 2x2 vagy 4x1 ![;]](/dl/s/v1.gif)
- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
A felhasználót sokszor az a +5-10% sebesség többlet sem érdekli, a tuning meg pláne...
A sok fincsi márketinget és az alacsony árakat viszont szeretik a felhasználók. 
[ Szerkesztve ]
elvezet olvasni mostanság az Amd-s hírekhez tartozó topikokat 
tényleg érdekes, hogy a Be egyárban van a simával. Gondolom amit lehet el akarnak adni ünnepek alatt
True Success is Blonde
Alaplapok mennyibe kerülnek hozzá??

AM2+ foglalatos alaplapokat keress az árlistákban. Google?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Azon gondolkodtam, hogy mekkora ötlet ez a black edition az amdtől... Segíti a tuningolást, ezáltal hamarabb elhasználódik a processzor és a kedves user hamarabb megy egy újat venni... Nem rossz ötlet ![;]](/dl/s/v1.gif)

azért ez nem biztos lehet magasabb órajelen behozza a hátrányt(azonos órajelen), vagy legalábbis farag belőle, szal csökkenhet a különbség
ha am2-es lapom lenne akkor phenom! 3ghz-es négymagos fincsi!
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

Egy példát rögtön tudok mondai, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 17k, csak BIOS friss kell hozzá. Hozzátartozik a dologhoz, hogy néhány ficsőr nem elérhető ebben a lapban, amit a Phenom támogat.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Na nem mintha nem avulna el teljesen a proci, mire "elhasználódna".
Erről egy vicc jut eszembe: Megy a mókuska a sivatagban. Már majdnem éhen hal, amikor szomjan hal.
Pl?!
Van is teszt amiben megy is ezzel a lappal?

OK, de ez tuningos processzor (legalábbis annak állítják be), olyat pedig az vesz, akit bizony érdekel a tuninggal elérhető teljesítmény.
Ebben viszont jelenleg az Intel a vezető, s úgy néz ki, jó ideig az is marad.
A másik felével egyetértek, de azért lássuk be, hogy marketing az Intelnél is van, hajjaj... még a csapból is a Core 2 folyik, a Phenomról viszont a szakoldalakon, szakújságokon kívül nem is hallani... 

Jó ötlet volt ez a Black Edition Phenom az AMD-től.
Nem bánnám, ha egy ilyen (felfelé is) állítható órajelszorzós procit az Intel is piacra dobna...
[ Szerkesztve ]
SC2 ID: Peter 1714

Nyilván a gyártó hazudik, csak azért van Phenom BIOS hogy el tudják adni a beragadt raktárkészletet...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

pl. HT 3.0

Egy-két (irreális) negatív hozzászólás többet árt az AMD-nek, mint a Phenom teljesítménye.
Ebből lesz aztán a negatív hangulat, ami azért annyira nem arányos a Phenom árával, teljesítményével.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
most néztem külföldi árakat, quad 214eurotol indul phenom 169töl.
Teljesen versenyképes.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
A legtöbb am2 lap támogatja BIOS frissel az am2 procikat, köztük a phenomot is.
szerk:#35 Tuco Ramirez : ez a BE, meg az intelnek ha lenne ilye cpu-ja csak annak lenne jó, aki órajel rekordokat akar döntögetni..gondolom 10x320 vagy 8x400 között nem kell ecsetelni a különbséget, pedig mind2 3.2G
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)

