Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Sparkle cucc nagyon klassz :Y

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) D1Rect válasza Devid_81 (#1) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az, csak jutnánk már el végre oda, hogy egy flash tartalommal telenyomott oldalt is tudjanak rendesen kezelni ezek a kis gépek.
(mondjuk ez inkább a flash hibája)

Milyennapvan?

(#3) Fidel76 válasza D1Rect (#2) üzenetére

Fidel76
(kvázi-tag)

Már tudják kezelni, igaz még csak béta verzió van.

(#4) stevve válasza D1Rect (#2) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Van/lesz már megoldás rá az Adobe-tól. Béta Flash Player már van egy ideje, ami hardveres gyorsítást ígér (működik is valamennyire), de reméljük, nem soká érkezik a teljes verzió.

PH semleges

(#5) D1Rect válasza Fidel76 (#3) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

+ #4: Köszi, ezt nem tudtam, épp ideje lenne...

Milyennapvan?

(#6) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a sparkle cucc tényleg szép... jobban áll a talpán, mint az asus és nincs elrondítva az előlapja sem mindenféle "lyukakkal"... +1 szavazat mellette :K az árazás viszont még mindig elég durva... nekem ennyit nem érne :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) Fidel76 válasza mephi666 (#6) üzenetére

Fidel76
(kvázi-tag)

A blu-ray dobja meg ennyire, dvd-s változat azért olcsobb ennél, sőt ha egyik sincs benne az még olcsobb.:)

(#8) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Biztos, hogy az en izlesemmel van baj, de ezek egyaltalan nem szepek, nekem... :)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#9) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek hűtését hogyan oldották meg, mennyire hangosak/melegednek?

(#10) nevo válasza Fidel76 (#7) üzenetére

nevo
(fanatikus tag)

sőt ha az ember csak nézegeti fényképről az még olcsóbb :) :R

http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!

(#11) Barthezz2 válasza Devid_81 (#1) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egyetértek, nekem is bejövős :K De egyenlőre marad az asztalim ilyen célokra, amikre ezek valók :D

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#12) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meglepően jó cucc a Sparkle-től. Bár az antennát jobban is elrejthették volna, így csak ötös alá :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#13) @aMoRF válasza Kobaljov (#9) üzenetére

@aMoRF
(fanatikus tag)

Az Atom és ION páros összesen 10-20W -ot eszik + a többi sallang. A teljes rendszer nem eszik többet 50W-nál = Nagy alu borda és semmi venti.
A sparkle cucc valószínűleg egy kisebb ventit bevett a hűtés segítésére de még igy is a halk kategóriába sorolható.

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#14) dabadab válasza @aMoRF (#13) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ebbe a kis házba nem fér bele akkora borda, mint ami pl. a Zotac ionos lapjain van (és ami alatt azért simán felmelegszik ám a GPU 70 fok fölé), így kis ventiket használnak, vmi ilyesmit (ez pont egy Acer Revo, mert csak arról találtam képet, de gondolom az ionos nettopok belseje között túl nagy különbség nem lehet):

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#15) fi:zi'k válasza mephi666 (#6) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja jobban áll a talpán...de miért is nem lehet "teli talpra" helyezni? :F

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#16) @aMoRF válasza dabadab (#14) üzenetére

@aMoRF
(fanatikus tag)

Na én is ilyen képet kerestem a neten de nem leltem. De a sparke belső felépítése is ilyen kell, hogy legyen. Elégé egy kaptafára készül minden ilyen cucc. Köszönjük a képet. :C

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#17) Kobaljov válasza @aMoRF (#13) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

No igen, elméletben egy nagy bordával és megfelelő szellőzéssel valóban megoldható a dolog (pl. a Zotac deszkák, bár ők is csomagolnak némelyikhez opcionális ventit), de sajnos ezt a gyakorlat nem mindig követi, ezek a házak ahogy nézem túl kicsik és zsúfoltak a megfelelő szellőzéshez, és olyan sok borda sem férhet bele (heatpipe szintén nincs) , így azért annyira nem tűnik egyértelműnek a dolog. Pl. az új ASRock Ion/330-as Home Theater-e, ennél nagyobb házzal is meglehetősen hangos köszönhetően a rossz tervezésnek vagy a rossz helyen való spórolásnak: a CPU-n lévő 3 centis ventillátora hangos (magas sivítós), még halk beállításnál is, kikapcsolva meg terhelésnél könnyen kiköt 90-95 fokon a mérések szerint, ami meg már nem túl egészséges hosszú távon. A dolog megoldható némi házi barkácsolással (másik venti, rezgésmentes rögzítés, fanmate, stb.), csak az az ilyen zsúfolt darabnál már meglehetősen macerás és elméletileg garanciavesztéssel is jár.

(#18) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Asus tökre jól néz ki, mint elődje is:) Azért valami változtatás újítás jöhetett volna, ezt nem volt nehéz kitalálni :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.