Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pls video linket vki. :U

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#52) stratova

stratova
(őstag)

Jó kis teszt lett, nagyon kellemes videóteszttel :)

Nemrégiben én s hasonló készüléket vadásztam céges környezetbe gyárterületre. Talán nem gond ha linkelem az alábbi videót.
[link]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#53) bjay

bjay
(lelkes újonc)

asszem, ebben a notiban "gyárilag" van a Hummer életérzés :D

"Csonka Magyarország nem ország, Csonka Pici nem pici" /Maksa Zoltán/

(#54) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Ahogy elöttem is említették, SSD nélkül ez bizony egy félkarú óriás, ellenben ez a hiányosság ugye pótolható.

(#55) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

jó kis vas, és jól is jön ha ipari területen ügyködik a user :) mi régebbi tipusokat használunk és nincs sok gond velük, kb a tapipad használhatósága romlik idővel.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#56) Z_A_P válasza Runo (#48) üzenetére

Z_A_P
(fanatikus tag)

anno az 540-es (MB :D ) vinyómat leejtettem szerintem magasabbról és semmi baja nem lett

Mukodes kozben? Mert nagyon nem mindegy..

OK

(#57) nbg válasza stratova (#52) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

hmm... helyesen ertelmezem, hogy itt a levegobe ropitettek cirka 3 millat? :R

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#58) SWiNEBoY válasza RandomGosu (#50) üzenetére

SWiNEBoY
(tag)

Ha valaki meg zavar a közel-keleten PH nézegetés közben, egyszerűen csak hozzávágod a készüléket! ;] ;]

Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/

(#59) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó ócsó... ;] nálunk dell-ből olt hasonló nem rég, de nem gondoltam volna, hogy ennyire horror az ára! :)

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#60) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Klassz gép, a súlya is egész baráti... az ára meg olyan, mint amilyennek lennie kell :)
...de akkor már inkább SSD-vel.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#61) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Ja és tudnék egy igazán hiteles tesztet... otthagyni pár napra ovisok között, hadd játsszanak vele... :))

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#62) tetrix

tetrix
(tag)

tudja valaki hogy ez mikori kiadás; mert nekem úgy sejlik ez legalább 3 éve létezik már?

(#63) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Áááállat! :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#64) Gdfath3r válasza KilgoreTrout (#25) üzenetére

Gdfath3r
(tag)

Nem találtak megfelelöbb szót, igy ezt könnyebb használni, mint például "limitált kiadás=limited edition" ahogy mostanság divatos. :DDD

Hivhato vagyok Viberen

(#65) orbano válasza KilgoreTrout (#25) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a stílus egy ókori görög íróeszköz, és így írják magyarul helyesen, mint az angol stylus szó magyar megfelelőjét. ált. isk. tananyag.

[link]

Gdfath3r: ha valamit nem tudsz biztosan, inkább ne beszélj butaságokat, ez egy teljesen helyes szóhasználat (no offense :R)

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#66) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remek gép ez már tényleg sokmindent kibír. De ahogy sokan mások is mondták az SSD-t szerintem is elbírná. Mondjuk aki meg tudja venni annak az már nem is tétel bele. :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#67) ABee

ABee
(tag)

Na ez már tablet a javából... :DDD

És még üzletnek sem rossz. Becsomagolsz pár kifutó alkatrészt egy "páncéldobozba" és eladhatod 13x-os áron

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#68) rudi válasza stratova (#52) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A teszt csinálása közben én is megtaláltam ezt a videót. Szerintem tökéletesen kimeríti a hatásvadász médiasz@r fogalmát :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#69) Megaglobal

Megaglobal
(újonc)

A berendezés forgalmazójának a képviselője vagyok. Olvasva látom a véleményeket, hogy a cikkben publikált listaár elég magas. Időközben megérkezett az új (februári) gyártói árlista, amiben az ár csökkent kb. 150e Ft-al. Bár a nagyságrend így is maradt...
A termékcsaládban vannak olyan termékek amelyek már nettó 500e Ft-tól is elérhetők, igaz az a tesztben bemutatott masinához képest néhány jellemzőben elmaradnak, viszont azok is figyelmreméltóak.

