Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

üzemideje matt tetszett az Asus N10
Érdemi kommentek a 2.hsz-től :)

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#2) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

"...Túlmutat az eddig nálunk járt ntebookokon a 2 GB memória, a tesztgépünkben lakozó..."
Érdemi kommentek a 3. hsz-tól

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#3) Trava

Trava
(tag)

Ha csak annyival lenne drágább, amennyivel több hardver van beépítve, de ennyit kérni érte.

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#4) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egész korrekt, de van egy Sony árképzése :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#5) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt a gépet kb. 140K körül vártam. 185K iszonyúan sok érte, ennyit már nem ér meg az "erős" videókártya (+több fícsör). Egy ilyen netbook lenne igazán optimális: ha filmet van kedvünk nézni, csak rádugjuk a HDMI-re, és mehet az 1080p, amúgy meg egy könnyű laptop, ami bármikor bárhová elfér.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#6) gr4yer

gr4yer
(újonc)

Ha duplamagos atom és nagyobb kijelző lenne benne akkor simán mehetne 200K-ért is. De így...

ps.: A belsejére kíváncsi lettem volna, ahogy gondolom mások is.

[ Szerkesztve ]

(#7) Apicius válasza ^Clown (#5) üzenetére

Apicius
(tag)

Korábban én is reménykedtem, hogy maximum ennyi lesz az ára. Filóztam is az N10J és az MSI Wind között, de így marad a Wind. Plusz 70-80-at nem ér meg.

''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

(#8) blackrulz válasza ^Clown (#5) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

azért sokat fog az esni karácson után hidd el, szerintem záros határidőn belül 150 k körül lesz.

azért a diszkrét vga tetszik, hdmivel monitorra, és már lehet is csapatni :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#9) .mf válasza ^Clown (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Eredetileg úgy volt, hogy alig lesz drágább, mint az 1000 -- jah :U
A másik vicc, hogy még ebbe, ennyiért sem tudták az US15W chipsetet beletenni.

Én eddig még egyetlen netbookot sem láttam, amit jónak ítélnék, mindnek van valami hibája: a chipseten túl az akku, a borítás minősége, kialakítása és ellenállósága; aztán 3G meg hasonló filléres apróságok sem kerülnek beléjük. Annyira vártam a netbookokat pár éve, de eddig csak csalódás. :( :(((

(#10) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem ez a befütó, sztem gyönönyrű desing, jó tudom meglátszik rajta a por a zongoralakk miatt, de akk is sztem ez csodaszép

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#11) Siera

Siera
(senior tag)

azt hittem legalább puma vagy centrino 2 core 2 lesz benne ennyiért :(

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#12) Cs_Laci válasza luw2win (#10) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Ez tényleg ütős...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#13) dchard

dchard
(senior tag)
LOGOUT blog

"A CPU két magját meghajtva"

Kissé félrevezető: arra enged következtetni, hogy tényleg két magja van, pedig ez csak a Hyper Threading.

Nekem igazából csak a tényleg két magos atom hiányzik belőle, és akkor hajlandó lennék ezt a 180-at kifizetni érte. Mondjuk a nagyobb felbontású kijelzőt sem bántam volna.

Ha 140-re vagy alá esik az ára, még így is elgondolkodtató.

Dchard

(#14) Szabtom

Szabtom
(senior tag)

Prima kis gep, de draga.

