Kicsit vaskos, de jó lesz ez.
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Kicsit vaskos, de jó lesz ez.
vastagra sikerült a keret sztem. lehetne vékonyabb is.
a minimalista desgint ami jó lehetne, hazavágja az az ocsmány transcend felirat.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Ezeknek a képkereteknek szerintem így van értelmük, fm rádióval... kiválthatják a vekkereket az éjjeliszekrényről.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
(#4) Depression
Sose értettem, hogy ezek miért jók. Drága játék huje gyerekeknek. Még távirányító is van hozzá. Még a képernyővédőt is tiltom, inkább kikapcsoltatom a monitort.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Azért mert korlátaid vannak és nem értesz valamit nem másokat kell "huje" nek nézni.
[ Szerkesztve ]
Még jó, hogy ennél olcsóbban van már "noti" is...katt.
Az árkülönbözetből valószínüleg kijön bele egy FM vevő is... (vagy ingyen hallgatható netes adások....)
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!