Megaglobal Kft.
www.megaglobal.hu

(#70) slyie

slyie
(újonc)

Remek teszt, köszi.

*Impossibe is nothing.*

(#71) orbano válasza rudi (#68) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

hatásvadász, mert a szokásos idióta angol stílusban készült? a földes és a vizes teszt szvsz teljesen korrekt volt. a robbantás pedig angolos, ahogy kell :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#72) orbano válasza Megaglobal (#69) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

lehet hogy magas az áruk, de az első tönkrement thinkpad x200-as pótlásánál behozza az árát :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#73) Alchemist válasza orbano (#71) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

A tesztelő urak nem voltak következetesek, mert a robbantás alatt nem ültek a gép előtt... igaz, akkor a user sem maradt volna egyben, hogy megpróbálja bekapcsolni a gépet.
:D

(#74) Isee válasza Alchemist (#73) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

így van, pont ezt akartam írni, hogy 1kiló élesített c4-en csücsülve már mindegy hogy a bumm után egybemarad-e a notid vagy nem :B

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#75) GrotESC

GrotESC
(tag)

Egészen az utolsó oldalig (ott szerepelt a termék ára) tökéletesnek éreztem a gépet kis gyermekek részére. Ez szerintem túlélné őket.
A videós teszt nagyon tetszett.

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#76) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Találó neve van...Sarkkutatóknak ideális

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#77) azbest válasza Kriza (#38) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nem olcsó játék ;]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#78) CYX válasza Pacák (#11) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

Nem olyan elképesztően újak a Panasonic ToughBook-ok és már filmekben is szerepeltek.

Pl:
Például a Gorilla bácsi[link] című filmben. Vin Diesel egy katonát alakít és neki van egy ilyen laptopja 2005-ben.

Nálunk meg a cégnél volt már 2 db ilyen gép is, igaz azok csak CF18-asok voltak. Nekem kimondottan nem tetszett. Rettenetesen rossz volt a billentyűzet, főleg azért mert nagyon rossz helyre kerültek bizonyos billentyűk, meg netbookos méretűek voltak.

Egyébként egyáltalán nem törhetetlen a jószág, a 2 gépből ami itt volt, abból az egyiknek a teteje el volt repedve. Amúgy kocogtatásra buta kongó olcsó műanyagos kopogással válaszolt, de legalább rugalmas volt a burkolat.

(#79) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik. ;]

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#80) rudi válasza orbano (#71) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért az idiótaságnak is megvannak a fokai. Az alap, hogy a végén fel kell robbannia, de hogy egy tök véletlen robbanás alapján következtessenek, az vicces. Ami a vizet illeti, éppenazért IP54-es ez a gép, mert a videóban szereplő vízágyút nem bírja ki. Továbbá éppen az ért IP54-es, mert a földbe temetést sem kell kibírnia. Szerintem ezek miatt hatásvadász. Látványos, de realitása a nullához közelít, a végén pedig egy értelmetlen ítélet van.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#81) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes cucc, de tényleg speciális alkalmazási területen kell csak.

Milyennapvan?

(#82) whiz válasza D1Rect (#81) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Érdekes cucc, de engem is jobban érdekel a teszter hölgy. :D

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#83) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nehez terepen elso osztalyu gep. Megeri az arat.

Jo a teszt es szep a tesztelo holgy.Csak igy tovabb :)

"There is nothing permanent except change"

(#84) D1Rect válasza whiz (#82) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rudi? ;]

Milyennapvan?

(#85) j0k3r!

j0k3r!
(senior tag)

:Y az ara eleg durva... ennyi penzbol inkabb meggondolnam, hogy vegyek egymas utan esetleg 5 laptopot, ha eltorik vagy valami tortenik vele : ))

some men just wanna watch the world burn...

