A videó végén jó a duma: csak pár percnyi munkával jobb rendszer teljesítmény és meghosszabbított akkus üzemidő 
Azt miért nem írják mellé, hogy csak az SSD felét a netbook árával?
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
A videó végén jó a duma: csak pár percnyi munkával jobb rendszer teljesítmény és meghosszabbított akkus üzemidő 
Azt miért nem írják mellé, hogy csak az SSD felét a netbook árával?
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
"csak pár percnyi munkával jobb rendszer teljesítmény és meghosszabbított akkus üzemidő"
Az elég jó órabér lehet, ha pár perc alatt megkeres valaki cirka ~80 ezer forintot 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Nézd meg a videót. Szerintem megdolgozik a pénzéért 
True Success is Blonde
Jó videó, csak azt elfelejtik, hogy az egész gép árát meg lehet duplázni egy SSD-vel (mint a Trabiét egy teletanakolással) 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Egyre szimpatikusabb a Corsair. Ramjaik kitűnőek évek óta, tápjaik is nagyon jók...(bár ők csak matricáznak, de jó gyártókat választottak
) Sztem az SSD-kben sem kell csalódunk... 
Attila
Vagy azt, hogy azért még a rendszert is át kéne menteni
Vagy csak a BIOSban akarja nézegetni, hogy jé SSD-m van? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy szép, ahogy a noti vinyó tetejét nyomja... még jó, hogy rá van írva, hogy ezt ne tegyük 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
És tényleg. A rendszerrel mennyire igazad van
de ne szaladjunk ennyire előre. Az a következő Corsair "oktató" videóban lesz majd benne 
True Success is Blonde
Csak az nem 3 perces lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ott a pont.Megelőztél.
Corsairék szerint a rendszer magától átszalad ![;]](/dl/s/v1.gif)
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Nem az 1 perces lesz:
Helyezzük be a CORSAIR pendriveot, mentsünk rá minden szükséges filet, majd tegyük be a "how to improve your netbook" videót.
Please contact the Microsoft for "how to install windows video".
Thank you for watching.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Igaz 
Ez a szálcsiszolt külső nagyon bejön. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Nekem is bár nem nagyon látok át a gépen keresztül 
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Nekem a plexi ház is bejön. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

P128-as nagyon figyelemreméltó.
A gyorsaságához képest az ára nem is vészes.

Annak, aki nézegetni és nem használni akarja... 
Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

Szerintem jók nagyon ezek az ssd-k, bár én nem eee pc.be fektetnék. Nekem a compaq nc2400-aspmba kellene, csak abba 1.8". Nem tud valaki valami olcsót belőle? Ja és ugye az enyémbe nem is sata megy. 
Ez egy ilyen stílus. Van, akinek bejön, van, akinek nem... Miért? CSAK. █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

Sziasztok! Mi a Véleményetek a Corsair X32-ről. Ezt fontolgatom. A kissebb kapacitásúak valóban lassabbak mint a 128asok? Mert akkor megb*sztuk az egészet! A nagyok nekem nagyon drágák.
Pl. mennyivel lenne gyorsabb a gép, ha egy ilyen dübörögne benne a selenlegi Samsung SP helyett?
[ Szerkesztve ]
D°°ci