Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Zefír

Zefír
(őstag)

Magic mouse 4 ever :) és haggyuk a koppintást.. -----persze 21k eg ymagic mouse de én imádom, és a gesztusokat tökéletesen kezeli, sőt, még programozható is. :U

(#2) FefeeX válasza Zefír (#1) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

nos igen, nekem is a magic mouse jutott az eszembe, főleg arra a félreinfóra, hogy a Microsoft milyen élen járt mindig is ezekben a dolgokban... :D

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#3) bLaCkDoGoNe válasza Zefír (#1) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

+1

Ez az egér viszont kényelmesebbnek néz ki, mint a Magic Mouse. (Cserében sokkal csúnyább - de ez természetesen relatív.)

Kicsit röhej, hogy két évvel a Magic Mouse után a Microsofttól csak ennyi telt.

(#2) FefeeX: A másik félreinfó (de legalábbis félreérthető sugallmazás: "Nem újdonság ez, az Apple egerei már egy ideje ilyenek, igaz, a Microsoft két gombot hozott ki az egyből.") pedig az, hogy a Magic Mouse-on nincs jobbklikk.

[ Szerkesztve ]

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4) Balika911 válasza Zefír (#1) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Erről is hallottam már jót is, rosszat is. Valaki imádja, valaki meg képtelen megszokni és inkább vesz helyette egy Logitech egeret.

Amúgy a Microsoftnak volt már érintős egere, Air Touch néven futott/fut. Hogy mennyire használható, abba nem szólok bele, mert én még az érintőkijelzőket és a tapipadokat is veszettül rühellem, gondolhatjátok, egy ilyen egér mennyire lehet a szívem csücske. :)

(#5) D-Roy

D-Roy
(tag)
LOGOUT blog

Jep és rádiós :s
Ezt már szeretem,dobom is ki a mm-t :DDD

(#6) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem rossz. Fene tudja, talán pár év múlva, mire még használhatóbb lesz, és normálisabb áron!

(#7) lassiee

lassiee
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Lesz ebbol pereskedes eleg szepen ;] En speciel nem lattom ertelmet a tapis egernek. De kinek a pap, kinek a papne masnak meg a papek kecskeje. :))

Opteron 165-t es Scythe Kama Bay AMP 2000-t keresek!///Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!

(#8) sti10p

sti10p
(senior tag)

Külsőre kevésbé elegáns megoldás mint a Magic mouse, sikerült megint az egyen-feketével bepingálni ami már a könyökömön jön ki... :N

Attól még biztos jó muri, kipróbálnám...

XY

(#9) D-Roy válasza lassiee (#7) üzenetére

D-Roy
(tag)
LOGOUT blog

A jobbaknak meg a lánya :D

(#10) nincsisbéla válasza lassiee (#7) üzenetére

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyetértek, én is maradok a "kattintós" változatnál... :) Meg a pap lányánál. :D

Mentalita'

(#11) FefeeX válasza Balika911 (#4) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Magic mouse-om egyelőre nincs, mert csak MBA-m van, de a touchpaddal most először vagyok úgy, hogy jobb használni, mint egy egeret. Pedig több premium egerem is van a Logitechtől, mégsem érzem szükségét, hogy elővegyem a MBA-hez. (Win alatt lehet kéne hozzá)
Előtte mindig is rühelltem a touchpad-et, és cipeltem magammal az egereket, pedig nem egy notim volt már...

Mondjuk jövőre tervezek iMac-et, és nem tudom hogy lesz, ugye adottság, hogy már van egy MX5500 revolution-öm, kérdés, hogy cserélem-e magic mouse-ra, vagy inkább kérek helyette egy touchpad-et (tudomásom szerint új gépeknél 1:1be cserélhető)

D-Roy: katolikus pap? :D

[ Szerkesztve ]

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#12) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

sokkal többet vártam volna tőlük... ez így karcsú nagyon. a programozhatatlanság meg no komment. mennyi lett volna a szoftverébe beletenni ezt? gondolom hihetetlen meló :(

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#13) Zoli133

Zoli133
(tag)
LOGOUT blog

Hát, valahogy többet vártam ettől. Még pár évig biztosan maradok a hagyományos egérnél, talán majd egyszer beérik.

"I may never find all the answers, I may never understand why, I may never prove, What I know to be true, But I know that I still have to try”

(#14) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

A Magic Mouse mennyire hazsnálható Windows 7-el?

Menyire jó például a görgetés vele?

(#15) FefeeX válasza Champipi (#14) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

A magic mouse-t nem tudom, de a touchpad, ami MacOS alatt 10/10-es, sok ember leírása szerint Win7 alatt max 10/6-os, jóindulattal. Tehát nem a hardver a hibás, hanem a szoftver a gázos ilyen szempontból. Mac alatt olyan érzékeny mint a fene, azt csinálja, amit kell, Win alatt meg akadozva megy, nincsenek normális gesture-ök, stb.

