Akkor erről most mi is maradt le?
A 2+1 fázis jelen esetben kevésnek minősül?
Vicces, hogy olyan hosszú mint a fele annyit tudó 4670
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
Akkor erről most mi is maradt le?
A 2+1 fázis jelen esetben kevésnek minősül?
Vicces, hogy olyan hosszú mint a fele annyit tudó 4670
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
A CrossFire és minden bizonnyal a teljes tuningpotenciál. Szerintem megpróbálhatták volna low-profile nyomtatott áramkörre tenni, bár az elég durva mutatvány lett volna. Hosszabb távon gondolkodva meg a HD 4830-at rövidesen leváltó "százdolcsis" sokkal jobb lesz ilyen célokra.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Külsőre tetszik
Akkora mint egy 4670, hát nem semmi...és nem kell neki az a nyamvadt tápcsati, csak az ára ami kérdéses 
New world...old thinking...IBM T60;)
A Cf-et személy szerint nem érzem veszteségnek, viszont a magfesz csökkentésének mértéke érdekelne, amivel 75W alatt tartják teljes terheléssel is
True Success is Blonde
Furcsa egy ekkora méretű GPU-t egy ilyen pici kártyán látni. És az is biztos, hogy ez ebben a formában egy csúcsra járatott kártya, egyensúlyozás a teljesítmény és az energiaigény közötti vékony mesgyén.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
(#6) venember83
Triplex, azt hittem, hogy 4830X3
Ez annak fényében azért kevésbé érdekes.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Engem valahogy nem zavar a plusz tápcsati, hogyha a megbízhatóságot és a tuningot lehetővé teszi. A 800 shader csatornás 4830-ast inkább tartom jó húzásnak. HTPC-be ez szerintem már sok.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
Egy játékos HTPC-be szerintem nem rossz ez a kártya.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
(#9) rootkiller
Tök jó, hogy ilyen is van.

Milyen kevés alkatrész van rajta... 
Riszpekt

green edition 4830 a`la nvidia. csak itt van 1 ici pici kulonbseg, elhagytak a tapcsatit 

Nekem is az tűnt fel legelőször.
Milyen cooler lesz ezen vajon?
Régebben nem volt jellemző ennyire a gyártókra az, hogy egy meglevő karit csonkítanak, és ezzel néhány-pár-jó pár wattokat spóroljanak, hanem inkább a köv. generációs középkategória tudott annyit mint a régi felső kategória.
Vagy csak én maradtam le valamiről? 
.::www.megadanceradio.hu::.

Azert kivancsi lennek arra, hogy egy huzosabb terheles kozben mikor kezd lassulni a GPU.

SLI csatlakozó sincs rajta
.
Nem rossz egyébként, pláne, ha a referencia 4830 teljesítményét hozza (és erre minden esélye megvan, mivel ugyanolyanok az órajelei). A fogyasztása dicséretes
. Nem hinném, hogy drágább lenne a referencia HD4830-nál, elvégre is kisebb lett a NYÁK. Bár lehet, hogy az újdonság varázsa, meg amiatt, hogy "green", eleinte valamivel drágább lesz, de valószínűleg nem fog sokáig tartani.
Te is fiam, Bluetooth?
Helyből biztos, hogy 2 slotot foglal el. Mert látszik, hogy a csatik felett is van 1 olyan "takaró" 
De amúgy jó megoldás, HTPC-kbe, amikbe nem low profile-os kártya kell, azokba nagyon jó vétel lehet majd.
De jól haladunk, mert van már 800sp-s HD4830 is, meg már van ez is 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
hehe... zöld ati... őket is elérte már ez a "green láz"
azért gondolom bordát+ventit illik rátenni... adnak hozzá vagy mindenki tegyen rá olyat, amit akar? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Én is erre gondoltam, low profile kell a HTPC-be. Esetleg valamelyik okos cég kijöhetne már egy L alakú "fordítóval" ami a PCIE-helyet 90°-kal elfordítja, így egy normál (de csendes) kártya is berakható lenne. De a Triplex jó úton indult el ;)
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Mondtam, hogy özönlenek a green edition VGA-k 
Jó kis kártya, egy baja, van hogy 2 slotos lesz. Ha már HTPC-be szánják akkor megoldhatnák 1 slotos hűtéssel 
[ Szerkesztve ]

szerintem létezik pciex8 fordítókártya.
egyébként tényleg jobb lenne egy félmagas megoldás, bár arra igen macera tisztességes hűtést tenni. viszont 4670-ben lehetne produkálni nagyon szép kicsi kártyákat, ha megerőltetnék magukat a gyártók.
A vér nem válik VAZZE!™
Valahol mintha láttam volna már PCI-E RiserCard-ot, dehogy hol. Fene tudja, lehet eBay.
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
SLI csatlakozó sincs rajta

