Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) emmm

emmm
(senior tag)

"Emellett bérmentes szakértői segítséget is nyújtanak az Intel marketingesei számára, ezzel elkerülve az olyan kellemetlen szituációkat, mint amikor a Intel emberei a felsőkategóriás lapkakészletet mérik az NVIDIA belépő szintű termékéhez." :DDD :DDD

Na ezt hívják K.O.-nak :D

[ Szerkesztve ]

(#2) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D ezt szépen megválaszolták... bár más területen szutyok a marketingjük, ez szép volt :R

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#3) littlelion21

littlelion21
(VIP)

...ez nagyon nagy volt... :DDD
Grat NV!

(#4) gV

gV
(őstag)

és hol a prezentáció?: link esetleg? v ez az Intel belső használatára készült?

(#5) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

(#6) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ejj, csak nehogy egy napig ne beszéljenek rólunk! :DDD
Intelék szerintem inkább azzal foglalkozzanak, hogy a netbookos GN40-ben ne csak elvi szinten működjön a H.264 jelátszás GPU-s gyorsítása! Az NV-nél meg végre döntsék már el, hogy a HD 4770 mellé kap-e akkor új nevet a 9800 GT vagy sem, meg találjanak ki valami GTS akármi nevet a 9600 GT-nek :)) Ja és ide nekem a Pavilion dv2-t!

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) Atocha válasza rudi (#6) üzenetére

Atocha
(fanatikus tag)

"Ja és ide nekem a Pavilion dv2-t!"

Nekem is egy ilyenre fáj a fogam. :)

https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)

(#8) Solten válasza gV (#4) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

alba gu brath

(#9) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Hadd marjak csak egymast, a 780G a best... :D

alba gu brath

(#10) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Öljék csak egymást a bolondok, én meg azt mondom AMD 780G kell ide... :P bár az AMD-nek nincs ilyen Atom szerű procija, de lehet majd lesz.

Egyébként szerintem most az nVidia-nak van igaza, az ő integrált cuccuk sokkal, sokkal jobb... a GM45 egy vicc!

(#6) rudi: Valami azt súgja, hogy lesz GTS-240, de mintha GT-230-ról is olvastam volna már valahol, és nem az OEM társára (GT-130 vagy melyik:D) gondolok.

[ Szerkesztve ]

(#11) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Mi az a Hollywood Quality Video teszt? Szeretem a filmeket, sokat nézek, de ilyenről még nem hallottam... ez ugye nem valami 3D Mark-hoz hasonló baromság? Bár azon sem lepődnék meg.

A 3D-s teljesítményük ahogy néztem elég hurka, kb. olyan ezeket összehasonlítani, mint azon vitatkozni, hogy melyik telefon készít jobb képet. Lehetnek nagy különbségek, de sajnos még a legerősebb megoldás is erősen kompromisszumos.

[ Szerkesztve ]

(#12) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi a fene ez a GM45? Átnevezett 945? :D
A 90nm-ből kiindulva nem tud más eszembejutni. :(

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#13) gV válasza Solten (#8) üzenetére

gV
(őstag)

kösz, azért itt nem pár %-ról van szó az akkus időknél

amugy ha ez a nV belépője és ilyen tré időket lehet vele elérni akkor én a helyükben örülnék h nem a "csúcs"-al vetették össze, -gondolom- az még siralmasabban teljesít

[ Szerkesztve ]

(#14) Balika911 válasza lezso6 (#12) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem, ennél egy kicsivel későbbi családba tartozik. :)
A GM45 a G45 mobil változata, s ha jól tudom nem 90, hanem 65 nm-en készül.

