Pls video linket vki. 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Pls video linket vki. 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Jó kis teszt lett, nagyon kellemes videóteszttel 
Nemrégiben én s hasonló készüléket vadásztam céges környezetbe gyárterületre. Talán nem gond ha linkelem az alábbi videót.
[link]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

asszem, ebben a notiban "gyárilag" van a Hummer életérzés 
"Csonka Magyarország nem ország, Csonka Pici nem pici" /Maksa Zoltán/

Ahogy elöttem is említették, SSD nélkül ez bizony egy félkarú óriás, ellenben ez a hiányosság ugye pótolható.

hi
jó kis vas, és jól is jön ha ipari területen ügyködik a user
mi régebbi tipusokat használunk és nincs sok gond velük, kb a tapipad használhatósága romlik idővel.
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

anno az 540-es (MB
) vinyómat leejtettem szerintem magasabbról és semmi baja nem lett
Mukodes kozben? Mert nagyon nem mindegy..
OK

hmm... helyesen ertelmezem, hogy itt a levegobe ropitettek cirka 3 millat? 
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Ha valaki meg zavar a közel-keleten PH nézegetés közben, egyszerűen csak hozzávágod a készüléket!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/
jó ócsó...
nálunk dell-ből olt hasonló nem rég, de nem gondoltam volna, hogy ennyire horror az ára! 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Klassz gép, a súlya is egész baráti... az ára meg olyan, mint amilyennek lennie kell 
...de akkor már inkább SSD-vel.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Ja és tudnék egy igazán hiteles tesztet... otthagyni pár napra ovisok között, hadd játsszanak vele... 
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

tudja valaki hogy ez mikori kiadás; mert nekem úgy sejlik ez legalább 3 éve létezik már?
Áááállat! 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Nem találtak megfelelöbb szót, igy ezt könnyebb használni, mint például "limitált kiadás=limited edition" ahogy mostanság divatos. 
Hivhato vagyok Viberen

a stílus egy ókori görög íróeszköz, és így írják magyarul helyesen, mint az angol stylus szó magyar megfelelőjét. ált. isk. tananyag.
Gdfath3r: ha valamit nem tudsz biztosan, inkább ne beszélj butaságokat, ez egy teljesen helyes szóhasználat (no offense
)
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
Remek gép ez már tényleg sokmindent kibír. De ahogy sokan mások is mondták az SSD-t szerintem is elbírná. Mondjuk aki meg tudja venni annak az már nem is tétel bele. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Na ez már tablet a javából... 
És még üzletnek sem rossz. Becsomagolsz pár kifutó alkatrészt egy "páncéldobozba" és eladhatod 13x-os áron
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
A teszt csinálása közben én is megtaláltam ezt a videót. Szerintem tökéletesen kimeríti a hatásvadász médiasz@r fogalmát 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

A berendezés forgalmazójának a képviselője vagyok. Olvasva látom a véleményeket, hogy a cikkben publikált listaár elég magas. Időközben megérkezett az új (februári) gyártói árlista, amiben az ár csökkent kb. 150e Ft-al. Bár a nagyságrend így is maradt...
A termékcsaládban vannak olyan termékek amelyek már nettó 500e Ft-tól is elérhetők, igaz az a tesztben bemutatott masinához képest néhány jellemzőben elmaradnak, viszont azok is figyelmreméltóak.
Megaglobal Kft.
www.megaglobal.hu

Remek teszt, köszi.
*Impossibe is nothing.*

hatásvadász, mert a szokásos idióta angol stílusban készült? a földes és a vizes teszt szvsz teljesen korrekt volt. a robbantás pedig angolos, ahogy kell 
A vér nem válik VAZZE!™

lehet hogy magas az áruk, de az első tönkrement thinkpad x200-as pótlásánál behozza az árát 
A vér nem válik VAZZE!™

A tesztelő urak nem voltak következetesek, mert a robbantás alatt nem ültek a gép előtt... igaz, akkor a user sem maradt volna egyben, hogy megpróbálja bekapcsolni a gépet.
így van, pont ezt akartam írni, hogy 1kiló élesített c4-en csücsülve már mindegy hogy a bumm után egybemarad-e a notid vagy nem 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Egészen az utolsó oldalig (ott szerepelt a termék ára) tökéletesnek éreztem a gépet kis gyermekek részére. Ez szerintem túlélné őket.
A videós teszt nagyon tetszett.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

