Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Kicsit vaskos, de jó lesz ez.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#2) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

vastagra sikerült a keret sztem. lehetne vékonyabb is.

a minimalista desgint ami jó lehetne, hazavágja az az ocsmány transcend felirat.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#3) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Ezeknek a képkereteknek szerintem így van értelmük, fm rádióval... kiválthatják a vekkereket az éjjeliszekrényről.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#4) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sose értettem, hogy ezek miért jók. Drága játék huje gyerekeknek. Még távirányító is van hozzá. Még a képernyővédőt is tiltom, inkább kikapcsoltatom a monitort.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#5) john_007

john_007
(újonc)

Egy újabb energiazabáló kütyü. :(

(#6) Godefroy válasza Depression (#4) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Azért mert korlátaid vannak és nem értesz valamit nem másokat kell "huje" nek nézni.

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#7) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még jó, hogy ennél olcsóbban van már "noti" is...katt.
Az árkülönbözetből valószínüleg kijön bele egy FM vevő is... (vagy ingyen hallgatható netes adások....)

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) bumper válasza Bibby (#3) üzenetére

bumper
(senior tag)

Amióta a mobiltelefonnak van ébresztési funkciója nem használok vekkert...
Nálam már tíz éve kiváltotta...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.