Kezd feltörni megint ez a márka
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Kezd feltörni megint ez a márka
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Máig hibátlan a 4. évét taposó trust egerem...(kopp-kopp) 

Azt a memóriaolvasót lehet majd kapni kishazánkban?
Kellene egy ilyen a kocsimba a pendrive nagyon kinyúlik belőle és félek hogy letörik.
Ennek meg kicsi a dugója.
Nem is rosszak, de pl a hangfalak nagyon nem jönnek be, de izlések és pofonok 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Az ezüst tán még egész jó néz ki
CSS (Hun)Bloodkiller
Nekem is az ezüst jobban tetszik 
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

"perifériabomba" =D sose hallottam még ezt a szót, főleg egybeírva. Egyszer volt tesómnak Trust egere (párszázas, hím(golyós)), de nem sokáig bírta. Úgy emlékszem 1 év után már újabb(régebbi) hozományok után kellett nézni. Persze ez 4 éve volt, azóta már biztos megbízhatóbbak. Van egy Trust-ös gamepadom is, ami gameport-os, ezért szinte lehetetlen működésre bírni az újabb alaplapokon. Viszont az még mindig működik, pedig már minimum 8 éves, igaz, kb. fél évet használtam, mert rájöttem, hogy egyszerűbb a billentyűzet. (Egyedül a FIFA99-nél volt jó anno, autós, repülős, illetve platform játékok irányíthatatlanok az ilyennel, hogy az FPS/TPS/RPG/RTS játékokról ne is beszéljek) FIFA-nál még jó lenne, de a mostani PC-s FIFA részek eléggé elveszik a kedvem a focis játékoktól.
nVidia - The Way It's Meant To Be Played

told a PESt 
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

Ez az igazi perifériabomba. 
Bazinga!
plug and pray 
“Don’t shoot, I’m Globish.”
A 2.1 és a kártyaolvasó egész jól néz ki, de a hangszóró 33 eurós árát kicsit sokallom. Ennyiért lehet kapni pl Logitech-et is, és arra 5év gari van.
Apámnak vettem kb 1 éve Trust egeret, és a driver gondoktól eltekintve nem volt vele még gond.
Háát a hangfalak elég gázul néznek ki de jól szólnak
(a gép mellett)
inkább fa Genius

Trust SoundForce 2.1 nekem nagyon tetszenek, csak a hangerőre lenék kíváncsi, amit teljes torzítás nélkül le tudnak adni. Jóra enged következtetni a fa mély. 

Tapasztalatból mondod, hogy jól szólnak?
Írhatnál róla pár sort nekem, ha van időd és kedved. 

Szerintem elég kevés 2.1-hez a 15W. Amúgy külsőre még egész vállalható csak nem abban a kék színben
Feketében egész ok lenne. Úgyis van már mindenféle hangcuccuk, nem értem miért nem csinálnak egy komolyabb szettet, hogy lehessen velük számolni a piacon.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
15w?
azzal hidd el kizavarlak a szobából
csak nem mind1 h az a 15W hogy van lefojtva vagy hogy van szabadjára engedve sztem erről beszélsz te is nem ?
8nemesis8igen tapasztalat szép basszust és magasat ad az alu membránnak köszönhetően bár elég magas is a torzítása ezért mondtam h számítógép mellett tökéletes de az igazi 3 utas Orionom (Hs288) sosem tudná túlszárnyalni
az amivel problémám van h némeik hangfalra a felvételi W ot írják oda...
így a nem túl jártas vevő rögtön arra megy aaa 40W mi az...
mikor az csak a felvételi és amit lead örülsz ha van 15W (bá ez nagyban függ a végfogtól is ha jól emlékszem TDA található benne )
így egy kicsit érték torzulva tud vélekedni a látott és hallott teljesítményről
visszatérve a hangfalra...
ízléses határokon belül tiszta és dinamikus hangja van de aki hallott már 1 igazi papír membrános fa dobozos hangfalat annak tuti nem fog tetszeni .
[ Szerkesztve ]

Akkor nekem is felejtős.
Itthon elég komoly hangcucc van.
Albérletbe kellene valami, mert a laptopom nem túl hangos. De azért elmegyek MM-be hátha meg tudom hallgatni majd. Köszi a leírást 
akkor neked a Genius hangfalakat ajánlom olyan 10k körül
vagy egy JBL-t.

Ennyire jók a geniusok?
Akkor már inkább logitech nem?
Bár PC hangfalakban egyáltalán nem vagyok otthon.JBL-t nézegettem én is. De most valami költséghatékony megoldást akarok választani, ha veszek valamit oda.

A Genius fadobozos stereo szettjei állítólag az árkategóriájukban nagyon jók, ha nincs szükséged 2.1-re, jó választás lehet egy ilyen szett.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Köszi szétnézek közöttük. 

Az a vicc, hogy az a márka neve, hogy TRUST, ami bizalmat jelent. Jelzi, hogy NEM lehet bízni benne. 
Volt tőlük memóriakártya olvasó, 1 héten belül tönkrement, másra cseréltem, a másik azóta is jó. 
Egy ismerősnek van Trust webkamerája, na olyan rossz minőségűt sem láttam még. De legalább ha olcsó lett volna, de nem volt az...
Vettem Trust 7.1-es házimozi set-et... A 7 hangszoróban csak közép van, emberi beszédnél még elmegy, kb műnyag vödör hang, de megszólal bármilyen zene, és sírva fakadsz, annyira gáz...
A mélynyomó atom tompa és nincs benne basszus, és ZÚG, meg a benne lévő tápegység is búg, egy paródia...
Tegyük hozzá, a termék doboza szépen néz ki, és a hozzá adott kábelek és szépek! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szóval kicseréltem másra, sikerült megoldani szerencsére, de csak a kisker rugalmassága miatt nem szívtam meg.
Lehet vannak a Trust-nak jó termékei, de a márka nálam már elásta magát egy időre, ha nem örökre... 
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