Érdekes, hogy a tegnapi inteles vonatkozású hírhez kapcsolodó topikban, még mindíg nem megy a hurrogás, itt meg már van jópár "desz@r" ez az amd hozzászólás.
Nem igazán érem miért jó ez, talán bárkinek érdeke közülünk egyik, vagy másik gyártó szekerét tolni? És ha már kampányoltok egy cpu típus mellett, akkor azt annak előnyös tulajdonságainak bemutatásával tegyétek, ne a konkurencia degradálásával.
Hibás proci ide, vagy oda, én elfogadnék egy ilyen fekete kiadást, amennyire kell, biztos tudom húzni, vagyis remélem.
Eddig soha nem a proci órajele volt ami megfogta a játékokat nállam, hanem inkább a vga. Szerintem a régebbi játékokhoz elég lesz az az órajel, amit elő lehet csalogatni belőle, az újabb játékoknál, pedig abban reménykedem, hogy valóban megkezdik őket több magra optimalizálni, és akkor nem feltétlen kell a 4GHz-en járó cpu.
Nekem csak x2-m van de hiába emelem az órajelet, 2.6GHz-en úgyan azt tudja játékban, mint 2.8-on, vagy felette.
És, hogy azt mondják, páram, hogy nem veszik.
Persze, hogy nem veszem amikor alig kapni, ha kapni, a másik dolog, hogy elég keserű szájízzel venném, amikor tudom, hogy 35-36K körüli áron is lehetne már venni azt amit itthon, még 60K felett nyomnak.
Elhúzzák a mézesmadzagot az orrunk előtt, aztán itthon meg semmi, legalábbis nállam a semmi kategóriába tartozik az a pár darab amit nagynehezen kéz alol be lehetne szerezni borsos felárért.
Hiába vannak új cuccok melyik kiskerben kapok most am2+ lapot, 3870-50, 8800GT-t, vagy ilyen black procit?
Főlleg, hogy mielőtt kiderült, hogy nem lehet majd kapni 52-55K bruttoért láttam a listákon nem alap órajeles kártyákat, most meg igaz, hogy lehet kapni 8800GT-t, alap változatot, innot, 75K-ért.
Egy nagy vicc ez az ország.
(#42) VaniliásRönk válasza antikomcsi (#41) üzenetére

Nem értem mit nem lehet ezen érteni, ha veszel valamit azzal olyanok előtt szeretsz villogni akiknek gyengébb cucca van.
Ferrariban sem a márkatalálkozón feszítenél dagadó mellel, hanem gyökér Audi-sok meg BMW-sek között.
Szerk.: A magyar viszonyokon, meg azon hogy a külföldi nagykereknél mennyire számítanak a magyarok, azon kár keseregni...
Gorneck23: Nem te voltál az egyik leghangosabb, mikor arról volt szó, hogy a 45nm-es procik nem fognak menni 965-ös chipsetekben? Hol volt akkor teszt?
[ Szerkesztve ]

Mi az a TLB hiba???

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
Tesztet pls...

Nem 4x1, hanem 1x4! ![;]](/dl/s/v1.gif)
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Te ezt mikor álmodtad? Erről is kérek linket...
Egyéb összeesküvés elméleted van még? Ne habozz...de jobban örülnék egy tesztnek, ahol egy egy éves lapban tolja vki Phenommal...

Nem fogok Inteles topikokban turkálni a kedvedért. 
Megmagyarázod mi olyan hihetetlen ebben hogy teszt nélkül el sem hiszed?
Oliverda ha jól emlékszem kipróbálta AM2-es lapban is a Phenomját, működött. (ezt sem fogom előkeresni, annyira nem izgat a hitetlenkedésed
)
Jaaaa értem, akkor legközelebb pofázás előtt nézelődj körbe egy kicsit...
Linket várok, mert eddig nem nagyon találtam...proci tulajt meg annál többet szép eredményekkel...csak épp Én egy bizonyos Asus lapban szeretném látni...mert 1szer már lett gariztatva procicsere miatt a lap...
jaja, hát 50 év helyett már akár 25 év alatt is kijön a füst belőle, amivel működik...
tényleg mekkora biznisz 

Gondolod ezzel a hangnemmel elérsz valamit? Simán lejáratod magad vagy csak flame-et akarsz? 
Linket kereshetsz magad is, Google neked is barátod. ANUS meg absz. nem érdekel, ha tudom hogy erre vagy kiváncsi hozzá se szólok a témához.