Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem rossz elosztó... 5000környékén elvileg... gépet/tvt/stb-t rá lehet frankón húzni... és 2.5milláig vállalna garanciát a trust... csak: "can we trust in trust?" :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Adrian Mole

Adrian Mole
(senior tag)
LOGOUT blog

Aktív PFC-s tápot érdemes rákötni az UPS-re?

42

(#3) Eugene Roe

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azért nem semmi, hogy 20 illetve 40 eurós cuccokra 10,000 illetve 20,000 eurós garanciát vállalnak... biztosan össze vannak rakva, vagy mégse :))

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#4) Levin01 válasza Eugene Roe (#3) üzenetére

Levin01
(őstag)

Azért nem hinném, ogy bemondásra kifizetnek simán 20ezer Euro-t. Nyilvánvalóan megvannak az apróbetűs feltételek. Ha a gépem ér mondjuk 500Euro-t, viszont olyan adatokkal dolgozom amiknek az elvesztése számomra többezer Euro kárt okoz, akkor mi van? ;)

(#5) FefeeX válasza Eugene Roe (#3) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nem tudom a Trust-nál, ami eddigi tapasztalataim szerint elég gagyi cuccokat gyárt, tartanák is ezt az összeghatárt - amúgy a Belkin, ami tényleg komoly cucc, elromlik akármikor és cserélik gyárból, emlékeim szerint magasabb pénzfizetési garit nyújt... Persze bevizsgálják a cuccokat, áramütés volt-e, meg hogy azon keresztül ment-e...
Nekem 2 Belkinem van, meg vagyok velük elégedve.

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#6) EarL 007 válasza Adrian Mole (#2) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aktív PFC-s tápot leginkább a drágább teljesen szinuszos jelet kiadó UPC-re érdemes kötni.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#7) Adrian Mole válasza EarL 007 (#6) üzenetére

Adrian Mole
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom, ezért kérdeztem :) De átfogalmazhatom a kérdést: milyen ársávban tanyáznak az olcsóbb, de megbízható szinuszos kimenetű UPS-ek?

42

(#8) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

miért olyan nehéz egy nyomorult koax-ot is rárakni a lan mellé :F
meg hogy néz má' ki?!

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#9) ^Clown válasza mephi666 (#1) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) D1Rect válasza FefeeX (#5) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is Belkinem van.... :C
A trustot nem ismerem...

Milyennapvan?

(#11) Arpee78

Arpee78
(fanatikus tag)

Tudható hogy ezek a trust túlfeszvédők mit bírnak ki? Az APC és Belkin weboldalán vannak erre vonatkozó adatok, de a trust-ról nem találok semmit.

Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

(#12) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Nekem APC-m van :P .

Walter White is Bad*ss!!

(#13) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Trust nem szar, nekem eddig egyedül a Notebook tápjukkal volt bajom, iszonyatosan ciripelt. Aludni nem lehetett mellette..

(#14) FefeeX válasza cizoe (#13) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nekem eddig az egerükről, billentyűzetükről van negatív élményem, egy nagy rakás az egész. (havernál volt, nekem anno egy sweex-em volt, de szerintem a kinézetük alapján egy gyárra tippelek, és azt mikor szervizbe vittem , a szerviz láthatóan tele volt az említett márkákkal, 220as elosztók, egerek billentyűk stb... )
Szóval ha lényegesen olcsóbb, jó opció lehet, talán, de ha hasonló az ár akkor APC/Belkin a nyerő.

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#15) cizoe válasza FefeeX (#14) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Egyértelmű, hogy ha közel van árban nem Trustot vesz az ember. Low budget cuccok ezek direkt, de célközönségből nincs hiány sajnos. Daciat sem vesz az ember ha 100assal drágábban megkapja a Bentley-t... :)

(#16) Digitalis válasza cizoe (#15) üzenetére

Digitalis
(senior tag)

Meghát ez az ellen nem véd. :DDD Még egy 4 fokozatú túlfesz és villámvédelmi rendszer utolsó pontjaként 5.-ként elhelyezve is kétséges a 100%-os védelem, egy közvetett villámcsapás esetén.
Egyedüli védelemnek meg majdnem annyit ér mintha sima dugaljba nyomnánk az eszközt.
Az apró betűs részben lesz itt a lényeg, viszont jó reklám.

