Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) D1Rect válasza Gabboo (#100) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg a hülyeség ellen se. Mondjuk megnéznék egy hülyeálló gépet. :D

Milyennapvan?

(#102) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Áh, egy strapabíró notit nem így kell tesztelni. Oda kell adni az unokahúgom kislányának, ha fél óra múlva még működik, akkor mindent kibír! :DDD

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#103) -royalflush-

-royalflush-
(tag)

nagyon tetszik a gép.el tudnám képzelni magamnak.amúgy nem értem mért nem lehet a hétköznapi laptopokat is maszívabbra csinálni.mondjuk az én HP-m se rossz de valahol a kettő közt...az lenne az ideális.....
vagy minimum valami spéci alu ötvözet burkolat und váz....
üdv

[ Szerkesztve ]

( Nikon D60 ) ( ThinkPad E520 ) ( Samsung GT-I9000 Galaxy S- 2.3.5 DarkCore )

(#104) orbano válasza -royalflush- (#103) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

"vagy minimum valami spéci alu ötvözet burkolat und váz...."
ThinkPad rollcage vázzal? :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#105) forras2

forras2
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nah, ez már laptop :C

Nah, gyors kinyomtatok róla 1 képet, azt a párnám alá teszem, hátha valódivá válik, mint ahogy a mesében :DDD

Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad.||| Abit fan, Abit gyűjtő|||

(#106) -royalflush- válasza orbano (#104) üzenetére

-royalflush-
(tag)

na például az már alakul. ;]
annyit változtatnék még rajta hogy gumis élvédőket,és SSD-t bele.. :C

( Nikon D60 ) ( ThinkPad E520 ) ( Samsung GT-I9000 Galaxy S- 2.3.5 DarkCore )

(#107) Ipse89

Ipse89
(tag)
LOGOUT blog

Durci gép az biztos :Y a zsanérját elfogadnám :U

(#105) forras2 Amúgy én is ezt csinálom :U :DD

[ Szerkesztve ]

IPSE VAGYOK

(#108) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

cégben napi rendszerességgel használtam és nagyon jo kis cucc. ára olyan amilyen de bírja is. pl simán olajos kézzel tapicskoltuk :)

(#109) macman507

macman507
(kvázi-tag)

Hmm először is grat a cikkhez és a szép teszternek! :DD

Engem legjobban az érintőképernyője lepett meg, a többi az végülis érthető, de érintőképernyővel együtt így teljesíteni.. nem semmi! :R

Nem tudnám kihasználni az előnyeit sajna, maximum ha sokat utazgatnék :)
De előbb utóbb úgyis eljön az a nap :P

Viszont, GAMER-eknek nem ajánlott egyáltalán, mert ennyiért kb. core-i 7-es laptopocskát lehet kapni! :Y

[ Szerkesztve ]

1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)

(#110) Maestrohun válasza Vasinger! (#91) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

A winyón pedig a csávó egész élete volt, így nem volt értelme tovább dolgozni... :DD Elég komoly. Lehet olcsóbb venni egy csomó használt winyót, kiaggatni magunkra, mint hogy vennénk egy golyóálló mellényt. :DD

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#111) dokesz007

dokesz007
(fanatikus tag)

Maga a páncélzat számomra vonzó, de maga a gép tudása igen-igen kevés...
Az még megértem, h a páncélzat kemény extra költség, de ha a w500-om kibírja, h a 130kg-al rálépjek, akkor nekem az elég.

Ha teszem azt, azt tudná amit a w500-am akkor már megérné az felárat, és akkor igen cool cucc lenne....

---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

(#112) rudi válasza dokesz007 (#111) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tök fölös az almát a körtével összehasonlítani. Ez a gép nem arra való, amire a W500 és fordítva. Amúgy a cikkben is írtam, hogy van rengeteg egyéb toughbook. Többek közt P8000-es procival és egyebekkel szerelt is.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#113) Phoenix válasza Maestrohun (#110) üzenetére

Phoenix
(újonc)

Azért egy rendes, mondjuk 9mm-es lövedéket igen minimális eséllyel állít meg egy 2.5"-os merevlemez (különösképpen ha teljesköpenyes), úgyhogy senki ne próbálja ki otthon :)

If you have No Fear, then your car isn't fast enough

(#114) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azonnal kéne egy ilyen :)
Egyrészt marha jól néz ki, másrészt meg valszeg tényleg bírja a dolgokat :)

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#115) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy pont a Panasonic gyárt ilyet, pedig ők nem is tartoznak a csúcsnotikészítők közé.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#116) Rover623

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szép, örvendetes és dícséretes dolog, hogy a PH!-s tesztek metodikája jól kidolgozott...egységes elvek alapján végzett tesztek, jól követhető és összehasonlítható írások...:R
Az LCD bekalibrálásánál viszont ebben az esetben erősen felröhögtem...úgy látszik, túl sok ideje van még mindig a cikkíróknak...de Rudinak mindenképp...;]

primus inter pares

(#117) hcl válasza venember83 (#115) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sok gyártó van, akik a köztudatban nem tartoznak valahova, vagy nem is hallottál róluk, mert nem SOHO cuccokat csinálnak... Pl. a Quantum Data mit gyárt? Videojel-generátorokat... De olyanokat, hogy több százezerbe kerül egy...

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#118) rakenroll

rakenroll
(újonc)

a ruggedized kovetkezetesen valami masnak van irva

(#119) richpublic

richpublic
(kvázi-tag)

bazz ezzel ölni lehet XD oda csapsz valakinek az ott össze esik :C brutális gép GG! :R

*Xbox kontrollert vennék!*

(#120) venember83 válasza hcl (#117) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tegyük fel másképp a kérdést. Ha ők ilyet tudnak gyártani, akkor miért nem képesek betörni a felhasználói piacra nívós termékekkel?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#121) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez tényleg nem gyenge :C Vajon mekkora hajítást bírna ki? :U Az én kis asus n61vn laposom szerintem a fél méteres zuhanást sem díjazná, mondjuk nem is arra tervezték...

(#122) MJ12

MJ12
(lelkes újonc)

szép, hát ennek biztos nem lesz baja ha leejted-hozzáváod a falhoz:P
mondjuk nekem nem kell ilyen extrém laptop
az ul80jt böven megfelelne

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.