A tuneres monitor és a TV között mi a különbség?
Mert pl én most egy lcd tv-t használok monitornak is.
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/RcvuahpV

A tuneres monitor és a TV között mi a különbség?
Mert pl én most egy lcd tv-t használok monitornak is.
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/RcvuahpV
Semmi.
Elég törékenynek tűnik a talpa. Ezt az alsó átlátszó kávát meg igazán elfelejthetnék már Samsungék. Ha nincs funkciója, akkor minek az oda. Összességében nem lenne rossz.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Ezt elmagyarázza nekem valaki: "két darab 3 wattos Dolby Digital Plus hangszóró"... 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

"két darab 3 wattos Dolby Digital Plus" - már minden dolbydigitál ?

"adjatok egy bökőt, nyakon szúrom magamat" 
-=The digital artist of the darkside=-

Mire ideér az ára átalakul 270-330 Euróra + áfa

Volt szerencsém ismerősnél egy korábbi Samsung 933HD-t próbálgatni, hát valami borzalom a képminősége, a 3 éves belépőszintű LCD tv-m egy másik dimenzió hozzá képest. Ezeknek az újkori árából már lehet venni használtam egy rendes, nem TN+Film panelos LCD tv-t is.
Hogy egy hangszóró hogy lesz az, azt én sem tudom értelmezni... lévén a DD+-nak semmi köze ahhoz, hogy milyen hangszórón szól, a dekódernek kell tudnia a DD+-t...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
szerintem annyi a különbség, hogy a Monitor kevesebbe kerül mint egy TV.
Amúgy pont egy ilyen kell nekem, és az ára is elfogadható 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

"szerintem annyi a különbség, hogy a Monitor kevesebbe kerül mint egy TV."
Erősen kétlem. Például a 23-24-os Samsung árában simán kapni kifutós 32"-os TV-t. (Karácsonykor akciós áron még akár 37-est is lehetett nemrég.)
Másrészt a tuneres monitor monitornak jobb, mint egy LCD TV monitornak, utóbbi viszont TV-nek jobb. Általában a képjavító és skálázó megoldások fényévekkel jobbak ... nem beszélve a panelek belátási szögéről és színeiről.
Close the World ..... Open the Next!

Az LCD tévékben alkalmazott képjavító áramköröket, vagy ezek egy részét beépítik a monitor-tv-kbe?
Vagy attól ennyire olcsók, mert ezeket kispórolják.
(Hopp! Olvashattam volna mielőtt kérdezek)
[ Szerkesztve ]
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász''

Nem. Az össz videofeldolgozás a zajszűrésben merül ki, emellett a képe művi, élettelen, a színek sem igazán stimmelnek, a betekintési szögek alacsonyak, ez mind a TN+Film panel számlájára írható. Ezek inkább monitornak valók, ha jellemzően játszik és filmet néz valaki ill. megoldható az elhelyezés akkor inkább egy akciós 32-es Full HD LCD tv-t kell venni. A 32"-nál kisebb tvkkel már vigyázni kell mert jellemzően azokban is TN+Film panel van és ugyanúgy hiányzik a megfelelő videoprocesszálás.

Számomra kifejezetten praktikus volna, ha nem kellene külön tv-vel és külön monitorral számolnom.
A betekintési szögeknek nincs jelentőségük, mert a család nem ülné körül, csak a két srácom lesné rajta amit akar.
Bevallom, eddig egyetlen 22"-os (vagy 24? a franc emlékszik) Philips kombó volt aminek a képe igazán tetszett, de azt nem is 55-60K volt, hanem közel 100.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász''
Pofás ki monitorok. A mostani LG-mhez képest csak a picivel nagyobb kijelző és a PIP funkció, ami miatt érdekelne. Ha olcsóbb lesz, lehet le is cserélem.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

A Samsung képtelen kilépni TN film árnyékából,pedig nem ártana ha lenne végre valami jobb paneles monitoruk

Játszani és filmezni éppen nem érdemes ezeken a TN-es szerkentyűkön. Ezek inkább csak irodai programokhoz (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, stb.) jók, bár hosszabb távon tartalomtól függetlenül megerőltető lehet ilyet nézni.
[ Szerkesztve ]

Én is pontosan ezt írtam, de lehet hogy nem volt egyértelmű a megfogalmazás.

Egyértelmű az, magam sem tudom hogyan néztem így félre. 
[ Szerkesztve ]

unalmas vagy nagyon

Akkor mit érdemes venni játékra?Nem az a lényeg, hogy gyors legyen a válaszidő? 5ms-nál kisebb?
"Olvashatatlan aláírás"

De, de szerintem 5ms válasz idő bőven elég.
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

Akkor elvileg ezek is megfelelnek játékra. Csakvan benne egy plusz funkció, a tuner. Az egyiket láttam élőben, szerintem szép képe van.
[ Szerkesztve ]
"Olvashatatlan aláírás"