És még hány terméknek fogják ugyanígy csúsztatni a megjelenését..... 
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
És még hány terméknek fogják ugyanígy csúsztatni a megjelenését..... 
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

Szerintem már erősen ilyen filléres dolognak kéne lenni a BDnek, így hogy győzött, lassan terjed. Szerintem egyedül a BD úgysem húzza ki a SONYt, ahonnan van most...

hát ahhoz képest, hogy egy 32GB-os memóriakártya mennyibe kerül manapság, szerintem nem sokáig lesz létjogosultsága az optikai lemezeknek. Pláne ha hozzáteszem az onlány terjesztést (netflix)... Netről lejön egy 12GB-os mkv semmi perc alatt, pláne ha online videótékából nézzük a filmet, ott a streaming miatt még várni sem kell. Ezzel szembem a BD-t fel kell tenni a polcra, törölgetni kell róla a port, aztán ha a gyerek egy mozdulattal lezúzza a gyűjteményt, akkor lehet idegbajt kapni 
annó volt pár (khmm....*$#ezer#$*) DVD-m, de évek óta ki sem nyitottam a DVD íróm tálcáját, azt sem tudom működik-e
Azon viszont megdöbbentem hogy 500 Ft-ért lehet 25GB-os BD lemezt kapni
Ez már nem is tűnik olyan soknak, habár újabban ha kell egy kis tárhely, akkor veszek külső vinyót oszt' jóccakát...
SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359
(#4) Silentfrog válasza killerjohn (#3) üzenetére

300 forintért is adnak már "kéklemezt",ott ahol 35 a sima.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#5) pumpika666 válasza killerjohn (#3) üzenetére

nekem is van 5 külső vinyóm
, mégis jó ötletnek tartom ezeket a lemezekt, csak az írónak kéne már 15-20 ezer körül járnia árban
én is nézek mkv-ket vinyóról, de szivesebben lesném a filmeket bd-lemezről, egyszerűbb, hosszabb élettartamú, mint a vinyók...
olyan magasra kell rakni a lemezeket, hogy ne érjék el a gyerekek 
(#6) J.J. András válasza pumpika666 (#5) üzenetére

hali, -.-. sok mindenben egyetértek, de ki mondta hogy egy optikai lemez hosszabb életű mint egy HDD ?
nekem még az otthoni gépemen egy 1998-ban vásárolt Seagate 60GB HDD adja a rendszerlemezt.
míg ahhoz képest hány DVDm tönkre ment már, pedig nem mindennap teszem be őket a lejátszóba......
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

+1
szerintem sem hosszabb életű a vinyónál egy optikai lemez
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

nem dvd-ről, bd-ről beszélünk, ellenálóbb, mint a dvd, sokkal...
(#9) J.J. András válasza pumpika666 (#8) üzenetére

jó, megértem, de mégis csak egy bevonatos plasztik lemezke, ami a szabad levegővel érintkezik, ha kivszed, vagy leteszed az asztalra, míg a vinyó hermetikusan el van zárva egy fém házba....
tetszik érteni ezen véleményt ?
üdv: András
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''