[ Szerkesztve ]

(#15) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fight! :DDD

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#16) Balu77

Balu77
(senior tag)

Az intel elég aljas üzletpolítikát folytat, nagyon tetszene, ha az nv rá tudná tenni a kezét a via-ra és cpu fronton is kicsit oda tudna dörgölni. Az intel az ősrégi 810-es kártyája óta nem alkotott gyakorlatilag semmi nagyot a vga piacon.

izé

(#17) leviske válasza Keldor papa (#10) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az szerintem GTS230 volt. :DDD GT220/225/230-nak ha jól tudom, akkor a 40nm-es karik voltak beharangozva, de már egy ideje nem tudom követni az eseményeket. :DDD

(#16) Balu77: Az nV csak ne dörgöljön semmit az Intel orra alá CPU vonalon... Abban az esetben az AMD sem lenne könnyű helyzetben. :DDD

Szép harcolgassanak el chipset fronton... :DDD

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#18) lezso6 válasza Balika911 (#14) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, sorry, összekevertem a GN45-tel. :B [link] Az 90 nm-es. :K

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#19) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

az intel maradjon a procigyártásnál :DD :C

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#20) JColee válasza rudi (#6) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

"Ja és ide nekem a Pavilion dv2-t!"

egyszer raktatok ki róla egy hírt, most mi van vele? mikor jön ki?

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#21) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

az intel integrál gpu-i egy rakás szarok ezt mindenki tudja szerintem az intel most így próbál + bevételhez jutni hogy nem engedi ki a chipset beszerzését más cégeknek pl a zöldek
de akkor Ergo ez azt is jelentheti hogy valamit nagyon elbasztak és kell nekik a pénz nem ?:S

(#22) Male válasza Balika911 (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez az a teszt...

Ha jól értem ez egy "nézd meg, aztán pontozz" típusú teszt, tehát ha olyan kedvem van, akkor kihozok 0 pontot az Intelnek... vagy épp 130-at.

(ráadásul ha esetleg notikban nézték, akkor a kijelzők különbsége eleve értelmetlenné teszi ezt az összehasonlítást)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#23) Keldor papa válasza leviske (#17) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lehet ezt már követni :N :DDD

(#24) Ste válasza emmm (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez a mondat nagyon üt, az biztos :K

True Success is Blonde

(#25) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Az utolsó mondaton majd besz*rtam a röhögéstől. Azok a marketing-esek, akiknek ez a munkájába került, nem hinném, hogy így röhögtek. Ez van.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#26) shteer válasza CsendesMark (#19) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

végülis a chipsetgyártást most kezdte :K :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#27) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Azt hiszem, most seggbe rúgnak néhány inteles managert, aki azt sem tudja mit beszél...

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#28) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

Szép dolog mondhatom... Az azért erős túlzás az Inteltől tényleg, hogy jobbnak hozza ki a saját chipsetjét. Ha tudja, hogy gyengébb, legalább maradna csöndben.
Az ingyenes szakértői csoport nagyon bejön :):)

www.keytar.hu - improve yourself

(#29) zed1983

zed1983
(őstag)

Ez szép :DDD

(#30) nuke7 válasza Atocha (#7) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

nv ezt jol megcsinálta, az intel meg inkább fejlesztene minthogy ilyen nyilvánvaloan béna összehasonlításokat csinál :DD

dv2.. hmm:
http://www.engadget.com/2009/04/08/hp-pavilion-dv2-review-roundup/
azért nem biztos, hogy ez a gép érné meg a legjobban ebben az árgategoriában... :U

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#31) Lasi

Lasi
(tag)

Azért ezt nem látni előre egy ilyen marketing fogás előtt. Azok ott most nagyon kikapnak az Intelnél. :DDD

Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/

(#32) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Hát ez az utolsó mondta tényleg nagyon durva! Elbeszélgetnék a zöldek marketingeseivel is! Nem semmi manuszok lehetnek. :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#33) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Very nice answer :C Nem szeretem a zöldeket, de ez teteszik:D

