tudom utólag belegondolva csak a zárójelessel 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
tudom utólag belegondolva csak a zárójelessel 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

2. Xenon eddig csak 2-3 telóban volt (és az is csak Nokiában)
+ SE (például), + Samsung ?
[ Szerkesztve ]
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
Igen őket kihagytam de még az LG is képviseli magát egy KU990-nel. Na de inkább ugy fogalmaznám, hogy az okostelefonok (amik Xenon villanóval vannak szerelve) a Nokia adta ki a legjobban használhatót
akkor a 3. pontról se feledkezzünk meg! arról a bizonyos meg sem született de már meg is szűnő platformról... minek kellett ezt? miért nem akkor egy egységes sym.4 ???
szóval maradt az 1. pont... ami meg már a saját privilégiumod...
[ Szerkesztve ]
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
Mert sok embernek máig ez az egyik legjobban használható oprendszer. Főleg azoknak akik a régebb S40-es mobilokról vagy netán zárt oprendszeres telókról szoknak át az okostelefonkra. A sym4 hát arra mit mondjak
Nem vagyok a Nokia főnöke hogy valagon rugdossam a fejlesztőket miért nem fejlesztik (gyorsabban, jobban) azt vagy akár a MeeGo-t
szerk: de ezek csak egyéni meglátások ill. vélemények
[ Szerkesztve ]
Az a sok ember nem a mobilarena galaxy s topikot olvassa bőszen....
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...