Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Javítsatok ki mivel nem vagyok egyáltalán nagy notebook-os de szerintem max terheléssel a 192 perc nagyon derék. :K

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#2) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis noti,annak aki kihasználja extra képességeit.Nemtudom bizonyára ezek az emberkék elég kevesen vannak.Már az elején gondoltam,h.az ára nagyon durva lesz :U de,h.ennyire :Y

< ModernWarfare 2- 3 baráti kör > < hmmm....aureo mediocritas >

(#3) modern

modern
(fanatikus tag)

Szép ára van :Y

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#4) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mint egy tömegfegyver. Szép nagy.:D

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#5) Comrade92

Comrade92
(tag)

"tűzoltásnál többre van szükség a törékeny laptopoknál"

Mondjuk szerintem tűzoltásnál poroltóra lenne szükség, nem notebookra

(#6) hardverarc

hardverarc
(újonc)

rá akasztod a válladra,körbepörögsz, mindenki meghal 3méteres sugárban :DDD amúgy elfogadnám :)

pspfilez.extra.hu minden amit psp-ps3-stbről tudni érdemes :D

(#7) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg lenne par otletem. Mivel a suly nem szamit, a toltot lehetne integralni a gephazba. Valamint nem XP-vel kene adni, ugyanis elobb szunik meg a support, minthogy lejar a gepre a gari :D

Zipit Z2 idomár

(#8) Gazsi00

Gazsi00
(senior tag)

Tényleg szép ára van...

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#9) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ára valóban nem semmi, de ahova ez kell, oda ez kell, mese nincs.
Nem is tudtam, hogy ilyen csinos tesztelőhölgy is van a PH csapatában! :D :R

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kemény. Szó szerint. Egyetlen bajom az 1.2 GHz-es CPU. Mire a nehéz terepen bebootol, vége mondjuk egy katasztrófának. :DDD

Mennyi ideig bootolt a fagyasztó után?

PH semleges

(#11) Pacák

Pacák
(senior tag)
LOGOUT blog

Lelki szemeimmel már látom, hogy a majdan elkészülő következő AVP filmben egy tiszt pont egy ilyenre kéri le a műholdas helyzetképet.

Ha később nagyon eldurvul a helyzet, akkor szintén a Toughbook -ot használja fel:
A. Egy Alien here savas vére ellen fedezéknek.
B. Egy Predator csuklópenge döfésének hárítására.

A reklámötletért szemrebbenés nélkül elfogadok nagyobb összegeket a bankszámlámra. :P

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#12) Hebry

Hebry
(senior tag)

Nem kéne, nem tudnám kihasználni.
Tényleg azoknak jó, akiknek a munkakörülményei megkívánják.

(#13) bobalazs válasza Comrade92 (#5) üzenetére

bobalazs
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk kaliforniába nem egyszerű kis tűzöltások vannak.
Jól néz ki.
Mondjuk ha én ugranék rá nem biztos hogy kibírná... :DDD

[ Szerkesztve ]

http://ecat.com/ecat-technology

(#14) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Elfogadnám jó kis masina és nekem tuti el kelne egy ilyen darab, mert szokásom leejteni mindent főleg ha az drága és törékeny.
Amúgy minden tiszteletem a kedves tesztelő hölgyé, nem tudom de szerintem egy PH-s szépség versenyt igazán illene rendezni. :DD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#15) Tikakukac

Tikakukac
(senior tag)

Remek teszt!
Faterom lassan 1 éve használja pont ezt a típust, nagyon jól teljesít, gyakorlatilag megölhetetlen. Kapott már mindent amit el lehet képzelni és szinte zsír újonnan néz ki, amikor tiszta legalábbis :DDD Nekem egyedüli bajom a tapipad volt, valahogy a dv5-ösöm után nehézkesen esett "ujjra" a mozgatás, bár mentségére legyen mondva hogy ezen kívül nekemis bejött, apámnak mint 3. munkatárs tényleg tökéletes :K

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#16) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Nem semmi a gép és gratula a cikkhez ;)

EU: RoCDaN.464 US: SkyMouz.183 ID: skymouz@gmail.com

(#17) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Még több videótesztet követelek ezzel a gyönyörű teszterrel! :K

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#18) .mf válasza stevve (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A bootolás nem a proci függvénye, sokkal inkább a merevlemezé és a szoftveré.

