Fehér színben? Használt állapotban elég cudarul néz ki majd. Nem is kell! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Egyéb hardverek » [Re:] Tt eSPORTS hófehér játékos perifériák és egy kupac egérpadHozzászólások

Apika
(PH! addikt)
Az a nagy helyzet, hogy én megrögzött Razer fan vagyok, de ezek bizony bitang jól néznek ki szerintem. Jó cucc a fehér 
mod:
Mondjuk, igaz, ami igaz, az egerek fenekén a logo mintha kicsit hajazna a Razer style-ra, az egérpad meg egy az egyben 
Djuree:
Ahogy nézem nem vagyunk egyformák 
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

Djuree
(PH! nagyúr)
bakker de nem tudnak ezek szép formatervet csinálni. mindegyik cuccuk olyan ronda mint a szar. persze ezek csak a gamer cuccok, a házaik szépek, nekem is egy kommangyírem van
amíg nem képesek változtatni addig nem veszek belőle, pedig érdekelne...
persze élőben lehet szebbek...
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Az egéralátétnél az első méret nem 400x350 mm akar lenni? Ha nem, akkor elég fura kinézete lenne. 
http://heartless.battlefield.hu/ Origin: Lorifiu Steam: bundilolo

Runo
(őstag)
Nekem az egér bejön. Bár 8 évesen biztos jobban tetszett volna, amikor még kisautóztam...
[ Szerkesztve ]
A SteelSeries QcK se vastagabb 2 mm-nél.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

nyunyu
(PH! kedvence)
Fehér színben?
Ha tisztan feher lenne, plusz a neve kis i-vel kezdodne, akkor meg talan el is tudnak adni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Ez ugyan az mint a legolcsóbb marhamagas gombokkal rendelkező 1000ft-os billentyűzet...
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Olyan szép műanyag, hogy már használat nélkül is cudarul néz ki 
nyunyu: iT eSports vagy Tt i-sports? 
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde

nyunyu
(PH! kedvence)
Utobbi.
Ugy talan lenne eselye az iSmugok koreben.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?