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Itt a PH!-n is volt valamelyik topicban... ráadásul az szalagkábellel volt megoldva, így hajtogathatod ahogy akarod 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Nem semmi!
Nem csak tápcsati, hanem a képek alapján már hűtőborda se kell neki! 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Vajon miért nem PCIe x16 2.0 foglalatos?
Mert azzal szűkítenék a vásárlók körét, azt pedig egyik cég sem kívánja megtenni.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Honnan veszed, hogy nem PCIe 2.0 kompatibilis? Az RV770 az, tehát ez a kártya is az. Persze visszafelé is kompatibilis az 1.1 szabvánnyal, és a régebbi csak 75W-ot tud maximum átadni a kártyának, ezért lett annyiban maximálva a fogyasztása.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
(#28) VaniliásRönk válasza venember83 (#6) üzenetére

Nekem is elkerekedett a szemem, de aztán gyorsan fény derült a dolgokra. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

jaja
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
1, nem az van leírva a hírben
2, 75 Wattot tud átadni a régi, és asszem 150W-t az új
Ezekből gondolom, hogy 1.0
Visszafelé kompatíbilis, tehát ezzel vevőt nem vesztenének
Ezért nem vágom, valaki avasson be a titokba 
Ha 75 watt fölött zabálna, akkor nem menne a "régi" PCI-e foglalatokban, tehát kevesebb alaplap lenne képes fogadni, és így kevesebben vásárolnák meg, esetleg páran, akik megvásárolták, panaszkodnának, hogy lefagy, mivel a PCI-e foglalatuk csak 75 watt leadására képes, míg ugye a kártya többet igényelne. Ezért ragaszkodtak a 75 watthoz. Remélem, elég alaposan levezettem.
így már stimmel
köszi 

A PCI-E 2.0 csak elviekben tud 150watt teljesitmenyt leadni, a gyakorlatban az alaplapok miatt maradt a 75watt mint a PCI-E 1.0-nal.
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Tök jó, tényleg hogy kicsi, meg nem kell külön tápcsati. Viszont, egy izmos proci mellett el fog tudni ketyegni, ha már csak az alaplap felől kapja a kraftot? Akkor az árammal nem a procival kell osztoszkodnia?
Rudi.: Low profile tényleg jó ötlet volna. Már nagyon várjuk azt a fúziót, mikor viszonylagosan jó grafikai teljesítmény elfér majd egy htpc házban. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Khmm, izmos proci alá minimum 4850 jár.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Nem green edition...
(azt meghagyjak a bohoc nvidia-marketingeseknek...
)
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

Most lehet hulyeseget kerdezek, de miert van kulso tap csatlakozas? Van olyan videokartya aminek nem eleg a pci-e keresztul jovo szufla?? Na mar! Es milyen csatlakozo van rajta? Mint a vinyon az a 4 tus feher muanyag cucc?
OK

Valami ilyesmire gondoltál? mert lehet kapni Mo-n is, kb. 2-3k az ára! 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

alba gu brath
hogy mik vannak, nézz oda.... 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

az nem jutott eszébe senkinek sem, hogy lehet, hogy csak PCI-E 2.0-ába lehet berakni??? Annak már sokkal nagyobb a kraftáteresztő képessége...

"a hűtés pedig minden bizonnyal két slot magas lesz" ez egy picit megvezetett
lehet úgy értelmezni,hogy akkor a kártyával 3 slot magas, aztán belegondoltam az azért durva lenne
vagy mégis?
Hát én úgy vagyok vele,hogy inkább legyen meg az-az áram ami rendesen kell neki.. meg az alkatrészek között legyen inkább hely.Ha vennék 4830-at biztos nem ezt választanám.
Solten: nyugodj meg ez pontosan green tipus, csak itt nem rakták rá a nevet, de fogadok a dobozon lesz valami hasonló.
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Nem kell kijönniük, annyi van mint a szemét 
A legolcsóbb x16-os riser 14 dodó szállítással Mo-ra.
[ Szerkesztve ]
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
Szted?
Aki nem ért hozzá és megveszi 1.0-s lapba, az meg így járt? Mindenki vinné vissza. 1ébként valaki írta, hogy nem tud leadni a 2.0 sem 75W-nál többet, én próbáltam már 3850-et 2.0-s lapba, meg se nyikkant tápcsati nélkül.
New world...old thinking...IBM T60;)
nemtom... akkor meg nem értem, hogy fogyaszt ilyen keveset...

Remélem nem tévedek: úgy tudom hogy az eredeti tápfeszültséget magasabb értéken határozzák meg, hogy minél kevesebb legyen a "selelytes" GPU. Ehhez a kártyához valószínűleg kiválogatják a jobban sikerült példányokat amiknek kevesebb bátorítás kell.
Egyébként szerintem hamarabb lehet HD 4770-es karit szerezni itt Magyarországon mint ezt a Triplex HD 4830-ast.
[ Szerkesztve ]
sztem itt valami turpisság van a dologban!