Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Ennek most nem látom a létjogosultságát.
Touchpad van a notebookon is. Minek még egy mellé?

TRON addict

(#2) Zoli133 válasza radi8tor1 (#1) üzenetére

Zoli133
(tag)
LOGOUT blog

nagyobb és emiat tkényelmesebb/könyebb kezelni szerintem ez lenne a célja
bár részemről egy kihúzható sima rész kéne amire egy egeret tudok rakni sose tudtam touchpaddal megbarátkozni igazán

"I may never find all the answers, I may never understand why, I may never prove, What I know to be true, But I know that I still have to try”

(#3) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Tehát 70$-ért adnak egy touchpaddel ellátott tálcát, ami fix méretű notit tud tartani mindazért, hogy lehessen egerezni? Nagy ötlet!
Helyettesítő terméke lehet a reggeliző tálca+egér kombónak. :U

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) Male válasza radi8tor1 (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes koncepció... csinálunk egy tálcát, hogy lehessen egeret használni kényelmesen a touchpad helyett... majd ezt a részt egy touchpaddal helyettesítjük....
Jó, ezen nagyobb van valószínűleg... de egy egér akkor is kényelmesebb.

Kicsit olyan, mintha csinálnánk egy billentyűzetet a notihoz, ami nagyobb és kényelmesebb, majd a köv. generációban kisebbre csináljuk, hogy könnyebben elférjen.... mondjuk pont akkorára, mint a notié :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) inferno88

inferno88
(kvázi-tag)

Személy szerint,mióta notebookot használok főleg egyetemen,de még itthon is,nagyon kényelmetlennek találom a desktopnál az egér használatát.Gépelek,és ahhoz hogy valamire rámenjek,el kell vennem a kezem a billentyűzetről.Ezzel a +touchpaddal ugyanezt érem el.
Már nézegettem olyan billentyűzetet a desktophoz,ahova szintén be van építve a trackpoint(ha egyszer kipróbálod,max játékhoz használsz majd egeret,de még a touchpad is felejtős).

Semper fi!

(#6) nyunyu válasza Male (#4) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Lasd IBM Travel Keyboard.

Az pont akkora, mint egy laptop also fele, plusz meg tapi is van rajta :DDD
(Mondjuk a piros pockevel egyszerubb egereszni.)

Már nézegettem olyan billentyűzetet a desktophoz,ahova szintén be van építve a trackpoint(ha egyszer kipróbálod,max játékhoz használsz majd egeret,de még a touchpad is felejtős).

IBM Think Keyboard
(Travel numerikussal megaldott nagytesoja, kar, hogy mar nem gyartjak. Mondjuk magyar kiosztassal amugy sem letezett.)

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#7) Male válasza nyunyu (#6) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

Mire jó ez??? ( Asztali gépeknél láttam egy helyen ilyeneket rendes bill helyett... ott hasznos volt, mert nem kellett egér a szűk helyen. )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) orbano válasza inferno88 (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a touchpadnál ezerszer jobb a pöcökegér, de azért a rendes egeret semmi pénzért nem cserélném le. napi 8 órában merő ínhüvelygyulladás még max érzékenységen is :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) orbano válasza Male (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mondjuk arra, hogy a világ egyik legjobb billentyűzete az ultranav. meg tudom érteni, aki otthon is ezzel akarja nyomni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) audi100td

audi100td
(PH! nagyúr)

ekkora baromsagot :U

(#11) Male válasza orbano (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgyértem notihoz minek :)

Nem tudom mennyi lehet az ára, de gyanítom van annyi, amennyit pluszban ráköltve a notira jó billel rendelkezőt tud(ott volna) venni.

(#12) shteer válasza orbano (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

márakinek jobb :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#13) audi100td válasza shteer (#12) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

milyen gepen probaltal eddig pöcköt? :)

(#14) shteer válasza audi100td (#13) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ibm. nem áll kézre, lassúnak találtam.

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#15) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És mi van a balkezesekkel? :F

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#16) kovgab válasza EczkE (#15) üzenetére

kovgab
(kvázi-tag)

A balkéz használata luxuskategóriás, lásd balkezes dolgok, sokért... :)) termékeket igényel.

Ká Úr

(#17) audi100td válasza shteer (#14) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

gondolom nem allitottad be az erzekenyseget, meg egy perc utan hagytad a fenebe :D

amugy eleinte tenyleg szokatlan, de ha mar belejött az ember gyorsabban es pontosabban lehet vele navigalni mint egy touchpaddel, legalabbis win alatt, az apple fele multi touch megoldas biztos meg jobb

(#18) kisjuhi

kisjuhi
(újonc)

És fél évig bírja egy feltöltéssel?!

(#19) shteer válasza audi100td (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

persze. más cuccát nem piszkálom :) olyat meg én már nem veszek

(#20) shteer válasza kisjuhi (#18) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem a noti ;]

(#21) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

mindenesetre ötletes :K

(#22) valaki654

valaki654
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Van ára, de ami Logitech az sosem olcsó :) Viszont a 3 év cseregarancia jó dolog.

(#23) audi100td válasza shteer (#19) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

ja, oke, akkor ez a kijelentes igy ebben a formaban nem sokat ert :)

[ Szerkesztve ]

(#24) tvse1995

tvse1995
(fanatikus tag)

Nem rossz ötlet ,bár szerintem egy vezeték nélküli egérrel simán el lehet lenni akár ágyon fekve is.

(#25) inferno88 válasza audi100td (#23) üzenetére

inferno88
(kvázi-tag)

Mikor haverom mondta,hogy milyen fasza a pöcökegér az e6400-esén,akkor én sem értettem,hogy mi olyan fasza rajta.Miután megvettem a T510-esem és kipróbáltam kicsit hosszabb használat mellett,azóta csak a pöcök.

Semper fi!

(#26) orbano válasza shteer (#14) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mennyi ideig próbáltad? az első hét kín keserves, amíg nem internalizálódik a használata. ugyanaz, mint az egér volt a legelején (vagy amikor maxra tolod a szenzit és balf*szkodsz). utána gyorsabb, mert egy mozdulattal oda viszed a kurzort ahova akarod. csak megfelelőre kell állítani a sebességet. utána garantáltan a táccsapad lesz az idegesítő és lassú fos. én is évekig ellenálltam, pedig ott volt a gépemen, aztán egyszer csak magába szippantott a sötétpiros oldal :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#27) shteer válasza audi100td (#23) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

dehogynem. szerintem nem jobb. ennyi :)

(#28) shteer válasza orbano (#26) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szerinted? írtam h másé volt a gép

jó neked :) használd sokáig

(#29) kerelo

kerelo
(senior tag)

na hát ennek semmi értelme :N

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.