Meg a hülyeség ellen se. Mondjuk megnéznék egy hülyeálló gépet. 
Milyennapvan?
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Meg a hülyeség ellen se. Mondjuk megnéznék egy hülyeálló gépet. 
Milyennapvan?
Áh, egy strapabíró notit nem így kell tesztelni. Oda kell adni az unokahúgom kislányának, ha fél óra múlva még működik, akkor mindent kibír! 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

nagyon tetszik a gép.el tudnám képzelni magamnak.amúgy nem értem mért nem lehet a hétköznapi laptopokat is maszívabbra csinálni.mondjuk az én HP-m se rossz de valahol a kettő közt...az lenne az ideális.....
vagy minimum valami spéci alu ötvözet burkolat und váz....
üdv
[ Szerkesztve ]
( Nikon D60 ) ( ThinkPad E520 ) ( Samsung GT-I9000 Galaxy S- 2.3.5 DarkCore )

"vagy minimum valami spéci alu ötvözet burkolat und váz...."
ThinkPad rollcage vázzal? 
A vér nem válik VAZZE!™
Nah, ez már laptop 
Nah, gyors kinyomtatok róla 1 képet, azt a párnám alá teszem, hátha valódivá válik, mint ahogy a mesében 
Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad.||| Abit fan, Abit gyűjtő|||

na például az már alakul. ![;]](/dl/s/v1.gif)
annyit változtatnék még rajta hogy gumis élvédőket,és SSD-t bele.. 
( Nikon D60 ) ( ThinkPad E520 ) ( Samsung GT-I9000 Galaxy S- 2.3.5 DarkCore )
Durci gép az biztos
a zsanérját elfogadnám 
(#105) forras2 Amúgy én is ezt csinálom

[ Szerkesztve ]
IPSE VAGYOK
cégben napi rendszerességgel használtam és nagyon jo kis cucc. ára olyan amilyen de bírja is. pl simán olajos kézzel tapicskoltuk 

Hmm először is grat a cikkhez és a szép teszternek! 
Engem legjobban az érintőképernyője lepett meg, a többi az végülis érthető, de érintőképernyővel együtt így teljesíteni.. nem semmi! 
Nem tudnám kihasználni az előnyeit sajna, maximum ha sokat utazgatnék 
De előbb utóbb úgyis eljön az a nap 
Viszont, GAMER-eknek nem ajánlott egyáltalán, mert ennyiért kb. core-i 7-es laptopocskát lehet kapni! 
[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
A winyón pedig a csávó egész élete volt, így nem volt értelme tovább dolgozni...
Elég komoly. Lehet olcsóbb venni egy csomó használt winyót, kiaggatni magunkra, mint hogy vennénk egy golyóálló mellényt. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

Maga a páncélzat számomra vonzó, de maga a gép tudása igen-igen kevés...
Az még megértem, h a páncélzat kemény extra költség, de ha a w500-om kibírja, h a 130kg-al rálépjek, akkor nekem az elég.
Ha teszem azt, azt tudná amit a w500-am akkor már megérné az felárat, és akkor igen cool cucc lenne....
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
Tök fölös az almát a körtével összehasonlítani. Ez a gép nem arra való, amire a W500 és fordítva. Amúgy a cikkben is írtam, hogy van rengeteg egyéb toughbook. Többek közt P8000-es procival és egyebekkel szerelt is.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Azért egy rendes, mondjuk 9mm-es lövedéket igen minimális eséllyel állít meg egy 2.5"-os merevlemez (különösképpen ha teljesköpenyes), úgyhogy senki ne próbálja ki otthon 
If you have No Fear, then your car isn't fast enough
Azonnal kéne egy ilyen 
Egyrészt marha jól néz ki, másrészt meg valszeg tényleg bírja a dolgokat 
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...
Érdekes, hogy pont a Panasonic gyárt ilyet, pedig ők nem is tartoznak a csúcsnotikészítők közé.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Szép, örvendetes és dícséretes dolog, hogy a PH!-s tesztek metodikája jól kidolgozott...egységes elvek alapján végzett tesztek, jól követhető és összehasonlítható írások...
Az LCD bekalibrálásánál viszont ebben az esetben erősen felröhögtem...úgy látszik, túl sok ideje van még mindig a cikkíróknak...de Rudinak mindenképp...![;]](/dl/s/v1.gif)
primus inter pares
Sok gyártó van, akik a köztudatban nem tartoznak valahova, vagy nem is hallottál róluk, mert nem SOHO cuccokat csinálnak... Pl. a Quantum Data mit gyárt? Videojel-generátorokat... De olyanokat, hogy több százezerbe kerül egy...
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

a ruggedized kovetkezetesen valami masnak van irva

bazz ezzel ölni lehet XD oda csapsz valakinek az ott össze esik
brutális gép GG! 
*Xbox kontrollert vennék!*
Tegyük fel másképp a kérdést. Ha ők ilyet tudnak gyártani, akkor miért nem képesek betörni a felhasználói piacra nívós termékekkel?
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Ez tényleg nem gyenge
Vajon mekkora hajítást bírna ki?
Az én kis asus n61vn laposom szerintem a fél méteres zuhanást sem díjazná, mondjuk nem is arra tervezték...