Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kezd feltörni megint ez a márka

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#2) Atis707 válasza aram01 (#1) üzenetére

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Máig hibátlan a 4. évét taposó trust egerem...(kopp-kopp) :R

(#3) DeSanto

DeSanto
(őstag)

Azt a memóriaolvasót lehet majd kapni kishazánkban?
Kellene egy ilyen a kocsimba a pendrive nagyon kinyúlik belőle és félek hogy letörik.
Ennek meg kicsi a dugója.

(#4) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is rosszak, de pl a hangfalak nagyon nem jönnek be, de izlések és pofonok :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#5) Geönczy válasza bartucc (#4) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Az ezüst tán még egész jó néz ki

CSS (Hun)Bloodkiller

(#6) mate0217 válasza Geönczy (#5) üzenetére

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem is az ezüst jobban tetszik :DDD

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

(#7) DriderG

DriderG
(tag)

"perifériabomba" =D sose hallottam még ezt a szót, főleg egybeírva. Egyszer volt tesómnak Trust egere (párszázas, hím(golyós)), de nem sokáig bírta. Úgy emlékszem 1 év után már újabb(régebbi) hozományok után kellett nézni. Persze ez 4 éve volt, azóta már biztos megbízhatóbbak. Van egy Trust-ös gamepadom is, ami gameport-os, ezért szinte lehetetlen működésre bírni az újabb alaplapokon. Viszont az még mindig működik, pedig már minimum 8 éves, igaz, kb. fél évet használtam, mert rájöttem, hogy egyszerűbb a billentyűzet. (Egyedül a FIFA99-nél volt jó anno, autós, repülős, illetve platform játékok irányíthatatlanok az ilyennel, hogy az FPS/TPS/RPG/RTS játékokról ne is beszéljek) FIFA-nál még jó lenne, de a mostani PC-s FIFA részek eléggé elveszik a kedvem a focis játékoktól.

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#8) DEV_NULL válasza DriderG (#7) üzenetére

DEV_NULL
(fanatikus tag)

told a PESt :K

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#9) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ez az igazi perifériabomba. :)

Bazinga!

(#10) finest válasza Viktor77 (#9) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

plug and pray :DDD

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#11) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

A 2.1 és a kártyaolvasó egész jól néz ki, de a hangszóró 33 eurós árát kicsit sokallom. Ennyiért lehet kapni pl Logitech-et is, és arra 5év gari van.

Apámnak vettem kb 1 éve Trust egeret, és a driver gondoktól eltekintve nem volt vele még gond.

(#12) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Háát a hangfalak elég gázul néznek ki de jól szólnak:)
(a gép mellett)
inkább fa Genius

(#13) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Trust SoundForce 2.1 nekem nagyon tetszenek, csak a hangerőre lenék kíváncsi, amit teljes torzítás nélkül le tudnak adni. Jóra enged következtetni a fa mély. :K

(#14) 8nemesis8 válasza szuper-t (#12) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Tapasztalatból mondod, hogy jól szólnak?
Írhatnál róla pár sort nekem, ha van időd és kedved. :U

(#15) Archer

Archer
(őstag)

Szerintem elég kevés 2.1-hez a 15W. Amúgy külsőre még egész vállalható csak nem abban a kék színben :( Feketében egész ok lenne. Úgyis van már mindenféle hangcuccuk, nem értem miért nem csinálnak egy komolyabb szettet, hogy lehessen velük számolni a piacon.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#16) szuper-t válasza Archer (#15) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

15w?:) azzal hidd el kizavarlak a szobából:)
csak nem mind1 h az a 15W hogy van lefojtva vagy hogy van szabadjára engedve sztem erről beszélsz te is nem ?:)

8nemesis8igen tapasztalat szép basszust és magasat ad az alu membránnak köszönhetően bár elég magas is a torzítása ezért mondtam h számítógép mellett tökéletes de az igazi 3 utas Orionom (Hs288) sosem tudná túlszárnyalni
az amivel problémám van h némeik hangfalra a felvételi W ot írják oda...
így a nem túl jártas vevő rögtön arra megy aaa 40W mi az...
mikor az csak a felvételi és amit lead örülsz ha van 15W (bá ez nagyban függ a végfogtól is ha jól emlékszem TDA található benne )
így egy kicsit érték torzulva tud vélekedni a látott és hallott teljesítményről:)
visszatérve a hangfalra...
ízléses határokon belül tiszta és dinamikus hangja van de aki hallott már 1 igazi papír membrános fa dobozos hangfalat annak tuti nem fog tetszeni .

[ Szerkesztve ]

(#17) 8nemesis8 válasza szuper-t (#16) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Akkor nekem is felejtős.
Itthon elég komoly hangcucc van.
Albérletbe kellene valami, mert a laptopom nem túl hangos. De azért elmegyek MM-be hátha meg tudom hallgatni majd. Köszi a leírást ;)

(#18) szuper-t válasza 8nemesis8 (#17) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

akkor neked a Genius hangfalakat ajánlom olyan 10k körül:) vagy egy JBL-t.:)

(#19) 8nemesis8 válasza szuper-t (#18) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Ennyire jók a geniusok? :Y Akkor már inkább logitech nem?
Bár PC hangfalakban egyáltalán nem vagyok otthon.JBL-t nézegettem én is. De most valami költséghatékony megoldást akarok választani, ha veszek valamit oda.

(#20) Archer válasza 8nemesis8 (#19) üzenetére

Archer
(őstag)

A Genius fadobozos stereo szettjei állítólag az árkategóriájukban nagyon jók, ha nincs szükséged 2.1-re, jó választás lehet egy ilyen szett.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#21) 8nemesis8 válasza Archer (#20) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Köszi szétnézek közöttük. :R

(#22) fgordon

fgordon
(senior tag)

Az a vicc, hogy az a márka neve, hogy TRUST, ami bizalmat jelent. Jelzi, hogy NEM lehet bízni benne. :(

Volt tőlük memóriakártya olvasó, 1 héten belül tönkrement, másra cseréltem, a másik azóta is jó. :(

Egy ismerősnek van Trust webkamerája, na olyan rossz minőségűt sem láttam még. De legalább ha olcsó lett volna, de nem volt az...

Vettem Trust 7.1-es házimozi set-et... A 7 hangszoróban csak közép van, emberi beszédnél még elmegy, kb műnyag vödör hang, de megszólal bármilyen zene, és sírva fakadsz, annyira gáz... :O A mélynyomó atom tompa és nincs benne basszus, és ZÚG, meg a benne lévő tápegység is búg, egy paródia... :O Tegyük hozzá, a termék doboza szépen néz ki, és a hozzá adott kábelek és szépek! ;]

Szóval kicseréltem másra, sikerült megoldani szerencsére, de csak a kisker rugalmassága miatt nem szívtam meg.

Lehet vannak a Trust-nak jó termékei, de a márka nálam már elásta magát egy időre, ha nem örökre... :U

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

(#23) fgordon válasza 8nemesis8 (#21) üzenetére

fgordon
(senior tag)

Nézni én is szerettem a Trust-ot, csak használni nem... ;]

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.