Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szimpatikusak a DVD-lejátszók. Remélem, hogy USB 2.0 került rájuk, és nem 1.1 (99%, hogy 2.0, de ki tudja). Már csak egy árat kéne tudni, mennyiért is mérik idehaza.

Szerk.: hát a DV-420V nem egy olcsó darab, 27K körül kapni.

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2) Simi2000

Simi2000
(tag)

"BDP-LX53 lesz a drágább, érte körülbelül 825 dollárt"

Komolyan 160eFt egy asztali BD lejátszó?

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#3) Probber válasza Simi2000 (#2) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nem látom értelmét. Az ember inkább épít "ennyi pénzből" egy HTPC-t a TV alá és az is tudja a YouTube-ot, iPhone-t, stb... sőt...

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#4) Hebry

Hebry
(senior tag)

Szerintem is nagyon drága.
Ennyiből már inkább htpc.

(#5) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

Erről mindíg eszembe jut ,hogy 12-13 éve miért is adtam el a bazi nagy hangfalakat, keverőpultot,erősítőt. KB 350EFt értékü volt de csak 250EFt-ért tudtam eladni.
Az egész pénzből vettem egy komplett PC-t.......Akkori viszonylatban egy bitang erős gép volt ....már akkor egy komolyabb 5.1-es hangszórókészlettel.
Kérdezték is sokan ,hogy miért ?
Válasz :
Univerzálisabb :
-Tudok vele zenét hallgatni
-Tudok vele játszani
-Tudok vele filmet nézni
-Tudok vele netezni.
-Tudok vele....sokmindent még.

Ezek az érvek a mai napig megállják a helyüket.
Sok-sok ilyen-olyan asztali cuccot kivált a pc.
Egyre több komolyabb készülék van és egyre inkább pc alapu minden !

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#6) Iga007

Iga007
(lelkes újonc)

Ezen fejlesztések miatt szálltak ki a plazmaTV üzletágból? :(
Nem látom sokkal életképesebbnek ezt a szegmenst amikor a szerintem az emberek a BD lejátszás mellé mkv lejátszását helyezik elsősorben...

(#7) elefant válasza Iga007 (#6) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Nagyon sok igazság van a kommentekben...

(#8) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Kedves PH! :D Én úgy gondolom, hogy az rendben van, hogy megszavaztuk, hogy legyenek szórakoztató elektronikai cikkek is, de nem asztali DVD lejátszóra gondoltam, :D (ÉN személy szerint) hanem komoly házimozi erősítőkre, hangfalszettekre, hangfalakra és nem pedig csak asztali korongpörgetőkre. Köszönöm :DDD

(#9) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

"-Aki hajlandó a kevésnél egy kicsit több pénzt áldozni optikai meghajtóra, az ma már szinte biztos, hogy egy Blu-ray eszköz mellett dönt.
-A két testvér közül az BDP-LX53 lesz a drágább, érte körülbelül 825 dollárt kell majd fizetni"

Ez a kevésnél egy picit több? Nemsemmi.. Jó dolog lehet, hogy ilyen gazdasági helyzet mellett, valaki még ezt így gondolja :) Gratulálok neki ezúton is, hogy sikerült bekerülnie az igencsak megritkult felső 10000-be ezekszerint :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#10) Sanci38 válasza Egzee (#8) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Az sztem nem baj hogy "lemezpörgetőket"is tesztelnek,hanem épp a nem elérhető árúakat vagy félrevezető kategóriát is mint ez a Pioneer. 27ért alapgép 160ért normál és nem prémium kategória... Pl az LG 390 vagy 570 tetszett.Philips,Onkyo Denon Dune is mehetne pl.mert azokat tudjuk hogy prémium kategória.Pionak is van prémiumja 300 ért...

Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

(#11) zoo8800 válasza Eddie141 (#9) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kinek mi a kevés :D

(#12) Egzee válasza Sanci38 (#10) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Felkelesett az egyik szerkesztő és hsz-ed elolvasása előtt is ilyesmit írtam :) Én ilyen Hi-Fi Choice szerűségre gondolok szórakoztató elektronikánál :)

(#13) Morden24 válasza Egzee (#8) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Márpedig ha veszel egy "komoly" erősítőt, szettet meg valami jó kis megjelenítőt, akkor ahhoz valamilyen lejátszó is dukál, szóval nem gond, ha mindenféle kap helyet, többek között a lemezpörgetők is :K

Hozzátenném, én is örülnék, ha nyomulnának a faszábbnál faszább cikkek, még inkább tesztek Onkyo meg h/k és egyéb cuccokról, de ismerve pl. az Absolut Sound-ot itthon, gondolom még a tesztpéldányok kérése is problémás lehet.

Részemről amúgy egy BDP-120-as Pioneer-t használok, teljesen elégedett vagyok vele, még a relatíve lassú beolvasási sebesség ellenére is (kibírom, nem sietek sehová filmnézéskor :B ), ráadásul a Pio cuccok garanciaidőben magasan verik az összes többit, mert a szokásos 1 év helyett 3-at vállalnak, ez pedig akkor sem utolsó, ha történetesen valamilyen ok miatt el akarja adni az ember.

Sectumsempra - For Enemies

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.