(#16) shteer válasza Champipi (#14) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jól használható, nálam is van egy
görgetést gyorsan meg lehet szokni, kényelmes

sajna viszont egy razer után érzéketlennek tűnik a számomra így mennie kell :/

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#17) bananjoe válasza Champipi (#14) üzenetére

bananjoe
(újonc)

Sose probaltam windows-on a magic mouse-t, de szoftver van ra.
[link]

(#18) Syl

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Én a legelső, golyós IntelliMouse óta (15 éve?) csak Microsoft egereket használok és nagyon szeretem őket. De ez most valóban kicsit gyík lett.

There’s no time like the past.

(#19) Zefír válasza Balika911 (#4) üzenetére

Zefír
(őstag)

Az Air Touch egy érdekes konstrukció, egyszer kipróbálnám az tuti

bLaCkDoGoNe Van a magic mouse on jobb klikk, sőt, a "görgető' sávval is lehet kattintani.

Balika911 Az tuti, hogy kényelmetlen a magic mouse , de csak az első pár napban. Amikor megvettem estére nem bírtam már mozgatni a csúklómat, x7 után, túl lapos volt nekem, de megszoktam, és ha tehetném a win-es laptopomnál is azt használnám. :C

shteer Apple topikba írd körül, hogy eladnád, de vigyázz mert kitiltanak hírdetését.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20) Xero válasza bLaCkDoGoNe (#3) üzenetére

Xero
(őstag)

Valóban kényelmesebbnek tűnik. Ha választani kellene biztos, hogy a MS megoldását választanám, már amennyiben normálisan működésre bírható OS X alatt is. ;)

#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

(#21) shteer válasza Zefír (#19) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

majd beteszem aláírásba és megyek flame-elni :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#22) bigz válasza Zefír (#19) üzenetére

bigz
(tag)

Szerintem igy ertendo ::

"A másik félreinfó pedig az, hogy a Magic Mouse-on nincs jobbklikk."

I <3 Razer Mantis Control.

(#23) lassiee válasza shteer (#21) üzenetére

lassiee
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

De szoljal mert elotted meg en irok : "Don`t feed the troll" alairassal ;]

Opteron 165-t es Scythe Kama Bay AMP 2000-t keresek!///Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!

(#24) Zefír válasza bigz (#22) üzenetére

Zefír
(őstag)

És tényleg :DDD

shteer lassiee :DDD :DDD

(#25) rii

rii
(PH! nagyúr)

pfff ... málykorszofték nem hazudtolták meg magukat ... vagy sosem votl designerük, vagy szabadságon voltak, vagy szándékosan csinálnak szart

ez förtelmesen néz ki

akárkivót'tevótá

(#26) bLaCkDoGoNe válasza Zefír (#19) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Szövegértelmezés nem az erősséged, igaz? ;)

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#27) qfm

qfm
(senior tag)

Mikor megláttam, egyetlen értelmes alkalmazási területét láttam, mégpedig hogy hangtalanul használható. Erre olvasom tovább, és mozgó alkatrész van benne.. :(

(#28) Zefír válasza bLaCkDoGoNe (#26) üzenetére

Zefír
(őstag)

Azért mert valami felett elsiklik az ember, nem kell neki beugatni :) De ha attól jobb lesz a napod, te tökéletes vagy, és én kérek elnézést. :R

(#29) lujó55

lujó55
(őstag)

Igen, koppintás.
Igen, szar Microsoft.
Igen, csúnya.
Viszont jó, hogy van ennek a terméknek is konkurens változata, ha még több gyártó lenne ezen a vonalon, akkor nem kéne egy tank benzin árát rákölteni.
Én ezért üdvözítem a jövevényt :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#30) Zewa

Zewa
(senior tag)

Szerintem nem olyan rossz de közel nem elég jó ahhoz hogy 17db kampós orrú Máttyást leperkáljak érte.. Nekem max egy tizest.

A technologia viszont tettszik pillanatok alatt lesz további 20 konkurens gyártó és az árak is mélyrepülésbe kezdenek majd. :))

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#31) nuke7 válasza FefeeX (#11) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, 1:1ben lehet magic mouse, mighty, vagy trackpad :K

Amugy en nem szeretem a magic mouset, annyira nem ergonomikus hogy mar faj :D
Inkabb magic trackpad akkor mar...

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#32) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Magic Mouse-t használok és első blikkre látszik, hogy kényelmesebb a Microsoft Touch Mouse. A Magic-et meg kellett tanulni úgy használni, hogy tudatosan laza maradjon a kezed és jó helyen fogjad. Az érintő felület és a gesztusok szempontjából viszont jobb a MM laposabb formája: nagyon nagy felületen lehet bárhol görgetni, stb... A szoftver integráció is nagyon jó, Beter Touch Tool kiegészítővel pedig brutális. Lehet a Windows 8-cal lesz majd ez az egér az igazi.

twitter: MatrixfanLive

(#33) proci985 válasza Zefír (#19) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Az tuti, hogy kényelmetlen a magic mouse , de csak az első pár napban"

ez egécserénél sajnos teljesen normális, ha a régi és az új rágcsáló nem teljesen egyforma. nekem izomlázam (!) volt három napig a kisujjamban(!), miután a jó öreg optical 1.1et cseréltem egy intellimouse explorer 3.0ára. na azóta már a 3.0át is tudom karomból használni:) szóval érdekesebb egereknél biztosan át kell szokni, de ez gyorsan megy.

cikkhez: érdekes és dizájnos, bár a gyakorlati hasznában kevésbé vagyok biztos a leírtak alapján. viszont az ötlet jó.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#34) izee

izee
(tag)

"a böngészés közben hüvelykujjas előre-hátra léptetés volt"

Tudnátok részletezni, ezt hogy kell elképzelni? Jelenlegi egeren bal oldalt, hüvelykujjnál van 2 ilyen gomb, de Touch Mouse-nál ehhez a funkcióhoz ezt hogy kell megérinteni és melyik részen?

