Jó kis cikk, de a Xeno Tactic2 droidos változatát hiányoltam...
Dell Streak 5" @1.3GHz Android 2.3.3 DSC Rom/Beats_By_Dre mod + 8GBClass4μSD + Huawei S7 Slim Tablet @ 1GHz Stock 2.2 T-ROM V_022 Rooted

Jó kis cikk, de a Xeno Tactic2 droidos változatát hiányoltam...
Dell Streak 5" @1.3GHz Android 2.3.3 DSC Rom/Beats_By_Dre mod + 8GBClass4μSD + Huawei S7 Slim Tablet @ 1GHz Stock 2.2 T-ROM V_022 Rooted
SGS-en végigjátszottam a Guns'n'Glory-t de a vége nagyon kemény volt 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Asus Eee Pad Slider befigyel azért.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
(#4) killerjohn

A "Tower Raiders" egy az egyben (még a humor is) a Defense Grid (PC-s game) gyenge másolata 
SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359
Ez a Myth Defense egy elég rusnya FieldRunners klónnak tűnik, már ami a mechanikát meg a grafikát illeti 
Break Driven Development

Hmmm. Srácok egy Free Heroes 2-t nem tudtok tesztelni ezen a masinán?
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Jó cikk, köszönöm ki fogok próbálni pár játékot ezek közül biztos 
Amit én még nyúzok (nem csak tableten) az pl a Fieldrunners HD hasonló kategóriájú.
http://szoftvervasarlas.co.hu/ - elérhető árú, legális szoftverek

Nekem is az a nagy kedvenc! Szerintem ezeket a legjobb jatszani tableten!

"Ahogy terjednek az androidos tabltek, úgy jönnek ki az erre optimaliált alkalmazások."
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

Már van 3 is [link]
lehetne hasonló cikk a bejeweled típusú játékokról is, hasonlóan tablet barát és elterjedt kategória.

Nem 2005-ben volt legelőször a stílus megteremtve, hanem amikor a starcraft első része kijött. Az gyakorlatilag sz*rásig volt tower defence mapokkal. Bár gyanítom még azelőtt is volt 1-2 ilyen játék.
Master of defence volt az első ilyen játék tény, ami erre alapozott, de az "őrület" bőven nem itt kezdődött...

Az csak sima eeepad, nem slider. Slidernek van kicsúsztathatós billentyűzete, és elvileg még ki se jött.

Tudom de az még nagyon BETA.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

És a Plants vs Zombies?
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...
Az a Slider, nem a Transformer. És csak akkor látszik a billentyűzete, ha kicsúsztatod, ezért is slider.
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
+1 "must have"..
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

Szuper! Most már csak egy tablet kell... 

Az összes olyan mint a fieldrunners csak rosszabb. Nem tudom ti hogy vagytok vele de az én kedvenc androidos tower defense játékom a fieldrunners.

Imádom a TD típusú játékokat, jó, hogy telefonra, tab-ekre is terjed már.
Bár nálam játékélményben a w3-ban tudta a legjobbat nyújtani. De az már ugye teljesen más kategória(PC...)
[ Szerkesztve ]
Nem igazán próbálkoztam ezzel a műfajjal de az az érzésem hogy ez nem az én világom. A cikk azért jó volt. Esetleg videó lesz?
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر
Nálam is nagy kedvenc a kategória!!! Nekem még ez is nagyon tetszett androidon: 3 Kingdoms TD
és a Tapdefense
8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))

Ilyen alapon az összes TD játék olyan, mint a fieldrunners... 
Amúgy az tényleg nagyon jó, de szerintem a Myth defense jobb, sokkal összetettebb.
Szerintem a legjobb a Plants vs. Zombies!
Kétszer is végigjátszottam: először egy iPod Touch-on, majd egy iPad-on.

Maradjunk annyiba, hogy a képről nem lehet megállapítani, hogy melyik.
Egyébként ismerem a slidert. Transformerem meg nekem is volt.
3. oldalon butánnéznek ki a Landscape-be forgatott képek...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
Köszönjük a tesztet 
A Gun's and Glory-t nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen stílusú játékokat, mert nagyon jó 
Én már elég sokat játszottam vele, de csak ajánlani tudom .
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

Kár hogy annyira addiktív az összes jól megírt TD játék, hogy pisilni is elfelejt az ember.
"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"