Durva gép, viszont annak ellenére, hogy a cikk alapján úgy tűnne, nem mai darab -- ezért is a kis HDD.

Pár elírás maradt benne, pl. összegzésben akkomulátor, 2.-3. oldal táján gondolom a gép automatikusan átírta a stylust stílusra, stb.

(#19) csaabz

csaabz
(senior tag)

Nem semmi az akksi idotartama... :C

World of Tanks - Forza 4

(#20) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki a lányka aki stresszeli a gépet? :DDD

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#21) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ki ez a helyes és segítőkész leányzó? :)

Aurea mediocritas

(#22) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ennek nem reped meg a kávája fél év után, az is fix...

majd 3 órás üzemidő terhelten, durva.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#23) Geri9159

Geri9159
(kvázi-tag)

Remek masina, ha véletlen a déli sarkra mennék expedícióra egy ilyet vinnék magammal :DD
Lassan lehetne itt a PH!-n egy szépség versenyt indítani :DDD

[ Szerkesztve ]

(#24) monsta007

monsta007
(kvázi-tag)

Nemkicsit durva gép :Y Ha esetleg lenne valakinek egy felesleges darabja, szívesen tesztelgetném kicsit (kalapács, légkalapács és barátai, esetleg egy atombomba) ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

"Fuck it!" for Chris. :)

(#25) KilgoreTrout

KilgoreTrout
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A stylus-t tényleg stílusnak hívják magyarul vagy ez csak egy pH-s nyelvújítás? :)

"Vizsgáld meg az áltudomány minden egyes darabját és meg fogod találni a biztonságos takarót, egy szopogatni való hüvelykujjat, egy szorongatni való ingecskét." (Isaac Asimov)

(#26) stevve válasza .mf (#18) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért csak van valami köze hozzá a procinak is. :)

PH semleges

(#27) Simi2000

Simi2000
(tag)

Az egészben a videos-teszt volt a legjobb :)

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#28) Archer

Archer
(őstag)

Az ötlet nem újkeletű, ha jól tudom először a Sivatagi Viharban használtak ilyen,csak Paravant (ma DRS Technologies) gyártmányú strapa gépeket. Ennek ellenére nagyon meggyőző a gép. Az ára annyi amennyi, az ilyen speciális feladatokra gyártott gépeknek mindig is megkérték az árát de aki tényleg használja és segítségére van annak megéri az árát.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#29) 03061981

03061981
(kvázi-tag)

Na ezt az akksi időt kéne teljesíteni minden notinak! :C

Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/

(#30) sz.mich

sz.mich
(tag)

Nagyon komoly gép. Nem is aggódnék, ha a lurkók nyüstölnék. :D

Csak kp., az ár fix.

(#31) aram01

aram01
(PH! kedvence)

nagyon durva

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#32) jozsi

jozsi
(tag)

Azért látom a leejtős tesztnél 90 cm magasságból nem mertétek a betonra ejteni:DDD Én megcsináltam 50 cm-ről a háttérvilágítás be is krepált:D Lehet ennek ellenére veszünk pár db.-ot a céghez, mert leszámítva ezt a kis malőrt a piacon kapható egyik legjobb termék ebben a kategóriában, de sajnos emiatt meg is kérik az árát.

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

(#33) - = Zk = - válasza Móci (#9) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én miért nem láttam a hölgyet?:U:R

" Chuck Norris pórázon vezeti az áramot! " - = Origin(BF3/RUN): Gabbers_Unite = -

(#34) - = Zk = - válasza - = Zk = - (#33) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Telóm egyik böngészöje sem jelenítí meg a videót. :S :(:W

" Chuck Norris pórázon vezeti az áramot! " - = Origin(BF3/RUN): Gabbers_Unite = -

(#35) rudi válasza stevve (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért ez a gép is bootolt fürgén. A hűtés után nem kellett neki fél óra, csak úgy 5 perc. Ja és vannak nagyobb meg erősebb modellek is. Épp most néztem hazafelé menet egy Dakar beszámolót, hát a szerviz-táborban elég nagy Toughbook-koncentráció volt :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#36) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó volt látni egy videos tesztet mint pl a mobilarénánál,öröm volt olvasni,és az aksi ideje se semmi.Köszönöm :R

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#37) mdk01

mdk01
(őstag)

A robusztussága nem tudom miért negatívum. Sztem ennél a kategóriánál kötelező, amúgy hogyan, lenne strapabíró?
A múltkor apám lakoccolta az ajtótokot vele és kilazult az akkumlátor. Nem tudták miért nem indul mire rájöttek aku ki, aku be. Na mindegy nincs tökéletes gép.
Az ára meg egyáltalán nem meglepő. A speciális notik simán 1 milla és afölötte mozognak lásd egy izmosabb lenovo W700 is közelebb van a 1,5millához mint ez.