A vásárlók típusai: http://prohardver.hu/teszt/humor_a_vasarlok_tipusai/a_tapasztalatlan_1-5.html

(#35) rudi válasza izee (#34) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyjából a szokásos gombok területén kell hüvelykujjal "suhintani" egyet jobb vagy bal irányba a kívánt akcióhoz.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#36) shteer válasza izee (#34) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tolod az ujjad a felületén, mintha egy görgő lenne az oldalán

(#37) Balika911 válasza FefeeX (#11) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nagyon off, de Nálad az MX 5500 nem szokott pár hetente meghülyülni? (Kapcsolat bontása, "beragadt" betűk...)
Amúgy egy iMac mellett max. átmenetileg használnám, mert szerintem egyáltalán nem illik hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#38) FefeeX válasza Balika911 (#37) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nos, ezzel még nem fordult elő, viszont van két dinovo desktop laserem, azokkal elő szokott, szerintem receiver hiba, ha garis, érdemes beírni a logitech-nek...

(#39) izee válasza shteer (#36) üzenetére

izee
(tag)

Jut eszembe, a4tech x6-90d görgővel az oldalán.

A vásárlók típusai: http://prohardver.hu/teszt/humor_a_vasarlok_tipusai/a_tapasztalatlan_1-5.html

(#40) Balika911 válasza FefeeX (#38) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nekem is diNovo Laser van, már a negyedik és eddig mindegyik csinálta. Kb. havonta egyszer ha előjön, tehát nem nagyon foglalkozom vele. Nem tudom mennyiben lehet hardveres hiba, egy időben az újabb Bluetooth meghajtókkal egyre javult...

Amúgy meg nagyon tetszik a diNovo, max. akkor cserélném le, ha az Apple Wireless Keyboardot is lekoppintaná valamelyik nevesebb cég és kihozná PC-hez, feketében, Unifying vevővel. :)

ON

(#41) NGA válasza Champipi (#14) üzenetére

NGA
(senior tag)

Hát ritka szar az biztos win alatt. Az epöl direkt elég vacak drivert irt hozzá. Én 2 nap után eladtam. Maga az MM sem valami jó. Hála istennek semmi almás cuccom nincs.

(#42) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez jól jönne este, hogy ne ébresszem fel a párom :))

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#43) shteer válasza kisza25 (#42) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vegyél neki egy nagy touchpadot :)

(#44) FefeeX válasza Balika911 (#40) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Erre gondolsz?

A dinovonál amúgy szériahiba a dolog, így cserélik egyből. Beírsz a supportnak, megadod az adatokat (ha garis), és küldik UPS-szel amit választasz helyette... (speciel nálam nem vitték el a dinovo-t sem, így azt továbbörökítettem a családon belül)

[ Szerkesztve ]

(#45) Balika911 válasza FefeeX (#44) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem, én egy ilyesmit szetenék PC-hez. Ehhez a mostani repertoárból szerintem az Aurora Lite áll stílusban a legközelebb.

A diNovoról ezt jó tudni, rápróbálok majd. Köszi a tippet!

(#46) FefeeX válasza Balika911 (#45) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nem nézted feketében? Mondjuk Mac kiosztása van, de közelebb van az eredetihez, a szigetes kiosztással, és minden tekintetben... Csak van egy solar cellája :) Írj a Logitechnek, hogy gyártsanak ilyet win kiosztással :P

(#47) Balika911 válasza FefeeX (#46) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ismerem ezt a billentyűzetet, még a PH! TV-ben is tesztelték anno. :)
A fekete amúgy Windowshoz van, de nem tetszik annyira, hogy cseréljek: túl nagy, ill. a lakkfekete műanyagról is megvan a magam kis véleménye. :)

[ Szerkesztve ]

(#48) k. válasza NGA (#41) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Ott kezdődik, hogy elv az apple nem is írt hozzá wines drivert. :D

DANSZ!!

(#49) Robeehhh

Robeehhh
(újonc)

Valahogy nem nagyon kellene ez az egér... Inkább a hagyományos nyomógombosnál maradok :)

"Rossz napod van? Ki nem sz*rja le? Nincs helye nyafogásnak. Végezd el a melót!"

(#50) M@trixfan válasza k. (#48) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Éééés balra láthatjuk a hszgyűjtés egyik formáját ami a ma fórumának meghatározó eleme, kérem ne maradjanak le! :DDD Én is majdnem válaszoltam erre.

twitter: MatrixfanLive

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.