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

"A gyártó 20 000 euróig vállalja a kártérítést, ha a termék nem megfelelő működése miatt a hozzá csatlakoztatott eszközöket károsodás érné"

Paff neki, ez a Trust nagyon beindult! :K

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) FefeeX válasza Devid_81 (#17) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

ebből mondjuk az is kivehető:
ha nem old időben az nem megfelelő működés, de ezt utólag állapítsa meg valaki, ha oldott, hogy az mikor történt, mert a villám tuti megsüti a cuccot... Szóval fene tudja...

Azonban nem csak villám ellen hasznos, a magyar energiaellátás sajnos - főleg Bp-n - nem egyenletes, vannak áramlökések, amik hosszú távon kikészíthetik a cuccokat, ezeket is felfogják ezek az eszközök...

[ Szerkesztve ]

(#19) Digitalis

Digitalis
(senior tag)

...rácsatlakoztatott eszközöket hivatott megvédeni a hálózatban jelentkező feszültségtüskéktől illetve a villámcsapástól is...

És vajon, effektíve hány KV-os lesz az a fesz.tüske, és mennyi ideig tart neki amire megszólal? :DDD

(#20) marcee válasza Levin01 (#4) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

A garancia tuti, hogy csak a hardverekre vonatkozik, szellemi tulajdonra biztosan nem.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#21) KMT

KMT
(PH! addikt)

Trust táppal rendelkezőknek ajánlott. Ha kinyírja a táp a gépet, lehet erre fogni. :DD

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#22) eziskamu

eziskamu
(PH! addikt)

Lehet, úgy vannak vele mint a Samsung a vinyókkal
Ő is elkezdett 3 év garit adni, azon az alapon, hogy majdcsak megtanulnak jó winyót gyártani, addig meg had vegye a jónép. Csak ők tényleg megtanultak vinyót gyártani, és eleve volt már tapasztalatuk az elektronika terén.
De a Trust mit gyárt? Nem csak egy újabb gyüjtőmárka a kínai óccó árúknak?

[ Szerkesztve ]

(#23) lacyc3 válasza eziskamu (#22) üzenetére

lacyc3
(újonc)

Azt azért nem hiszem. Sok éve van már Trust, bár nem a legjobb márka, nekem a durván 10 éves joystic-om még megy :)

Légy szabad: MSN => Jabber | MP3 => Ogg | Explorer => Firefox | Outlook => Thunderbird | Photoshop => Gimp | Windows => Linux mi kell még?

(#24) .:T.H:.

.:T.H:.
(fanatikus tag)

Vkitől olvastam hogy a Trust gagyi egereket, meg miegymást gyárt. Ha olcsó pár százas egérről van szó akkor el is hiszem. Annak idején mikor vettem a Trust GM4200-es egerem hihetetlenül meg voltam vele elégedve, mivel online fps játékokak nyomok eléggé sűrűn és elég eredményesen sosem volt semmi bajom vele. Elkopott egy kicsit a bal-klikk "zománca" és mivel tudtam szerezni egy logitech G3-asat Steelseries Quick-el párosítva, azóta is ez a duó a nyerő nálam. Gondolkoztam hogy eladom a 4200-est de nem visz rá semmi sem, hisz egy nagyon jó egér és ki tudja mikor adja meg magát egyszer a G3.