(#15) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Várjátok meg az S101-et, no az aztán csak a netbook! :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#16) .mf válasza rudi (#15) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Várjátok meg az S101-et, "

... és ahhoz képest máris olcsóbbnak fog ez tűnni? ;]

(Az eredeti tervek szerint legalábbis az még ennél is drágább lesz... csak tudnám, hogy minek -- annyiért vannak többszörös teljesítményre képes subnotik is)

(#17) csibor

csibor
(őstag)

Miért gondolja mindenki mindenki,azért mert hdmi van rajta muszáj 1080P-ben filmet nézni?Itthon lcd tévé van,és nekem sokkal egyszerűbb lenne a napaliba filmet nézni 1 hdmi netbook-al akár xvid film is lehetne.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#18) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

"...Az N családba építették be, melyben a legnagyobb az N50-es 15,4 hüvelykes képátlóval, de van 14,1 hüvelykes N80-as (azért a 80-as szám, mert a 4 a távol-keleten szerencsétlen, míg a 8 szerencsés), és 12,1-es N20..."
Ha csinálnak 19,5 colos verziót, a Nokia perelni fog, az tuti. :D

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#19) Mourgul

Mourgul
(újonc)

Sajnos...sok érte! Két netbookot lehet venni ezért az árért, remélem tényleg csökken februárra jelentősen!

Amivel viszont nem értek egyet, az a gép játékteljesítménye. Egy winden elfutott a warcraft 3 (év: 2002), ezen pedig a Call of Duty 4 (2007). Hatalmas különbség. Nem csúcs beállítások, de játszható.
( http://www.youtube.com/watch?v=WoF2ppr4IEA ) Itt találtok olyat is ahol a Crysis el próbálkozik a mazochista. Az is megy! Nem mondanám hogy így tolja végig valaki, de ez a crysis! FPS gépzabáló No.1. [ http://www.youtube.com/watch?v=GqzhtI_xhPY ]

A kérdés mindenkinek : szüksége van e erre? Videózni a többivel is lehet...

Én személy szerint még várok, hátha tényleg csökken az ára, és akkor tartok egy utókarácsonyt. (Jó összejönni egy albiban és Cs -zni , war 3 azni egyet... előadások után :B )

(#20) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Kellemes darab, de túl drága.

A majdnem 50 fokos merevlemez csak nekem ijesztő?

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#21) Ledfold

Ledfold
(lelkes újonc)

Ezt én sem értem. Mért áraznak mindent ennyire durván ami nem éri meg?

(#22) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

200k? :Y Nevetséges. Ejnye Asus... :U

alba gu brath

(#23) Napfénysüti válasza ^Clown (#5) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is 130-140K-ra tippeltem volna aztán amikor megláttam mennyibe kerül... :Y
Erőteljesen túlárazták. Pedig nem rossz masina.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#24) Tuco Ramirez

Tuco Ramirez
(őstag)

Igényesen összerakott netbook ez az N10-es, de azért az, hogy egy ilyennek az árából két 1000H vagy Wind is kitelik, elég durva. :(
Kiváncsian várom az S101 tesztjét! :)

SC2 ID: Peter 1714

(#25) sekli

sekli
(PH! addikt)

minek kellett a görgetősáv a tapipad szélére, a korábbiakban szerintem pont az volt a jó, hogy nem volt...

[ Szerkesztve ]

(#26) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon gyenge az Atom meg a 945 (amúgy is egy trágya chipset volt) a többihez. Ehhez egy dupla Atom kéne minimum 965 tel.

(#27) rootkiller válasza Bibby (#20) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Notinál simán tök normális. Nekem simán 65°C körülire felmegy a 6éves notim 30as merevlemezén, (amit lassan lecserélek, mert 5%os a kondíciója).

(#28) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyobb kijelző is elfért volna, mivel elég vastag a káva.
Irreálisan nagy felárat kérnek egy diszkrét vga-ért :(

rudi: szerintem fölöslegesen csilivili és drága lesz az S101 is

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#29) rudi válasza Ste (#28) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem meg nem, ugyanis olcsóbban adják majd mint az N10-et. Igaz, hogy nincs benne diszkrét VGA, de marha látványos a gép.

(#30) rudi válasza rootkiller (#27) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért annyira nem normális ám az 65 fok! A Western Digital pl. 0-60 fokot, a Seagate és Samsung meg 5-55 fokot ad meg normálisnak.

