Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Az elgondolás nem rossz, már csak egy jó alaplap kéne bele.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#2) 00roli00 válasza zsolt501 (#1) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Van az is, meg kis fogyasztású proci is. Tökéletes egy kis irodai géphez.

(#3) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Jól néz ki, tetszik. Már csak azt kéne tudni a belseje hogy van kialakítva.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#4) citkar

citkar
(senior tag)

azért nem lenne rossz ha valahova vmi slim ventit be lehetne építeni, bár így egy jó táp szippanthat ki még némi levegőt, tetszetős kis ház

csoki ramm csoki rammm

(#5) ZCoyote válasza citkar (#4) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Passzív a táp tehát nincs benne venti.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#6) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm, ez igen csinos!

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#7) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a piros csík nagyon szükséges volt az elejére... De mondjuk még így sem annyira vészes. :U

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#8) 00roli00 válasza ZCoyote (#5) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Nem passzív az a táp.

Vagy még is.Benéztem.

[ Szerkesztve ]

(#9) DesertDog

DesertDog
(tag)

És az alaplap hátlapja merre néz? Nem látok rajta semmilyen értelmes kivezetést.
Amúgy szerintem a hűtés egy kis moddingal simán megoldható. DC tápos alaplapot bele és a hagyományos tápegység helyén bőven elfér egy normál 12cm-es venti.

(#10) dabadab válasza ZCoyote (#5) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Teljesen biztos, hogy van benne ventillator (egy ilyen zart hazban, amiben ott fut a tap, raadasul HDD meg ODD is van, vmi aktiv hutes nelkul egy atomos rendszer is megsulne) - jo esellyel vmi kis picike, ezer RPM-en suvito ize.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#11) D.Orion válasza ZCoyote (#3) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ilyen a belseje. Egyéb információk értelem szerűen a Product Info menü alatt.

DesertDog: Lesd meg a Rear view képet a linken vagy azt amin az oldalán fekvő vinyó van.

TÁP:
Quintessence – Typical small form factor, Mini-ITX chassis
• Qute – Cute , small size which require minimum spacing.
• Quiet – Energy saving platform with fanless design.
• Built-in 200W SFX power supply
• Front I/O ports for easy access
• Compatible with Intel Atom platform

Szerintem nincs benne ventilátor, túl kicsi hozzá a doboza. Ha van is, akkor is maximum egy 4-6cm-es fért el a tápban.

Egyébként meg a szabadon lévő oldallapra biztosan szerelhető ventilátor, mert a lyukak átmérője szemre akkora, mint a ventilátor csavarjai. Ha meg nem jó a csavar, akkor ott a gyorskötöző, szigorúan feketében. :DDD

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#12) NoLF válasza DesertDog (#9) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hátra.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#13) D.Orion válasza D.Orion (#11) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Egy másik honlapon találtam:

"Quietness is provided for by an overall fanless design with ventilation grids on the right and left side as well as on the back. The specially designed preinstalled 200W SFX power supply also works without fan, further reducing noise and energy consumption."

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#14) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ilyen tápoknál mindben van venti, max nem mindig üzemel. A 150W-os sfx tápokban is van, sőt a 100W fölötti 12V kimeneti feszt biztosító Ac/Dc átalakítókban is

Nem tetszik a ház. a táp pont a lap fölött van, így csak valami low profile hűtő férne bele, ráadásul a vinyó megsül ott elől. A jelenlegi Dh szériás Foxconn házam egyedüli hibája is ez. Hiába lyukacsos a ház eleje, a vinyónak olykor melege van rendesen.

A táp miatt nem lesz olcsó, így inkább silverstone, lian-li vagy Cfi. Árban szerintem a TT is az első kettö körül lesz

True Success is Blonde

(#15) Gabesz84 válasza Ste (#14) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

60USD, benne van a cikkben :)

Amugy eleg fasza kis haznak tunik, ha kell vmi kiegeszito kartya annak is van egy fullmagas hely.

Viszont ha nem kell semmi +kartya, sztem jobb az AsRock ION-os dobozkaja, atom 330-al, meg a szokasos koritessel 70-75k korul :)

[ Szerkesztve ]

(#16) dabadab válasza D.Orion (#11) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A "fanless design" a hazra vonatkozik, nem a tapra.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#17) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem tetszik,elfogadnám :C :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#18) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Pont jó lenne (lesz) az Epiámhoz.... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#19) ZCoyote válasza dabadab (#16) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

(#20) D4rkAv3ng3r válasza D.Orion (#11) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs benne még 6cm-es sem, mert a fanless az ventilátor nélküli.
Persze lehet moddinggal ráerőltetni.

[ Szerkesztve ]

(#21) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

Tényleg nem kéne rá az a piros csík... :( - de így is elmegy

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#22) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm, ez egész jó árban van és elfér benne két 3,5" -os vinyó. Ideális lenne Atom mellé NAS háznak :K

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#23) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh ez tenyleg jol osszement :)
De amugy szuper!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#24) kaik21

kaik21
(kvázi-tag)

Íszonyat jól néz ki,csak legyen benne hely mindennek :K

Feel me, Lick me, Love me....

(#25) vegyszer

vegyszer
(fanatikus tag)

Ezek szerint a Thermaltake is tud előlapot gyártani az Apex házára...
és még a tápot is képes volt ventimentesíteni :C

[link1]
[link2]
[link3]

Olyan ismerős volt a POINT OF VIEW Mobii ION miniPC CS330 után. mint kiderült nem is véletlen...

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║ Ha kivágja ezt a kupont vehet egy új monitort! ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#26) D.Orion válasza vegyszer (#25) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ez a honlap nagyon jó. Ha tényleg egy az egyben ez a ház az alapja, csak kicsit az előlap más, akkor nagyon könnyű bele hűtést varázsolni. Érdemes végignézni azt a 7 oldalt. Nah meg a ventilátoros táp se semmi. ;)

(#27) Ste válasza vegyszer (#25) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hohó, mint a hidegzuhany ért ez a link. Kedves TT, nem erre számítottam :W

True Success is Blonde

(#28) phpmoli válasza vegyszer (#25) üzenetére

phpmoli
(tag)

(#29) exx

exx
(kvázi-tag)

Jól néz ki. Tetszetős egy házikó. :C
Kár, hogy csak ITX lap jó bele.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.