(#34) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Esetleg nem az lehetett az összehasonlítás kiinduló gondolata, hogy két, hasonló fogyasztású integrált grafikás megoldást hasonlítsanak össze? A fogyasztásbeli hasonlóságot az NVIDIA is elismerte, ami azt jelenti, hogy a felsőbb kategóriás chipsetjeik 3D-ben ugyan odaverhetnek az említett intelesnek, de közben lényegesen többet zabálnak. Ha jól sejtem, Intelék azt akarhatták bemutatni, hogy 3D-ben hasonló teljesítmény mellett kevesebbet fogyaszt a chipsetjük. Persze ha az 5-6 % igaz, arra se érdemes mellet döngetni.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#35) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NV jól lealázta Intelt :C Nem tudom mit erőlködnek ennyire, valószínű érzik hogy lassan de biztosan nagy szarban lesznek.

(#36) nuke7 válasza erdoke (#34) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

hát ha még hasonlo lenne a teljesítmény... :U :))

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#37) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

ahelyett, hogy csöndben maradtak volna...
780G-vel se tessék elszállni. ATI és HDMI hang nincs kibékülve, ebben még az Intel ia elpaskolja az ati popsiját :D

gyúrunk vazze

(#38) Depression válasza Thomas1 (#32) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nV marketingesei überkirályok, náluk már csak az Apple marketingesei jobb.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#39) emmm válasza leviske (#17) üzenetére

emmm
(senior tag)

Ne keverjél már basszus, már így is épp csak átlátom, melyik kártya kinek a fia-borja :DDD Még jó, hogy olvasok péhát, meg lennék lőve :DD

(#40) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csúcslapkát egy belépő szintűvel összemérni elég gáz...
Na megyek összemérek egy 1,6 Sempront egy 3,2-es Cora i7-el... :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#41) szuper-t válasza Killing (#40) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

én inkább egy e8400 at meg egy q6600 at hasonlítanék össze:D
vagy maradjunk a mostani felállásnál:D mx440/fx5500:D

(#42) emmm

emmm
(senior tag)

Azért ezek után kíváncsi leszek, milyen lesz az Intel új videókártyája/megoldása, a Larrabee vagy mifene...ha még ezekkel is így szenvednek...

(#43) vfeco

vfeco
(tag)

Bibííí, az enyém sokkal jobb mint a tied!
Nem is! És különben is meg leszel mondva az apukámnak! :DDD

[ Szerkesztve ]

xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco

(#44) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Jujj, de odamondtak! Nagyon kemények a zöldek! Esetleg elmondhatják a kékeknek: semmi baj, jó ez, csak át kell nevezni! :D

VIGYORRRGAZMUS.....

(#45) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Intel-nek: Nem szól szám, nem fáj fejem!

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#46) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Emellett bérmentes szakértői segítséget is nyújtanak a konkurens cég marketingesei számára, ezzel elkerülve az olyan kellemetlen szituációkat, mint a mostani, amikor az Intel emberei egy felsőkategóriás lapkakészletet mértek az NVIDIA belépő szintű termékéhez."
Lehet hogy át kéne nevezni a terméket hogy az Intelesek is eligazodjanak. ;]
Nah flame off: most tényleg az Nvidia volt a jobb.

Milyennapvan?

(#47) Yutani válasza Balu77 (#16) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak azért, hogy tévedés ne essék: az Intelnek az i740 volt máig az egyetlen 3D grafikus chipje, ami diszkrét kártyákra került. Azonban a versenytársak (3dfx, Ati, Matrox, Nvidia) sokkal jobb megoldásokat dobtak piacra, így az Intel kihátrált erről a piacról, és inkább a chipsetjeibe integrálta az utódokat. Az i810 és i815 chipsetekben már i752 néven szerepel a továbbfejlesztett chip.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#48) Yutani válasza TESCO-Zsömle (#45) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindig ezt mondja Mrs. Lipton. :DDD

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#49) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Frappáns válasz :) Az Intel helyében inkább nekiállnék fejleszteni, mert fel kell kötniük a gatyát...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#50) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Ezaaaz bunyóóó! Ekkora gyökereket...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.