Vkitől olvastam hogy a Trust gagyi egereket, meg miegymást gyárt. Ha olcsó pár százas egérről van szó akkor el is hiszem. Annak idején mikor vettem a Trust GM4200-es egerem hihetetlenül meg voltam vele elégedve, mivel online fps játékokak nyomok eléggé sűrűn és elég eredményesen sosem volt semmi bajom vele. Elkopott egy kicsit a bal-klikk "zománca" és mivel tudtam szerezni egy logitech G3-asat Steelseries Quick-el párosítva, azóta is ez a duó a nyerő nálam. Gondolkoztam hogy eladom a 4200-est de nem visz rá semmi sem, hisz egy nagyon jó egér és ki tudja mikor adja meg magát egyszer a G3.
Trust ismét: Jártam a feleségemmel késő este a közeli gazdaságos marketban amikor megláttam a pc holmis-polc végén pár leárazott árut.Mindig meg szoktam nézni(nem vagyok gazdag ember, keveset keresek, emellett mivel már kinőttem a "szülő megveszi vérpistikének a hardvert"-korból így ha akarok vmilyen fejlesztést(feleségem: ugye nem a gépet akarod megint bővíteni?!)megoldani mindig nézem mik vannak a polc végén. Látom a szokásos: pár koszos nyomtató, iratmegsemmísítő Trust 5.1-es füles... Micsoda?? 5.1-es füles?? Nézzük csak, mhmmm.. Elég jól néz ki, semmi probléma nincs rajta, azonkívül hogy a karton széle szanaszét van gyűrődve és mivel úgyis lassan itt a szülinapom hát ezt meg kell venni(6k).
2 éve használom lassan. Tökéletesen szól, nem kopik, nem nyúlik, jól mutat még a szobában is és felsveszi a versenyt a Zalmannal is. 2 ismerősömnek is Zalmi van de egymásnál letesztelve nem találtunk semmilyen különbséget( a Zalminak kicsit másabb a borítása
).
Egszóval én meg vagyok vel elégedve.
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1