3órás aksi idő se tudom miért olyan WOW max teljesítményen egy ekkora gépnél. Kis kijelző, kis proci, venti nélkül.
A 12óra az nem rossz de abba a 12órába valszeg csak nézik a gépet.

Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#38) Kriza

Kriza
(őstag)

Ilyen cuccal tolta a néger fickó a Jerichóban, nem?
Azbeszt... most nézem csak az árát! :Y

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung BN59-00507A távvezérlő: http://hardverapro.hu/apro/samsung_bn59-00507a_teljesen_uj_gyari_taviranyito/hsz_1-200.html

(#39) commanDOS

commanDOS
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem semmi masina az már biztos. Szeretem a letisztult, elegáns dizájnt, de ez a brutális, kompromisszummentes funkcionalitás lenyűgöz. Nem én vagyok a célközönség, de biztos vagyok benne, hogy akinek ilyenre van szüksége, annál maximálisan megállja a helyét ez féltéglába integrált laptop. Viszont az ára tényleg nagyon durva, ennyiért pár éves használt autót lehet venni :D

Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)

(#40) stevve válasza rudi (#35) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért az 5 perc sem vészes, főleg félig fagyott alkatrészekkel... Jó volt a házi videóteszt is. :R :C

"Épp most néztem hazafelé menet egy Dakar beszámolót, hát a szerviz-táborban elég nagy Toughbook-koncentráció volt"

:DDD Oda azért kell is ilyen robusztus gép, az biztos.

PH semleges

(#41) huszar90

huszar90
(tag)

Hihetetlen de tetszik, pedig nem használok notebookot extrém körülmények között :D

(#42) Z_A_P

Z_A_P
(fanatikus tag)

Egy ilyen "strapabiro" gepbe nem ertem hogy kerulhet HDD? :F
Mert kizart dolog hogy ne az legyen az elso dolog ami megserul idovel. SSD nelkul nem szabadna senkinem sem megvenni

OK

(#43) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vaskos. :DDD
De tényleg egy ssd belekerülhetne a rendszerbe... :U

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#44) ^Clown

^Clown
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon csúcs a gép, viszont miért HDD-t tesznek bele? Ha valahol, hát itt bizony kell SSD-t használni.

IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo

(#45) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na ez már atombiztos egy notebook. :DDD

De egyelőre megelégszem a mezei business-rugged notimmal. :)

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#46) SWiNEBoY válasza Kriza (#38) üzenetére

SWiNEBoY
(tag)

Jaja, vmi hasonló volt az is! :D

Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/

(#47) mv

mv
(fanatikus tag)

Az első gondolatom az volt, hogy olyan, mint egy szendvicssütő. :)

Komolyra fordítva, nem mindennapi gép, nem mindennapi feladatokra. Érdekes munkája lehet annak, aki ilyen gépet visz magával.

A cikkíróval egyetértve a merevlemezt tartom a gép gyenge pontjának. Egy milla feletti árért beleférne egy SSD.

A csinos tesztelő kollegina is az újítások részét képezi? :)

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#48) Runo

Runo
(őstag)

azé pár filmben már lehetett látni hasonlókat... ugye nem baj ha nem mondok címeket, de emléxem hogy láttam már hasonlót, sót háton is láttam már lót :DDD

jah és még csak annyit, hogy
"a merevlemez akár 90 cm magasról való esést is sértetlenül átvészel"
ez nekik valami csúcstechnológia? anno az 540-es (MB :D ) vinyómat leejtettem szerintem magasabbról és semmi baja nem lett :DD

[ Szerkesztve ]

-Te megittad a szenteltvizet??? -Igen, és isteni volt!!!

(#49) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Meggyőző, de az érintőpanel és a forgatható kijelző egy ilyen készüléknél furcsának hatnak. Véletlenül nincs lezárva, könnyebben letörik...

(#50) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

önvédelmi eszközként is bevezethető :D

rejtett számot nem veszek fel!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.