Na, egy ilyenre kijelzőre várok marha régóta. Csomó játéknál jól jöhet.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

Na, egy ilyenre kijelzőre várok marha régóta. Csomó játéknál jól jöhet.
kicsit gyorsabb lenne tapizni mint görgözni
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
(#3) Depression
Mi lehet az oka annak, hogy kihagyják a karácsonyi szezont?
[ Szerkesztve ]
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Az Acer egy úthenger, egyre jobb laptopjai vannak, egyre jobb árakon.
Eddig nem egy Acer notival találkoztam és párat szoftveresen szervizeltem, a legkomolyabb hiba eddig a lekopott festés volt.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Erre állítólag nagyon sokan rácáfolnának.
Nem én. Nekem konkrétan tetszenek az Acer notik
fizik
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

Most lehet megköveztek, DE
Acer, hmm céghez vettünk féléve 10et abból 7nél kijelzőcsere (eddig)
3G modem opcionális, jó... sablon marketing és?
Majd akkor hoz lázba ha olyan szinten alap lesz mint a notebooknál a wifi...
Vagy én vagyok vak, vagy pedig tényleg nincs leírva, hogy ez mennyibe fáj?(monitor) 
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

Szerintem nem véletlen nincs ott. Nem merték leírni.
CSS (Hun)Bloodkiller
ejj micsoda moncsi
erre várok 2 éve
...
vágyok inkább

Nekem így elsőre bejön a netbookjuk. Eléggé optimális nagyságú és mellé végre nagyobb felbontást kap, így már majd netezni is lehet végre rajta 
Kíváncsi leszek az új hardverek teljesítményére.

Mi volt a kijelzőcsere oka?
Mert ez tényleg nagyon elszomorító, ha ez így igaz is.
Környezetemben van pár Acer gép, de azok jól bírják.(kopp-kopp
)

Nincs is annál szebb mint egy agyontapizott ujjlenyomatokkal teli monitort nézegetni
Ráadásul asztali rendszereknél nem is látom, hol az előnye... az egér a mai napig gyorsabb, pontosabb, nem kell emelgetni a karját senkinek stb. Mobil eszközökben van ennek létjogosultsága, ahol beviteli eszközök nincsenek, vagy korlátozottan használhatók. Asztali monitor esetén ez nem annyira áll fenn...
[ Szerkesztve ]

sokkal goyrsabb asztalinál is kézzel vezérelni. én sokat használtam a tabletemet egérrel, de mindig előbb nyúltam a monitorhoz, mint hogy az egérrel szarakodtam volna. szóval lécci, lécci ne ítélkezz olyan dolog fölött, amit még nem próbáltál ki igazán 
A vér nem válik VAZZE!™

Hát, szalonna- és medvesajtzabálás közben tényleg nem illik tapogatni
Nekem van tabletem, az soha nem ujjnyomos.
Kipróbálnám szívesen élőben, hogy mennyire használható az érintőképernyő a mindennapi használat során...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Jó lehet az érintöképernyö,csak pörköltszaftos ujjal ne érj hozzá.
Viszont sajnos már megint Tn+Film panel