Elég futurisztikus,de nekem tetszik.Kíváncsi vagyok,hogy hogy szól 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Elég futurisztikus,de nekem tetszik.Kíváncsi vagyok,hogy hogy szól 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Nem tudom. Engem nem fog meg ez a szétterülő, asztalfoglaló forma. A hangja lehet, hogy okés, mert méretes, de ez az alak...
...csak ne porosodjon.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Felette állva lehet, hogy szépen szól, de az, hogy a hangszórók nem egy irányba, egy felé néznek (képről ítélve), igencsak szórhatják a hangot a térben. Persze lehet, hogy ez volt a cél, így egy szoba közepén egy dohányzóasztalon pl. nem kell irányba forgatni.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Eléggé tetszik.
Kezd iPon szint lenni...

Nem rossz 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Na neeee! Neked is tetszik? Ezt nem reméltem. Annyira sok helyet foglal el és ahhoz képest szerintem rezonanciára hajlamos konstrukció, bár ízlések és pofonok.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Nem tudom, 180$-t amire ideér hozzánk(40-45 ezer Ft) ennyiért nem vagyok igazán oda érte. A design sem tetszik különösen így azt hiszem passzolom ezt a ketyerét.

Hát a malac után már épp kezdtem aggódni, hogy fog ez kinézni, de végülis egész pofás. 
Persze az ára...hát nem lepődtem meg. 
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
lehetne ilyen cuccot Sony E.-hoz is csinálni 
kéne róla 1 teszt 
minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

Hmm tránszförmersz?
Akkor, hogy fogom használni a voiceovert a dokkolóban?
"Autobot! Play music! And not transform please!" ?
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

ngyon jól néz ki,bár picit bumszli
http://lajkold.hu
A JBL On Stage IV nem csak jól néz ki, hanem állítólag bitang jól is szól.
azért ez elég szubjektív.
| 2013 GT-R White 545 HP | www.m16studio.com |

+1 

Ez a 3betűs cég az elmúlt pár évben a szívembe lopta magát.
De ez úgy néz ki mint egy hamutartó, nem hiszem hogy mosható 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)