Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) gfefe

gfefe
(őstag)

Nem is rossz... Volt már pár garis külső vinyóm ami vagy így vagy úgy, de elhalálozott... ha kicsit konzervatívabb külsővel is lenne elviselhető árban akkor simán elvinnék egyet... :K

[ Szerkesztve ]

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy Aviator 312 SSD teszt jöhetne. Kíváncsi vagyok mit mutatnak USB 3.0-val. Sebesség, procihasználat, ilyenek. Vagyis leginkább maga a csatolófelület tudása érdekelne a gyakorlatban igazából. Mert az értékekből kiindulva már majd kezdhetünk idegesek lenni, hogy a Windows nem támogatja a rendszerindítást USB-s csatolóval.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) luw2win válasza Kendek (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

USB 3.0-ra én is kiváncsi vagyok :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#4) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

gumis borítás:) oké oké
de vajon hánym magasból ejthetem le biztonsággal?:)

(#5) Enton válasza szuper-t (#4) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a 10.emeletről , már ne próbálkozz. Ezek kb olyan 2~3m ig vannak tesztelve. Magasabbról felesleges, az már harcászati technika lenne.

Family Guy Online - Closed Beta

(#6) szuper-t válasza Enton (#5) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

én plkocsiból kiejtve gondoltam vagy esetleg ha rálépnek:) bringázás közben a zsebből :)
alpinkodni nem szívesen vinném :)

(#7) macilaci78 válasza szuper-t (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Szép és jó a gumiborítás, de vajon mennyire koszolódik? Amúgy az integrált kábeltartó piros pont. :) ATA, vagy SATA merevlemezeket támogatnak? Utóbbira tippelek.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#8) szuper-t válasza macilaci78 (#7) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ez nem kérdéses tuti sata:)
bár a koszolódás..): egy idő után tuti elernyed a gumi rajta

(#9) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

Nemtom h sok értelme van e úgy reklámozni egy usbs vuinyót h gyors... meg az ütésálás is vicces lehet egy nem ssdvel, mert ott hiába a fejre akkor is megy nagy ráhatás..

(#10) szuper-t válasza Laci_a_Paci (#9) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

a mostani winyókban "kiparkol" a fej a mostani wd Scorpion 40 es winyómat ejtettem már le milliószor Igaz ezt a külső tokot hazsnálom
de eddig semmi baja nem volt

(#11) kariad

kariad
(senior tag)

Imádom az Ilyen Cucokat! :K Ha milliomos leszek csak ilyen cucokat veszek!! :))
Nem lehet tudni mikor jön egy atomháború :U legalább az adataim fennmaradjanak!! :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#12) siti

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

pont most vettem külső vinyót, ha előbb látom meg a cikket, tuti ilyet veszek, de sebaj, majd barkácsolok rá gumibelsőt és lehet dobálni.

amúgy valaki próbálta hosszabb usb vezetékkel a külső vinyót? nekem csak a gyári röviddel működik.

minden rendes embernek van otthon voodoo

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.