(#31) Ste válasza rudi (#29) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt olvastam nettopok +50k körüli áron debütál, ami szerintem sok érte
lehet, hogy olcsóbb mint az N10, de még így is +50% felár a külsőért

True Success is Blonde

(#32) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Kar, hogy horrorisztikus ara van a gepnek.

(#33) Mourgul

Mourgul
(újonc)

Tehát van a hercegnő Slim 150ezer körül ami szép, (megkockáztatom : szebb) :B

Van a sárkány sub kategória (és most hagyjuk szerencsétlen N20 ast - 300k ért! ) szintén 150 körül már beépített DVd íróval . . . erősebb procival, kisebb akku idővel, ámde gyönyörű 12" es szemégetővel ;)

Erre jön a lovag fényes páncélban, sárkányölő felszereléssel, aztán kiderül hogy zsoldos, és elviszi két évnyi költségvetésünket?!?! :(((

Tudjátok mit mond erre az Asus? "Válaszd bármelyiket (én jól járok)." :W

Mit lehet erre válaszolni? Hogy remélem hamarosan más szelek fújnak... :))

(#34) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

Jó gép persze ennyiért lehet is. A céghez most vettünk 2 MSI U100-at ennek az egynek az áráért. Volt nálam 1-2 asus a gördítősávot rögtön megszoktam/szerettem, ilyen kis gépen még nem láttam, pedig filléres ötlet. Az arcfelismerőért és az újlenyomat leolvasóért gratula, csak a többségnek nem kell, ezek inkább csak a 300 feletti gépekbe kellenek, ha kellenek. 320-as vinyo minek egy ilyen gépbe????

Ami a cikkben feltünt:
- azt írták 2 magos a proci, én úgy tudom az atom csak 1 magos
- nem láttam az oprendszert, mi van rajta, XP home vagy linux???
- 320GB vinyoról regél miközben a termék leírásánál 160-asra írtak 185ezret

Így hirtelen ennyi.

[ Szerkesztve ]

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#35) sekli válasza caprine (#34) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

görgetősáv filléres, de ha nincs felfestve akkor is beállítható lenne a driverben, egyébként a multitouch görgetés még zseniálisabb, mert ha a tapipad széléhez tévedsz sem görgetsz véletlenül....

[ Szerkesztve ]

(#36) keopsz

keopsz
(HÁZIGAZDA)

"niche product" a jobbik fajtából, messze a legizgalmasabb az összes netbook közül, merészen kidobták a poulsbo-t, de megtartották az atomot (lett 2x annyi max. (dual channel) ram, és maradt a gyűszűnyi fogyasztás); ott a diszkrét vga, egy 24 colos külső monitornak (via hdmi), de on the go az integrált is használható a vicc-fogyasztású standard netbookos panellel; a saját hdd-jét egy expresscardos sata-portra kötve, helyére ssd-t téve, már 1.4 kg sincs; a bill. és a touchpad igényes; már csak azon kéne elgondolkozni, miért fogja a homlokára csapó niche product seeker itthon megvenni, amikor a németeknél 250es vinyóval, külső dvd-rw-vel, és vista business-szel olcsóbban adják kisker, mint itthon nagyker.. :C

[ Szerkesztve ]

{13.52.6.14 14.10.8.18}

(#37) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ilyen bemutatot minden PH!s netbook teszthez!