Találó neve van...Sarkkutatóknak ideális
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *
hát nem olcsó játék ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Nem olyan elképesztően újak a Panasonic ToughBook-ok és már filmekben is szerepeltek.
Pl:
Például a Gorilla bácsi[link] című filmben. Vin Diesel egy katonát alakít és neki van egy ilyen laptopja 2005-ben.
Nálunk meg a cégnél volt már 2 db ilyen gép is, igaz azok csak CF18-asok voltak. Nekem kimondottan nem tetszett. Rettenetesen rossz volt a billentyűzet, főleg azért mert nagyon rossz helyre kerültek bizonyos billentyűk, meg netbookos méretűek voltak.
Egyébként egyáltalán nem törhetetlen a jószág, a 2 gépből ami itt volt, abból az egyiknek a teteje el volt repedve. Amúgy kocogtatásra buta kongó olcsó műanyagos kopogással válaszolt, de legalább rugalmas volt a burkolat.
Nekem tetszik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.
Azért az idiótaságnak is megvannak a fokai. Az alap, hogy a végén fel kell robbannia, de hogy egy tök véletlen robbanás alapján következtessenek, az vicces. Ami a vizet illeti, éppenazért IP54-es ez a gép, mert a videóban szereplő vízágyút nem bírja ki. Továbbá éppen az ért IP54-es, mert a földbe temetést sem kell kibírnia. Szerintem ezek miatt hatásvadász. Látványos, de realitása a nullához közelít, a végén pedig egy értelmetlen ítélet van.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Érdekes cucc, de tényleg speciális alkalmazási területen kell csak.
Milyennapvan?
Érdekes cucc, de engem is jobban érdekel a teszter hölgy. 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!

Nehez terepen elso osztalyu gep. Megeri az arat.
Jo a teszt es szep a tesztelo holgy.Csak igy tovabb 
"There is nothing permanent except change"
rudi? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyennapvan?

az ara eleg durva... ennyi penzbol inkabb meggondolnam, hogy vegyek egymas utan esetleg 5 laptopot, ha eltorik vagy valami tortenik vele : ))
some men just wanna watch the world burn...

amig csak a torrentrol letoltott filmeket nezed rajta es a prohardvert, addig biztosan ezt látod az egyetlen alternatívának. bár lehet a Te megoldásoddal is 5 nap után eleged lenne, mert elfogyott az 5ik laptop. csak munkahely kérdése 
A vér nem válik VAZZE!™

Előző életemben (munkahely) volt szerencsém használni egyet (kissé combosabb kivitelben) és szinte agyonüthetetlen a gép. Igaz az ára 1,6 milla volt. (szerencsére az eu fizette).
Munkára (nem játékra) kiválóan alkalmas volt, nem kellett félni, hogy megsérül használatközben. Ami pici gondot jelentett, hogy gépkocsiba építve a dokkolóval kissé bizonytalanná vált (érintkezési probléma miatt, pedig a dokkoló is elég érdekes zárral volt megoldva) kislemezes meghajtó, cd író fiókos megoldással cserélhető volt benne.
Képernyő tisztításhoz spéci kendő járt.
Szervíz meg volt oldva rendesen. A vásárolt pár darab mindegyikéből kimaradt a megrendelt kékfog a gyártósoron. Szervízes ember repülőre ült, s jött pótlólag beépíteni sűrű bocsánatkérések közepette. Csúszásgátló terítővel asztal letakar, saját magát leföldeli, spéci szerszámkészlettel gépet szétkapja, műszaki dokumentáció alapján beépíti a kékfogat, csatlakozó vezetékeket rajz alapján vezeti el, minden tömítést újra cserél, s úgy zárja le a dobozát.
(mérnök volt,s nem minimálbéren foglalkoztatott diák)
Szóval az árában az ilyen minőségű szervízszolgáltatás is benne foglaltatott.
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

Na ez igen, erre mondják hogy quality support 

Szep ara van, megyek veszek gyorsan kettot, nehogy javuljon a forint es olcsobb legyen ![;]](/dl/s/v1.gif)
Derek egy noti!
www.oaziscomputer.hu
Valahogy így képzeljük el egy mobil számítógép akkus élettartamát. Nagyon baba! Én is így képzelem el. Egyet sajnálok. A gyártók általában nem így képzelik el. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Hallottátok azt a történetet róla, hogy egyszer egy ember életet mentett ez a notebook? Egy golyót megállított a merevlemeze. Így megmenekült a pali, aki ezzel védekezett. 
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

Jah, ezért nem is neked csinálták. Vannak olyan adatok amiket nem lehet csak úgy újra megvenni.
Hülyeségbiztos pendrive. Valamivel olcsóbb. 
Milyennapvan?

igen, a pendrive midenképpen az az adathordozó, amire érdemes rábízni fontos és pótolhatatlan adatokat. ennél talán csak az 5-25-ös floppy a jobb választás, vagy ha ráírod a biteket a tenyeredre filccel.
A vér nem válik VAZZE!™

Igazi fesztiválos notebook, jöhetne mellé törésmentes mobilnet is.... 
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
Ez jó volt.

De pendrivera én se bíznám a fontos adataimat. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Az atombiztos pendrivera én rábíznám. Legalább annyira mint a vinyóra.
Milyennapvan?