Vajon ezeket mennyire lehetne felhúzni... 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /

Vajon ezeket mennyire lehetne felhúzni... 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Lehet jobb mint régi használt P3/P4 cumókból tákolni kis teljesítményű gépet. Irodákba tökéletes. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Végre egy normális processzor. 
Hamarosan ezek is kétmagosak lesznek. Kell valami a 30-50$-os árkategóriába
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
"...támogatja az AMD-V virtualizációs technológiát, ami elengedhetetlen a Windows 7 XP módjának aktiválásához."
Még jó hogy az Intel ezt még pár jövőbeni i5 és i3 modellből is kifelejti majd.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

"nem tudni, hogy a termék külön lapkára épül-e, vagy a Regor chip egy magjának letiltásával keletkezik."
Ismerjük már a trükkjeiket 
www.theskynet.org - Hungary alliance
a melós gépem(amiröl most irok) Sempron LE1150 2Ghz-hát mitmondjak fórumozásra+szöv.szerkesztésre jó,másra nemnigazán tudom elképzelni 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Ott ez még luxusnak számít...
(#9) - = Zk = -
Oh... Mik vannak! Kellemes meglepetés.... 
(#4) t72killer: a kétmagosokból meg 4 magos. Szép kis ördögi kör.... 
[ Szerkesztve ]
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Úgyis van az. Biztos, hogy letiltott, de nincs is ezzel semmi baj. Válságban ki kell használni minden lehetőséget. Ez így bőven elég lehet irodákba, ide-oda. Tutira nem fog annyira gyatrán teljesíteni azokon a helyeken, mint a K8-as társai. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

alba gu brath

Anno a s939 Sempron 3100+ teljesítményben a 2.66Ghz és a 2.8GHz-es Pentiumok közé ékelte be magát.Az szerintem egyáltalán nem volt rossz pláne, hogy kevesebb mit a 2/3-ába került a hasonló tudású P4 prociknak.A leggyorsabb akkor kapható Celeront (3.2Ghz) is porba döngölte.Sok játékot ilyen procival játszottam ki.Nekem csak kellemes emlékek ugranak be ha meghallom a Sempron nevet. 
Engem az új jövevény fogyasztása jobban izgat mint a teljesítménye.Már eddig is voltak 35w tdp-s modellek is ha ezen a téren még tovább tudtak lépni akkor ...
[ Szerkesztve ]

Szerintem ha "okosítható" lesz kétmagossá nagyon jó választál lehet akár még HTPC-kbe is. 
A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.
Igazából élményeim nekem is csak pozitívak vannak a Sempron procikkal. Nekem anno K7-es platformon volt, de akkoriban az volt a csúcs proci arra. Jó, talán a Barton magosak Athlon XP-k még jobbak voltak, de akkoriban már nem nagyon lehetett olyat kapni, jó volt az a T-Bred B is. Bár volt ritkaságszámba menően volt Thorton magos is belőle. Később meg Barton-os a csúcsmodell, de akkor már inkább K8 jöhetett számításba.
daa-raa: közben visszaemlékezve rájöttem én is 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

Azért kíváncsi lennék, hogy lesznek-e bekapcsolt verziók ebből?
Egyébként elsőre jól hangzik. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Azt pár éve még Athlon 64 3200+ néven forgalmazta az AMD... Amire akkor jó volt, arra jó most is.
Kendek: K7 Sempron-ból volt Barton magos is.
Si vis pacem, para bellum.

Jól hangzik, alap felhasználásra messze elég lesz egy ilyen is és igen jól van árazva.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

De Oliverda, mindenki úgy csinál mintha ez az XP mód lenne a Win7 lelke. Én nem értem miért olyan sarkalatos pontja ez az egésznek! Ha van erről vmi linked, szívesen elolvasom!
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

A 2800+ 2000mhz-es az Barton magos volt?
Mert volt olyanom (256+512/333 + GF6200) és azon elég jól ment a Far Cry és a Half Life 2 is.És sokkal kevésbé melegedett mint az 1133Mhz-es sima Athlonom ami előtte volt.

Ez egész jóféle 
.::www.megadanceradio.hu::.
A régi alkalmazások tökéletes futását az XP mód teszi lehetővé. A legtöbb piacon lévő programot nem tesztelték Win7-en, nyilván ez kivitelezhetetlen lett volna, hiszen előbb jött a program, mint az operációs rendszer. Bár ez elméletben nem jelent problémát, az elmúlt évek alatt kiderült, hogy az új Windows-ok alatt a régi progik nem mindig futnak tökéletesen. Erre volt régebben a kompatibilítási mód, ám ez sokszor nem eredményezett javulást, így várni kellett a patchre a fejlesztőktől, ám sokszor a program supportja hivatalosan megszűnt és soha nem készült patch az új oprendszerre. Az XP mód ezt a kellemetlenséget hidalja át, ezt az oprendszert ugyanis a legtöbb program támogatja, így mindenki elindíthatja a Win 7-en nem működő alkalmazását.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Köszönöm hogy leírtad helyettem! 
...a többire meg ott a gugli.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Csak a 3000+ és a 3300+ voltak Barton magosak.
AMD Sempron X1 140... zseniális elnevezés. 
PH semleges

Ha lesz,akkor AMD Sempron X1 140 Black Edition néven! 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

