Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szóval nem lesz memória foglalat váltás a Sandy Bridge esetében
ez elég jónak néz ki :U remélhetőleg az AMD is marad a DDR3 mellett

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#2) lujó55

lujó55
(őstag)

Ez tényleg odavág!
Jól beindítják a mobil eszközöket. De az árra is kiváncsi leszek...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) Kendek válasza mrhitoshi (#1) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Memória foglalat váltás? Mégis mire váltanának? A DDR4-re még lehet várni, 2012 előtt nem lép színre. A specifikációi 2011-ben lesznek lezárva, így elég nehéz lenne ilyen tájban építeni rá. :U

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) lujó55 válasza Kendek (#3) üzenetére

lujó55
(őstag)

Nem, nem. Ő arra gondolt, hogy voltak olyan lila ködös suttogások, hogy ha jön a SB akkor teljes foglalat váltás minden téren. Új deszka újy mem.slottal, meg minden. De ez már kiderült, hogy a SB, még nem az ami miatt kihajigásszák a DDR3-t, ami még most terjed el.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#5) Kendek válasza lujó55 (#4) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor a végét nem értem: "remélhetőleg az AMD is marad a DDR3 mellett", az AMD mire váltana? :U

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#6) morgyi válasza mrhitoshi (#1) üzenetére

morgyi
(kvázi-tag)

Ezt szerintem gondold át még1x. Milyen memória foglalat váltásra gondoltál? DDR4 még kanyarban nincs. Fizikailag meg nem lehet megváltoztatni, átteszik a kis bevágást máshova vagy mi, és külön gyártanak majd RAM-ot az Intel deszkákhoz meg az AMD-sekhez? :D Arról volt csak szó hogy 1,65 V helyett 1,35V lesz amitől a Sandy memvezérlője nem károsodik.

Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

(#7) lujó55 válasza Kendek (#5) üzenetére

lujó55
(őstag)

Hát szerintem az AMD esetében a Bulldozerre gondolt, de csak tippelek...

(#8) Kendek válasza lujó55 (#7) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tételezzük fel, hogy valóban támogatni fogja a DDR4-et, akkor is miből feltételezi azt, hogy a DDR3-at viszont nem - mivelhogy reméli, hogy nem fogja támogatni, ez esetben őt mit zavarná a dolog ugye?

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#9) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jójó értem én, le vagyok maradva, eddig abban a tévhitben éltem, hogy lesz DDR4, szóval így már világos

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#10) Abu85 válasza morgyi (#6) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

1,5 V a maximum támogatott feszültség.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Félve kérdezem :U 1,35v/1600Mhz mellet nem tudja a 77720-as időzítést 1T-vel?

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.