Nem is rossz... Volt már pár garis külső vinyóm ami vagy így vagy úgy, de elhalálozott... ha kicsit konzervatívabb külsővel is lenne elviselhető árban akkor simán elvinnék egyet... 
[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Eladó egy új OEM Gigabyte H55M-S2 Intel H55 LGA1156 ATX alaplap 1év garival!
Western Digital 1TB-os (USB 2.0 -3.0) külső merevlemezt vennék.
Eladó egy új OEM Gigabyte MA770T-UD3 AMD770 ATX alaplap 1év garival!
Eladó egy új ASUS M4A785TD-M EVO AMD 780G/SB700 SocketAM3 mATX alaplap 1év gari!
LG 22 colos Wide TFT monitor elado, kifogastalan karcmentes allapotban. 23e Ft.

Nem is rossz... Volt már pár garis külső vinyóm ami vagy így vagy úgy, de elhalálozott... ha kicsit konzervatívabb külsővel is lenne elviselhető árban akkor simán elvinnék egyet... 
[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Egy Aviator 312 SSD teszt jöhetne. Kíváncsi vagyok mit mutatnak USB 3.0-val. Sebesség, procihasználat, ilyenek. Vagyis leginkább maga a csatolófelület tudása érdekelne a gyakorlatban igazából. Mert az értékekből kiindulva már majd kezdhetünk idegesek lenni, hogy a Windows nem támogatja a rendszerindítást USB-s csatolóval.
<-ƘƘ-> Rendszerment
USB 3.0-ra én is kiváncsi vagyok 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
gumis borítás
oké oké
de vajon hánym magasból ejthetem le biztonsággal?
Szerintem a 10.emeletről , már ne próbálkozz. Ezek kb olyan 2~3m ig vannak tesztelve. Magasabbról felesleges, az már harcászati technika lenne.
Family Guy Online - Closed Beta
én plkocsiból kiejtve gondoltam vagy esetleg ha rálépnek
bringázás közben a zsebből 
alpinkodni nem szívesen vinném 

Szép és jó a gumiborítás, de vajon mennyire koszolódik? Amúgy az integrált kábeltartó piros pont.
ATA, vagy SATA merevlemezeket támogatnak? Utóbbira tippelek.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
ez nem kérdéses tuti sata
bár a koszolódás..): egy idő után tuti elernyed a gumi rajta

Nemtom h sok értelme van e úgy reklámozni egy usbs vuinyót h gyors... meg az ütésálás is vicces lehet egy nem ssdvel, mert ott hiába a fejre akkor is megy nagy ráhatás..
a mostani winyókban "kiparkol" a fej a mostani wd Scorpion 40 es winyómat ejtettem már le milliószor Igaz ezt a külső tokot hazsnálom
de eddig semmi baja nem volt

Imádom az Ilyen Cucokat!
Ha milliomos leszek csak ilyen cucokat veszek!!
Nem lehet tudni mikor jön egy atomháború
legalább az adataim fennmaradjanak!! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
pont most vettem külső vinyót, ha előbb látom meg a cikket, tuti ilyet veszek, de sebaj, majd barkácsolok rá gumibelsőt és lehet dobálni.
amúgy valaki próbálta hosszabb usb vezetékkel a külső vinyót? nekem csak a gyári röviddel működik.
minden rendes embernek van otthon voodoo