(#86) orbano válasza j0k3r! (#85) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

amig csak a torrentrol letoltott filmeket nezed rajta es a prohardvert, addig biztosan ezt látod az egyetlen alternatívának. bár lehet a Te megoldásoddal is 5 nap után eleged lenne, mert elfogyott az 5ik laptop. csak munkahely kérdése :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#87) szelidorzo

szelidorzo
(fanatikus tag)

Előző életemben (munkahely) volt szerencsém használni egyet (kissé combosabb kivitelben) és szinte agyonüthetetlen a gép. Igaz az ára 1,6 milla volt. (szerencsére az eu fizette).
Munkára (nem játékra) kiválóan alkalmas volt, nem kellett félni, hogy megsérül használatközben. Ami pici gondot jelentett, hogy gépkocsiba építve a dokkolóval kissé bizonytalanná vált (érintkezési probléma miatt, pedig a dokkoló is elég érdekes zárral volt megoldva) kislemezes meghajtó, cd író fiókos megoldással cserélhető volt benne.
Képernyő tisztításhoz spéci kendő járt.
Szervíz meg volt oldva rendesen. A vásárolt pár darab mindegyikéből kimaradt a megrendelt kékfog a gyártósoron. Szervízes ember repülőre ült, s jött pótlólag beépíteni sűrű bocsánatkérések közepette. Csúszásgátló terítővel asztal letakar, saját magát leföldeli, spéci szerszámkészlettel gépet szétkapja, műszaki dokumentáció alapján beépíti a kékfogat, csatlakozó vezetékeket rajz alapján vezeti el, minden tömítést újra cserél, s úgy zárja le a dobozát.
(mérnök volt,s nem minimálbéren foglalkoztatott diák)

Szóval az árában az ilyen minőségű szervízszolgáltatás is benne foglaltatott.

kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

(#88) blueMerle válasza szelidorzo (#87) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Na ez igen, erre mondják hogy quality support :K

(#89) JanR

JanR
(őstag)

Szep ara van, megyek veszek gyorsan kettot, nehogy javuljon a forint es olcsobb legyen ;]

Derek egy noti!

www.oaziscomputer.hu

(#90) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Valahogy így képzeljük el egy mobil számítógép akkus élettartamát. Nagyon baba! Én is így képzelem el. Egyet sajnálok. A gyártók általában nem így képzelik el. :W

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#91) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hallottátok azt a történetet róla, hogy egyszer egy ember életet mentett ez a notebook? Egy golyót megállított a merevlemeze. Így megmenekült a pali, aki ezzel védekezett. :D

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#92) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

Nem szögbeverésre [...] való

:D

(#93) mdk01 válasza Kriza (#38) üzenetére

mdk01
(őstag)

Igen.

(#94) mdk01 válasza j0k3r! (#85) üzenetére

mdk01
(őstag)

Jah, ezért nem is neked csinálták. Vannak olyan adatok amiket nem lehet csak úgy újra megvenni.:)

(#95) D1Rect válasza mdk01 (#94) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hülyeségbiztos pendrive. Valamivel olcsóbb. :P

Milyennapvan?

(#96) orbano válasza D1Rect (#95) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

igen, a pendrive midenképpen az az adathordozó, amire érdemes rábízni fontos és pótolhatatlan adatokat. ennél talán csak az 5-25-ös floppy a jobb választás, vagy ha ráírod a biteket a tenyeredre filccel.

A vér nem válik VAZZE!™

(#97) sephi

sephi
(őstag)

Igazi fesztiválos notebook, jöhetne mellé törésmentes mobilnet is.... :DDD

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#98) Napfénysüti válasza orbano (#96) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez jó volt. :C :D
De pendrivera én se bíznám a fontos adataimat. :K

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#99) D1Rect válasza orbano (#96) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az atombiztos pendrivera én rábíznám. Legalább annyira mint a vinyóra.

Milyennapvan?

(#100) Gabboo

Gabboo
(tag)

"...villám ellen nem véd" - Gondolom atomtámadás ellen sem véd.
Azért nagyon durva a masina, le a kalappal előtte. :R

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.