(#38) spyduck válasza twollah (#37) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Ez iszonyat :DDD

www.laptopkalauz.hu

(#39) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vettem egy N10Jc-t és meg kell, hogy mondjam nagyon kellemes csalódás. A memóriáját kicseréltem egy 2 GB-osra és a merevlemezét egy SSD meghajtóra. Az XP helyett egy kigyomlált Vistát raktam rá, mert az ASUS Vista-s segédprogramjai sokkal igényesebbek. Ha az integrált Intel VGA-t használom akkor 5 óra 50 percet hazudik az energiagazdálkodás, de 5 órát elment. A 9300-assal, elfogy az akku 3 óra alatt, persze ilyenkor más Power4Gear profil is fut. A Half-Life2 natív felbontáson hibátlanul megy rajta. Ami nagyon vicces a Physix beállítás a NV panelban. Erre mondják, hogy köhög a bolha :D

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#40) shteer válasza keopsz (#36) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a magyar billentyűzetért :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#41) KillHates válasza shteer (#40) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, meg a normális két éves gariért...
Az NSE szereti a külföldi gépeket egy év után "lepasszolni"

(#42) shteer válasza KillHates (#41) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K

most irigy vok ám rád az N10 miatt ;] hó végére remélem nekem is meglesz a kiszemelt 10"-os :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#43) KillHates válasza shteer (#42) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahh, ne legyél annyira. Van azért cumi a kicsikével rendesen. Meg az Atom tényleg nagyon vérszegény... főleg ilyen körítéshez; GF9300, SSD, Vista.
Erre készülj fel! Apropó, milyen 10"-os fogsz venni?

(#44) shteer válasza KillHates (#43) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1000H-t tervezek

(#45) shteer válasza KillHates (#43) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1000H-t tervezek

(#46) KillHates válasza shteer (#44) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon dicsérik mindenhol. Annak legalább nem fényes a kijelzője. Ebben csak a bogyó fejemet látom :D

(#47) shteer válasza KillHates (#46) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

extra fícsőr? integrált borotválkozótükör!

tegnap szántam rá időt és végigtapogattam mindet MM-ban. megemeltem, megforgattam, megtaperáltam, nyitottam-csuktam és maradok az eredeti tervnél :K kicsit nagyobb méret ellenében hosszabb akkuidő - nekem megéri. egy ssd-t még lehet belepréselek én is.

(#48) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Talan enyhen outdated a topic, ugy latszik nem sokakanak van ilyen gepuk. En nemreg vettem az enyemet, nagyon elegedett vagyok vele, egy FuSi3520-asrol valtottam, azt hiszem, 140eFt mar megfizetheto egy ilyen gepert. A billentyuzetet imadom, a masodik Fn nagyon hasznos. Az en masinam 6-6.5 orat igma-val, alacsony fenyerovel, wifivel tobbszor is vitte (800 MHZ-n), tuningolni 2.1-igtutira ment, de mehetne feljebb is, meg nem probaltam a felso hatarokat. Tetszenek az olyan aprosagok, hogy peldaul az express card vakkartya egyben egy SD-kartya tarto is. Jatekok futnak, ez jo, de szamomra fontosabb, hogy a resolume 2.41 es a resolume avenue 3 tokeletesen futnak, gyakorlatilag ezert vettem a gepet. BigBuckBunny 1080p mov-ot 9300-al 20-25% cpu mellett viszi, Colin Grid full maxon fut, tuningolni sem kell, Dirt mediumon megy, 1.8-ig eleg feltolnom. Win7 es XP dualboot, plusz az Express-gate. Ez utobbit lehet lecserelem ubuntu netbook remix-re, ha kitalalom, hogy orizhetem meg a gyorsgombos modszert hozza. Ami nem tetszik, az a tukros kijelzo, ez az elso ilyen gepem, es eszrevehetoen jobban farasztja a szemet. Ehhez a gephez erdemes lett volna egy nagyobb felbontasu kijelzot is adni, az XP-licensz mar ugysem koti az ASUS kezet, es az Atomon sincsen tobbe korlatozas, pl a Dell mini 10 is kaphato 1366x768-as panellel, es hely is lenne. Varom tovabba azt az NVidia drivert, ami vegre lehetove teszi a downscalinget win7 alatt is a 9300-assal. Mindent osszevetve nagyon elegedett vagyok a geppel.

Zipit Z2 idomár

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.