Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Hardverelemei szintén magukért beszélnek: kétmagos 3 GHz-es Intel Core 2 Extreme processzor, akár 4 GB DDR3 RAM, 1680x1050 pixeles, 7 colos kijelző."

nagyon jó felbonátsa van ekkora kijelzőhöz képest :)

szerintem ronda nagyon

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#2) Petya25

Petya25
(őstag)

Inkább 17" az...

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#3) macilaci78 válasza Ste (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

A kijelző nyilván megdobja az árát! ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) Mikibácsi válasza Ste (#1) üzenetére

Mikibácsi
(újonc)

Köszi!
Javítva.

A 7 col tényleg randa lenne..... ;)

(#5) SystemRoot

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

nekem nem világos hogy milyen vga van benne... ráadásul játéknote esetén ez az egyetlen kérdés nem a processzor és ram.

Amúgy tényleg ronda. De mondjuk aki gamernotit vesz az már csak degenerált lehet úgyis.

(#6) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"TurboCache támogatással "

TC + játékgép? Már a Gef. 6200-nál is sokat dobott a teljesítményen ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

pfff, de ronda.. ki találta ki h. "rózsaszín lángnyelvek" legyenek? Rózsaszín.. úristen.

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#8) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

"NVIDIA GeForce GTX kártya"

8800 v. 9800? :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#9) Mikibácsi válasza Motion_Blur (#8) üzenetére

Mikibácsi
(újonc)

9800 M

(#10) edipqe válasza SystemRoot (#5) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

nononononono ejnyebejnye, azért mert van pénze amit kiszorhat az ablakon azért még nem degenerált!

ennyi erővel degenerált az aki magánrepulot vesz, vagy aki sajtospárizsit, mondván miért nem kulon veszi? vagy aki vesz egy sportautot, egy telepjárót egy bevásárlós suzukit, ahelyett hogy venne egy helikoptert...... az a koltséghatékonyabb nem?

[ Szerkesztve ]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11) tuskooo válasza edipqe (#10) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Hát...egyébként van benne valami. Kifejezetten gamernoti néven futó notik közül egyet nem láttam még, ami nem lett vna állati ízléstelen, ahogy ez is.

(#12) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Egy gyors festés és utána jó kis noti lesz belőle. :B :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#13) Hebry

Hebry
(senior tag)

Hát nem tudom ki tervezte a fedlapot, de nagyon elrontotta, hogy finom legyek...
Ez nem játékgéphez illik, inkább valami punci retiküljébe, aki a plázába villoghat vele.
Ha már lángokat akar miért nem csimnál tisztességeset.
Amúgy is egy millió variáció lenne, ha már szinezni akar, de akkor ne úgy mint, egy 2 éveseknek való kifestőkönyvecskében.

A teljesítménye magáért beszél valóban, de a hűtés engem is érdekelne.
Jó a 17 col, mert sokminden belefér, de cipelni már macerásabb, sokkszor a 15"-ös sok tud lenni, mégha csak a haverokhoz megyek akkor is. De emellé biztos van gyári szálliótautó amit apuci megvesz szériatartozéknak a noti mellé.

Bocs a kicsit hosszúra engedett szövegelésért!

(#14) SystemRoot válasza edipqe (#10) üzenetére

SystemRoot
(őstag)
LOGOUT blog

nem azzal van baj hogy van rá pénze, nekem is lenne egyébként, de hogy ilyesmire szórja el, és főleg hogy ilyen RONDÁRA!

(#15) a2d2

a2d2
(fanatikus tag)

Kiteríthető napelemes töltőt és kurblis generátort mellékelnek hozzá? :D

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#16) szajoho válasza Mikibácsi (#9) üzenetére

szajoho
(tag)

9800M GTX a 8800M GTX utódja. 80nm helyett már 65nm gyártástechnológiával készült.

Magasabb órajelek,alacsonyabb fogyasztás és nagyobb teljesítmény.

Asztali vga megfelelője hozzávetőlegesen egy közepesen túlhajtott 9600GSO.

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#17) Tapsi

Tapsi
(senior tag)

Lanpartira nem nagyon tudnék mondani ideálisabbat egy gamer notinál...

"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta." iPhone 4S 64Gb White Hipster Edition

(#18) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

"Élénkpiros és rózsaszín"

Gratulálok a tervezőnek... :W

korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

(#19) waverider válasza Ste (#1) üzenetére

waverider
(senior tag)

ha már gamernoti, igazán az 1920X1080 is befért volna ;]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#20) gfefe

gfefe
(őstag)

Nem tudom... ha vki ingyen hozzám vágna egy ilyet nem panaszkodnék, hogy milyen is a kinézete : )

de arra én is kíváncsi lennék hány másodpercig képes működni aksival a kicsike... :DDD

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#21) venember83 válasza gfefe (#20) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha valaki ingyen hozzád vágna egy ilyet, akkor nagy valószínűséggel belehalnál. Normális hűtés esetén szvsz min. 4kg, de inkább több, ami ha kellő sebességgel a fejeddel találkozik, akkor egy PH! taggal kevesebb. ;]

Nem értem miért kell notis játékgép legyen, drága, nehéz, melegszik, nem upgrade-elhető lényegében, vagy ha igen, akkor nagyon-nagyon nehezen, ronda kicsi képernyő, stb. De biztos az én agyammal van a baj.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#22) edipqe válasza SystemRoot (#14) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

neked akkor nincs elég pénzed mert ha lenne nem sajnálnád kidob ni olyanra ami ronda vagy értelmetlen!

miért nem akarod azonnal megvenni azt ami ronda és fölösleges? pedig ez a menő, meg a legujabb! ezt kéne akarnod álmodban is! :DDD

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#23) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

sokan kritizaljak a gamer notikat, hogy nem is lehet veluk normalisan jatszani. en azon a velemenyen vagyok, hogy ez mar megfelelo lenne -nekem. vagy tevedek? hm? :) (hardvert neztem egyedul, kivulrol egy hanyas)

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#24) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Kelett volna bele egy blu-ray meghajtó.De ez toshiba és csakazé se blu-ray.Komolyan nem értem.Elbuktak valamit és csakazért is ellenekeznek.

