Mi a csoda lehet az, amit pirossal bekereteztem?

A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Mi a csoda lehet az, amit pirossal bekereteztem?

A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Szem a 8 db 3,5 hüvelykes meghajtó csavarmentes rögzítőhelye 
"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."

mintha chieftec lenne az alapja
És hol a hír?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Tényleg! A rossz képminőség miatt úgy láttam, hogy az alaplapot rögzítő lemezen van az a bordaszerű rész.

De mennyi az annyi?
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Szvsz max 6db-é.
Fölötte meg van még kettő ahova mondjuk floppyt tehetsz.
Aki hülye, haljon meg!

Nekem nem tetszik..
"Ha végre nekilátsz valaminek, előbb még valami mást kell csinálnod." - Murphy

nem a rögzítőhelye, hanem a meghajtókra szerelendő sínek helye szerintem, a'la Antec P180 
egyébként nekem tetszik, de hülye helyen vannak az előlapi csatlakozások
A vér nem válik VAZZE!™
Szerintem a MEDVEDISZNÓEMBER áll a dolog mögött...
Amúgy a ház 1118,86 Szlovák korona ami ~ 8,823.40 HUF. [link]
[ Szerkesztve ]

nics a házzal bajom, de az én ízlésemnek tűl egyszerű meg szögletes .P
"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

Nem rossz, 10 k körüli árért szeretném.
Nem, tündérke! A kívánság, az kívánság! Úgyhogy fogd csak meg szépen a bokádat!
10es HSZ...

Annyi pénzért korrektnek néz ki....
Elég korrektnek néz ki, ilyen árért pedig valóban elgondolkodtató. Habár egy ekkora házban már elvártam volna 3-4 ventihelyet. Minden esetre egyelőre maradok az elitenél.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Mintha olyan Chieftech-es szaga lenne...ronda és finom
Tetszik ez az alu acél kombo!
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Nem vagyok láma, se nem vak. Kössz... Gondolom nem áll meg a cucc 8800 Ft-nál. Ezé írtam.
azért a szomszéd ország árai viszonyítási alapnak nemrosszak.. Sokkal drágább valószínűleg nem lesz..
[ Szerkesztve ]

Azért az ilyen oldalra kitett előlapi csatlakozójú házakból csinálhatnának 2 fajtát is. Mert mi van, ha ugye az ember a masina bal oldalán foglal helyet ? Használjon tükröt ha dugdosni akar, vagy hosszabbítót az előlapi dologokhoz ?
Attól függetlenül tetszetős. És én azt mondom, elég oda a tápéval együtt a 3 venti. Aki meg kazánokat akar benne üzemeltetni, az használjon vizet ! Ma már az sem igazán kuriózum.
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

Nekem nagyon tetszik, 10k
nagyonkorrekt, végre valami csiftek stilusu remélhetőleg jóminőségű(monnyuk enyi pénzért nemnagyon lehet az) ház.
Királyság várom mikor lesz kapható. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Hol a buktató?? Kell lennie vmi hibának, különben 30K lenne : 
Megveszed és rájössz...
Sztem a kivitelezés/anyaga csapnivaló lesz...

Remélem igazad lesz. 

Maradjunk a költséghatékonynál. A megjelenéssel, és a kivitelezéssel operálnak, de egyszerű, olcsó anyagokból építkeznek. Mostanában több termékét megszemléltem közelebbről a cégnek, és meglepően jó, vagy legalábbis jónak látszó eszközöket építenek.
Bele is szerettem az egyik 5e-s házukba, épp azon vagyok, hogy tönkre tegyem