Trust ismét: Jártam a feleségemmel késő este a közeli gazdaságos marketban amikor megláttam a pc holmis-polc végén pár leárazott árut.Mindig meg szoktam nézni(nem vagyok gazdag ember, keveset keresek, emellett mivel már kinőttem a "szülő megveszi vérpistikének a hardvert"-korból így ha akarok vmilyen fejlesztést(feleségem: ugye nem a gépet akarod megint bővíteni?!)megoldani mindig nézem mik vannak a polc végén. Látom a szokásos: pár koszos nyomtató, iratmegsemmísítő Trust 5.1-es füles... Micsoda?? 5.1-es füles?? Nézzük csak, mhmmm.. Elég jól néz ki, semmi probléma nincs rajta, azonkívül hogy a karton széle szanaszét van gyűrődve és mivel úgyis lassan itt a szülinapom hát ezt meg kell venni(6k).
2 éve használom lassan. Tökéletesen szól, nem kopik, nem nyúlik, jól mutat még a szobában is és felsveszi a versenyt a Zalmannal is. 2 ismerősömnek is Zalmi van de egymásnál letesztelve nem találtunk semmilyen különbséget( a Zalminak kicsit másabb a borítása :D ).
Egszóval én meg vagyok vel elégedve.

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#25) eziskamu válasza lacyc3 (#23) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

De tényleg a Trust gyártotta? Direkt nem gagyit, csak occót ( :) ) írtam.
Vannak cuccok amit kevésből is jól ki lehet hozni, na meg ha nem is egy gyártó áll a Trust mőgött, eleve lehetnek gyengébb, és minőségibb cuccokat gyártó cégek is a beszállítók között, még ha ugyanarról a termékcsoprtról is van szó. A Dyrasnak is voltak jó cuccaik.

[ Szerkesztve ]

(#26) Sonny C.

Sonny C.
(tag)

Sziasztok!
A következő problémára szeretnék választ kapni, de eddig bárhol kerestem a neten, nem volt egyértelmű a válasz, talán Ti tudtok segíteni!
Szeretnék venni egy LCD TV-t amivel kapcsolatban arra gondoltam, hogy veszek egy feszültségvédős elosztót és arra fogom csatlakoztatni. A probléma az lenne. hogy sajnos csak egy földelt dugalj van a szobában, az ami a TV-hez közelebb van az nem földelt.
Gondolom a földelt dugaljból elvezetett hosszabítóba bedugott fesz.védő nem működik rendesen? !
A kérdésem az lenne, hogy nem földelt dugaljra csatlakoztatott feszültségvédő is működik-e? (elméletileg a TV dugasza sem földelt, tehát nem lenne szükséges földelt dugaljba dugni).
A választ előre is köszönöm és elnézést, ha ez egy egyértelmű kérdés,de én nem találtam egyértelmű választ rá! (feleslegesen pedig nem akarok feszültségvédőbe beruházni, ha nem is működne!)

(#27) kariad

kariad
(senior tag)

Kíváncsi lennék mennyire tartják be a pénz garanciát! Mert marketing szempontjából jól hangzik! :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#28) CSorBA válasza Sonny C. (#26) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hogy:

1, ha a földelt dugaljba bedugsz egy hosszabbítót és arra a túlfeszvédős elosztót, akkor az úgy teljesen jó (nálam is így van) /Hát elvégre a falon belül is "hosszabbító" - értsd vezetékek vannak./
2, a nem földelt dugaljba dugás nem ér semmit (eleve egyes típusokon kis visszajelző lámpa is van a földről)

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#29) Sonny C. válasza CSorBA (#28) üzenetére

Sonny C.
(tag)

Szia!
Nagyon köszönöm a segítséget! :R

(#30) Robick

Robick
(kvázi-tag)

Van egy Trust 600AV-os ups-em. Időnként ha rájön elkezd szaporán sípolni, általában játék közben. Pedig se áramszünet se nincs lemerülve az aksija. Van tippetek milehet a bánata?

(#31) Digitalis válasza Robick (#30) üzenetére

Digitalis
(senior tag)

Nincs esetleg túlterhelve? 600VA olyan 280-310W max lehet...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.