DANSZ!!

(#25) Drenadar

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem azért lett ilyen hányadék, hogy ne a külsejéért szeressék, hanem ami benne van! Ha használod ugyse látod milyen a fedlap, villogni meg ne akarjál vele :D ennyi az én meglátásom. Egykép kéne a belsejéről szerintem, az hogy néz ki! A tulajdonságai tetszenek.

(#26) edipqe válasza Drenadar (#25) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ha ez igaz lenne akkor nem virágozna a noti elolap matrica nyomda ipar!

(#27) Drenadar válasza edipqe (#26) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát akkor ez a noti jól titkolja! :D

(#28) Tankblock

Tankblock
(újonc)

Ha ingyen adnák. akkor nyögvenyelősen de elfogadnám :DD Max lefestetem nekem is tetsző fekete alapon normális halálfejes - sárkányos lángnyelves mintára ;]

'A világon csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.'' Albert Einstein

(#29) lumber_hw

lumber_hw
(lelkes újonc)

Az összes korábbi Qosmio gép gyönyörű, mindig is vágytam egyre, de ezzel a festéssel már valahogy kevésbé kell. :U Toshibáék enyhítik a fájdalmamat. :D

UI: Számomra a Toshiba laptopok mindig is egyet jelentettek az osztályon felüli minőséggel és eleganciával (természetesen nem a teszkós Satellite sorozatról beszélek). Valahol most egy világ omlott össze bennem, :O egyszerűen nem tudom hová tenni ezt a förmedvényt. :F

[ Szerkesztve ]

(#30) vehement69

vehement69
(senior tag)

Toshiba, de ez nem kéne. Ingyé max:) Eladnám. xDD

I am cancer in your bones

(#31) vehement69 válasza lumber_hw (#29) üzenetére

vehement69
(senior tag)

Tescos Satellite, evvel szívembe gázoltál, A200-23O-m van és hát 250é' se minőségben se teljesítményben nem akad párja as far as I'm concerned.

I am cancer in your bones

(#32) wAfu

wAfu
(lelkes újonc)

600 kiló 10 percet megy akksiról, de amire tervezték arra biztos jó ;)

(#33) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

Eltudom képzelni hogy 1 óra játék után kissé kazánjelleget mutathat a kis piroska.....

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#34) edipqe válasza Tankblock (#28) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

akkoor neked az msi- gx ek valók azokon vannak non figurativ lángnyelvek.

(#35) duni84 válasza vehement69 (#31) üzenetére

duni84
(kvázi-tag)

nekem is van otthon még egy toshiba :) ... asztali gépnek tökéletes ... mivel a kijelzője úgy elszállt gari lejárta után 2 nappal, hogy csak na .... kicsit utánna olvasgattam akkoriban, hogy egyrészt megéri-e megjavíttatni vagy inkább egy eddig nem használt monitort dugjak rá ( meg pár ventit a "tökéletes" hűtése miatt ) ... és bizony távolkeleti és újvilági fórumokon olyan hozzászólásokat találtam, h tipikus betegségük kategóriától függetlenül a toshiba notiknak :)

no meg a youtube-on is láttam pár vidijót, amin szinte ugyanezeket produkálták a kijelzők ... egy agyrém lenne gondolom, ha ez is bemutatná 3 év után a bűvészmutatványt :DD

amúgy a 17-es notik tényleg böhömök és már nem nevezném őket hordozhatónak .... egy idő után a pehelysúlyú 14-esem is fárasztó tud lenni :(

http://renidani.blogspot.com/

(#36) kazso válasza dy_nmq (#33) üzenetére

kazso
(kvázi-tag)

Lehet hogy ezért van ilyen élénk színe alapból, mert hő hatására kicsit besötétül ez az "élénkpiros és rózsaszín" fedlap :) Az se kizárt, hogy valódi láng fog kicsapni a noti hátuljából :))

(#37) Gave

Gave
(senior tag)

Remelhetoleg a burkolata hore kemenyedik.

(#38) XuChi válasza tuskooo (#11) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocsika de a notimat akkor most megvédem :C Msi Gx600PX Szerintem az eggyik legletisztultabb formavilága van (nem ez nem a lángnyelves villantós verzió ezen semmi extra fos nincsen). És még degenerált sem vagyok amiért megvette. Nekem ez kiváltotta az asztali gépemet. És még nem is vagyok gazdag hülyegyerek, csak spórolgattam :R.

(#39) XuChi válasza edipqe (#34) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

A gx600px-em sem egy hűvös darab. De persze meg va húzva avga és a proci is benne. (vga 670/1310/450, proci 2400mhz :C) és multkor 5 óra stalker hibátlanul lement rajta. És a gpu 67 fokos volt a proci 64 fokos (játék közben!!!) Igaz figyel alatta egy spire 2 ventis hűtő pad.

Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a gx600-al. Nagyon szeretem, nagyon jó teljesítménye van. (ha a hdr-t lelövöm a gémekben még jobb !! Utálom a rohadt hdr-t)

Gx700 viszont egy tulmelegedős bugos darab azt nem ajánlom senkinek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.