Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) O_L_I válasza Dassler (#48) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

A LED TVk idővel összemennek? :DDD

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#52) Dassler válasza O_L_I (#51) üzenetére

Dassler
(őstag)

Úgy tűnik, először marha nagy, aztán ahogy megszokja az ember, átlagossá válik.
Régen egy 14"-os Tatung is zsírkira volt és a 17"-os MAG überbrutál nagynak tűnt, ma meg le sem ülök 22"-nál ksiebb monitor elé :) de a technika meg az ember viszonya már csak iylen, az én esetemben.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#53) Godefroy válasza O_L_I (#51) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Sokat esik mostanság úgy látszik a LEDesek nem gombák inkább összemennek..

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#54) tts válasza Godefroy (#29) üzenetére

tts
(PH! addikt)

Van, hálistennek! Én a vb első napján vettem, hosszas válogatás után, de nagyon jól választottam. szeretek utána alaposan menni a műszaki cuccoknak, soha nem egy évre vásárolok.
Először én is olvasgattam mindenhol LCD vs. plazma. Aztán elindultam megnézni: Pana, Samu, LG, Sony, Sharp... Végül a madarasteszkóban láttam meg Tosikát. Szerencsére be volt kapcsolva vele egy polcon a másik negy esélyes a Pana 42 G20E (meg sok minden más még, Samu és LG LED, stb.) A puding próbája: kérésemre készségesen bekapcsolták a tv adást (mindig) épp a lányaim aktuális délamerikai kedvence (Ruby) ment. Volt csodálkozás - a felkonvertálásnak köszönhetően Tosika képe kiugró volt az összes többihez képest, mintha zsír új gyári lemezről menne, pedig csak tv volt.
Ezután már gyakorlatilag el is döntöttük, kis türelemmel (minden nap meglátogattuk azért és megcsodáltuk) levitték az árát a hihetetlenül kedvező 169.900-ra! Szvsz. a létező legjobb vétel volt ami csak lehetett.
200 Hz, felkonvertálás, gyönyörű dizájn (Deep Lagoon), korrekt hang, ja és gond nélkü azonnal lejátszotta a Divx filmet pendriveról.
Kapott egy remek kis antennát és egy mindig kártyát - 22 csatorna - abból 21 első osztályú (a Duna szaggat, nem tudom miért, de csak az).
A vb a HD adáson olyan mint egy állom! Hihetetlen felbontás és színek (nem a LED Samuk mesterkélt vakító színei, hanem teljességgel valósak, az arcok annyira életszerűek, mintha a komák itt lennének velünk szemben a szobában) a 42 coll pedig komoly méret, az egész olyan mintha ott lennék a helyszínen (csak nem kellett egy napig repülőzni :D ).
Somma-sommárom én csak javasolni tudom, aki még el tud kapni belőle, az közel tökéleteset kap vicces áron (a Toshiba boltban 300.000!).
Most nézegetek hozzá BR lejátszót (így már szintén Tosit) itthon 80.000 nyugaton épp a fele - 140 EURO (mik vannak :Y )

(#55) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Most van egy Toshiba Regza TV elvileg nagyon akciósan a Tecsóban.

32AV703V

79.900-ért 32"-os, nem alkalmas digitálisra, de Én úgyis csak hagyományos módon kábeltévézek (azt is ritkán), inkább Divx filmezni használnám.

Nem sok infó van róla, a google kidob egy-két kereskedelmi találatot, de abszolút nem használhatóak, a Toshiba support pedig nem ismeri.

Van valakinek tapasztalata ezzel, vett-e valaki a fórumozók közül ilyet? :) Megérheti, vagy ez valami kifutó elavult lom, amit gyorsan akarnak elsózni?

Hozzáteszem, rendszergazda vagyok, de ezekhez a lapos TV-khez annyit értek, hogy hol lehet ki meg bekapcsolni. Bár néha már azt sem lehet elsőre megtalálni :D

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#56) Atos23 válasza Atos23 (#55) üzenetére

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

No tegnap este alaposan megnéztem a kiállított példányt, de botrányosan rossz volt a képe :( Vagy az az egy darab volt rossz, vagy megpróbálnak kiszórni valami félresikerült sorozatot.

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#57) Godefroy válasza Atos23 (#56) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Mivel 7es sorozat ideinek kell lenni, HD ready a lelkem mást nem tudok róla.
Kérdés milyen volt a kábelen jövő jel.

(#58) evilzombie

evilzombie
(lelkes újonc)

Nekem 625-os van. A gepemre van kotve.Tudom regi, de erre volt penzem(1 eve) , es tokeletesen meg vagyok vele elegedve, szep kep , szep szinek, rengeteg csatlakozo. stb.

Csak ajanlani tudom.
A teszt ala rakott tv-vel meg nem talalkoztam, de remelem egy darabig nem is kell :)

P35DQ6,Q6600,4890,6GBHyperX1066,passziv H2O, KWA/G36C CA/M14EBR CA/AUG A2 TM/M92F TM/MP5K CA/AUG A2

(#59) evilzombie válasza Dassler (#48) üzenetére

evilzombie
(lelkes újonc)

Teljesen egyetertek!

Legtobbszor arra kernek hogy allitsam be a tv-juket mert nem olyan szep mint az enyem, hanem nagyon nagyok a "pixelek".Elmegyek megnezem es a tv ok, de a regi standart 640 480 jelet kap :W , kerdezem miert nem fizetnek elo HD adasra ha mar ekkora TV-juk van.?
VALASZ: mert draga. :W
Rengetegen tenyleg csak a kepernyo meretet es a tv vastagsagat nezik.Sajnos.

P35DQ6,Q6600,4890,6GBHyperX1066,passziv H2O, KWA/G36C CA/M14EBR CA/AUG A2 TM/M92F TM/MP5K CA/AUG A2

(#60) Godefroy válasza evilzombie (#59) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

720x576 az a jel.

(#61) Atos23 válasza Godefroy (#57) üzenetére

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Na igen, bár a mellette lévő CRT-nek fáin képe volt.

(#62) Teaway válasza tts (#54) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

"Somma-sommárom én csak javasolni tudom, aki még el tud kapni belőle, az közel tökéleteset kap vicces áron (a Toshiba boltban 300.000!)."

Toshiba bolt az merre van? :F

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#63) Sziszó78 válasza Teaway (#62) üzenetére

Sziszó78
(újonc)

Az jó kérdés, mert a Lurdyban volt de ott már nincs.... a [forgalmazó] oldalán még az szerepel.

[ Szerkesztve ]

A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen meg jó.

(#64) tts válasza Sziszó78 (#63) üzenetére

tts
(PH! addikt)

érdekes - én a vb kezdete előtti napon voltam a nudliházban - akkor még ott volt

(#65) Teaway válasza tts (#64) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Megkérdeztem ott az üfsz-os lányt, aszongya nem tudja, egyszer csak kipakoltak és elmentek. Kérdem, hova? Azt ő nem tudja... :F

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.