Meg az a sarkallatos, hogy az amd "kulcstartónak" való prociba berakja a vt. A nagy emberbarát intel meg mint Oli irta az újjak ba se. Sőt némelyik 4 magosban sincs benne. Azért ha az ember vesz egy majd 40k-s q8200 pl abba legyen már benne. Itt elsősorban elvekről van szó. Majd ők is úgy járnak mint az nv. Ők se akarták a dx10.1-t most meg kapkodás van.
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Nem értem mi a bajod vele. Nekem tetszik.
Gyuri27: 
[ Szerkesztve ]

Tényleg jól mehet az AMD-nek a gyártástechnológiai átállás, ha már a Sempron is 35 nm-en készül.
Szvázi tag
köszi ezt nemtudtam,
1Gb memóval alaplapos ATI X1200 videov. nemsokra képes-elhiheted,arra jó amire van 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Akkor most mar a Sempron is megkapja a vt. Azok a szep idok amikor meg az 1 magos procik hasitottatak...
.
Az intelt meg nem ertem miert hadja ki az vt meg az i szeriakbol is.
powerd by mango, no more droid
Hű, Sempron, kellemes meglepetés
Alsó kategóriába király lesz, irodába, olcsó gépekbe besztbáj 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Az új 45nm-es cerkákban lesz VT, tényleg érdekes az intel ezirányú variálása
Viszont ez a proci tetszik 
New world...old thinking...IBM T60;)

Jó lesz az 45nm-nek is...
Nekem is az előttem szólókkal együtt sok kellemes emlék jut eszembe ha meghallom, hogy Sempron...alig melegedett, és leverte a cerkákat, everestben meg egy szinten volt (húzva persze) HT-s p4-el
De az agp miatt nem volt érdemes megtartani...
A cikk-hez: Tetszik ez a proci, nem zavar, h 2 magosból tiltották le, de inkább 35W körüli fogyasztásra kéne ráfeküdni...bár ez nem tudom, hogy 45W? TDP vagy intel féle ADP (asszem ez a neve)? Mert ha max 45W, nem szóltam! 
szerk: versenyképesnek tartom ezt a procit, főleg a válságban. Jönne minnél előbb, jól jönne esetleg olyanoknak akik AM3-ra váltanak, tudnak egy jobb lapot venni, és egy ilyen olcsó procit venni... 
[ Szerkesztve ]
csak legyen moddolható, csak legyen moddolható

X1 140 @ TWKR? 
Different songs for different moods.

Asztali prociknál TDP-t ad meg az AMD, szerverprociknál ACP-t.
Szvsz egy kis teljesítményű gépbe nem kell DDR3. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Lesz még olyan, hogy a DDR3 olcsóbb lesz, mint a DDR2! Én nem adok ennek többet 12-18 hónapnál!
Egyébként az a 45W nem olyan sok, hiszen 2,7GHz-en futkos. Azért hol van ehhez képest egy Atom.
A 45W egy kategória, tehát 45W-nál kevesebb, de legfeljebb 45. Elvileg az AMD a 45W-osba sorolja azt a procit, ami már az az alatti TDP-classnál akár 1W-tal is többet fogyaszt. Szóval nem kizárt, hogy 38-42W körül van a csúcs.
[ Szerkesztve ]
aug 4-én indul útnak a 785g amire tonnáni olcsó am3 lap is lesz, azokba htpc-ként(akár okosítva) bőven jó proci lesz
olcsó ddr3 meg van piacon ha elég 2giga

Ezt én sem értem miért nem rakják be a kékek legalább a nagyobb procijaikba, ez ellentmond minden ész érvnek.De hát láttunk már ilyet.Az ati is magasról lex@rta a SM3.0 -at aztán csodálkoztak meg pánikoltak, hogy egy rakás játék b@xik elindulni a kártyáikon.(fika fika
)
#40: 1mag és 45W ? Addigra már (remélhetőleg
) piacon lesznek az Athlon II X4 procik is szintén 45W -os fogyival.
nesze neked Intel.
[ Szerkesztve ]

Menni fog ez AM2+ lapban is.
De kár, hogy nem a 6 magos AMD procikat butítják 1 magos Sempronná.. 
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Azzal a lendülettel tönkre is ment az ati, ha jól emlékszem. Mert ugye a az x800-ba se volt mig az nv-nél már a 6200-be is. De legyen ez az intelesek baja. Kiváncsi leszek az új szempi mit tud árban, tuningban. Alulfeszelve, meg lehet, hogy áramot fog termelni. 
Chaser:
Valami jó alsókategóriás 5xxx-l verhetetlen lesz.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

azon én kiakadtam, nagy marhaságot ír a gyerek
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

szerintem az Intel csak pénzt akar ebből a virtualizációs funkcióból csinálni. Ez a VT amit ez a sempron támogat nem ugyanaz, amit már jórégóta az öszzes AMD proci támogat?, mer akkor nem tom minek kell emlegetni, eddig nem volt ügy ezután miért?
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"
1mag és 45W ? Addigra már (remélhetőleg ) piacon lesznek az Athlon II X4 procik is szintén 45W -os fogyival. nesze neked Intel.
egy 240/245 default órajelen már annyira alulfeszelhető hog elmegy passzívan(mondjuk freezer xtreme-mel
), szal valszeg ennél is okosíthatü lesz ennyire a fogyi
[ Szerkesztve ]

HI!
hmmm egyet csak kiprobalok belole, 780v-k csak megeszik
/konyveloi kornyezetben nem hatrany az az 1 mag hiany:- )/
udv
neduddki
mod: azok a szip bodog 3.4K+-os idok:- )))
[ Szerkesztve ]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni